واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همراه با بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايرانيك حافظ كل قرآن:بهاي كافي به فعاليتهاي قرآني داده نميشود
گروه فعاليتهاي قرآني: كمبود بودجه و نداشتن امكانات، ابزار و فضاي آموزشي مناسب در عرصه فعاليتهاي قرآني كشور از جمله مشكلات براي رسيدن به آرمانهاي قرآني در كشور است.
«حسن كبيري» نفر سوم رشته حفظ كل بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: كمبود وسايل آموزشي به همراه كمتجربگي و توانايي اندك مربيان قرآن موسسات قرآني در بسياري از نقاط كشور در يك كلام، ندادن بهاي كافي به فعاليتهاي قرآني را در كشور تداعي ميكند.
وي تصريح كرد: بسياري از طرحهاي قرآني در حال اجرا در سراسر كشور به هيچ وجه كارشناسي شده نيست به طور مثال طرح حفظ يك ساله قرآن در جامعةالقرآن با كمبود تخصص و تجربه لازم و در نتيجه نافرجامي طرح و با دلزدگي قرآنآموزان برگزار ميشود و جامعه قرآني كشور بايد درصدد رفع معضلات اينچنيني باشد.
اين حافظ كل قرآن صرف هزينه به منظور تشويق قرآنآموزان در ابتداي راه را از عوامل موثر در پيشبرد اهداف قرآني كشور معرفي كرد و افزود: برگزاري كلاسهاي متعدد قرآني همراه با شيوههاي مبتكرانه براي جذب مخاطبان و تشويق قرآنآموزان از جمله مسائلي است كه انس با قرآن در ميان افراد جامعه را افزايش ميدهد.
كبيري درباره بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران، تاكيد كرد: من براي اولينبار در جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران شركت كردم و كيفيت برگزاري مسابقات، سطح داوري و رسيدگي مسئولان را بسيار خوب ديدم البته انتظار بالاتري از سطح برگزاري مسابقات رشته حفظ جشنواره ملي قرآن و حضور قويتري از حافظان در اين جشنواره داشتم.
وي در ادامه افزود: معرفي الگوهاي موفق قرآني، برگزاري كلاسهاي حفظ و استفاده از مربيان متخصص در محيط علمي دانشگاهها ميتواند در ارتقاء سطح كيفي شركتكنندگان در مسابقات ملي دانشجويان بسيار موثر باشد.
اين حافظ كل قرآن درباره راهيابي نفرات برتر رشتههاي حفظ كل و قرائت تحقيق(آقايان)جشنواره ملي به مسابقات بينالمللي دانشجويان مسلمان اظهار كرد: هدف از برپايي مسابقات قرآن انس بيشتر با كلام الهي و درك مفاهيم قرآن است و بهتر است كه رشته تفسير و ترجمه قرآن كريم هم به اين مسابقات اضافه شود ضمن اينكه خانمها هم بايد از امتياز شركت در مسابقات بينالمللي برخوردار شوند.
كبيري در پاسخ به اين سئوال كه حفظ قرآن كريم و حضور فعال شما در عرصه فعاليتهاي قرآني چه تاثيري در زندگي شخصي و اجتماعي شما داشته است، تاكيد كرد: آثار حفظ و انس با قرآن كريم بسيار شگفتآور است و تبعيت از دستورات قرآن كريم علاوه بر ايجاد آرامش قلبي، مشكلات انسان را در هر زمينهاي مرتفع ميكند.
برگزيده رشته حفظ كل قرآن در بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران، قرآن را راهنماي همه جانبهاي براي حل مشكلات انسانها دانست و گفت: حفظ آيات الهي در تقويت حافظه انسان و در نتيجه ارتقاء سطح تحصيلي نيز بسيار تاثيرگذار است.
كبيري آغاز فعاليتهاي قرآني خود را از سال 70 و در نتيجه تشويق كادر دبستان محل تحصيل خود اعلام كرد و افزود: به لطف پروردگار سال 78 موفق به حفظ كل قرآن كريم شدم و از آن پس در مسابقات قرآني مختلفي شركت و موفق به كسب رتبههاي برتر شدم.
وي تصريح كرد: سال 79 در رشته حفظ 20 جزء مسابقات استاني سازمان اوقاف و امور خيريه در استان اصفهان رتبه اول، در رشته حفظ كل مسابقات سازمان اوقاف و امورخيريه استان اصفهان به ترتيب در سالهاي 80، 81، 82، 83 و 84 رتبههاي سوم، دوم، دوم، اول و سوم را كسب كردم همچنين در مسابقات سراسري جامعةالقرآن در سال 85 موفق به كسب رتبه اول حفظ كل قرآن شدم.
اين حافظ كل قرآن كريم در پايان يادآور شد: در حال حاضر دانشجوي كارشناسي ارشد رشته علوم قرآني در دانشگاه دولتي اصفهان هستم و تا كنون در مسابقات قرآن دانشجويي نيز شركت كردهام كه از آن جمله ميتوان به شركت در بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران و كسب رتبه سوم رشته حفظ كل اشاره كرد.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 483]