تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869446741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش پژویان به ضرر 6500 میلیارد تومانی خودروسازان


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: واکنش پژویان به ضرر 6500 میلیارد تومانی خودروسازان اقتصاد > صنعت - اقتصادنیوز به نقل از جمشید پژویان نوشت: به جای متهم کردن این و آن، وزارت صنعت و شورای سیاستگذاری خودرو به فکر تهیه نقشه راهی برای صنعت خودرو باشند.

  ه دنبال انتشار نامه انجمن خودروسازان ایران به وزیر صنعت، در خصوص ضرر 6 هزار و 500 میلیارد تومانی خودروسازان از محل دخالت شورای رقابت در قیمت‌گذاری، جمشید پژویان بنیانگذار و اولین رئیس شورای رقابت به این نامه واکنش نشان داد. جمشید پژویان با اشاره به نامه انجمن خودروسازان به وزیر صنعت و ربط ضرر 6 هزار و 500 میلیارد تومانی خودروسازان به شورای رقابت افزود: نمی دانم چرا دوستان علاقه دارند هر اتفاقی که در اقتصاد این کشور می‌افتد را به گردن من بیاندازند. 
این اقتصاددان گفت: افزایش بالای قیمت خودرو به نوسانات ارزی در سال 90 و ناکارآمدی خودروسازان ارتباط دارد و بهتر است به جای متهم کردن این و آن، وزارت صنعت و شورای سیاستگذاری خودرو به فکر تهیه نقشه راهی برای صنعت خودرو باشند.

او گفت: خودروسازان به جای اینکه در دوران وفور درآمدهای ارزی به دنبال سرمایه گذاری در ساخت قطعات و داخلی‌سازی باشند به دنبال واردات از چین رفتند که این کار سبب شد صنعت قطعه سازی ما از بین برود و و در دوره‌ای که درآمدهای ارزی بالا رفت نتواند خود را احیا کند.

این اقتصاددان افزود: معمولا در صنعت خودرو جهان رسم بر این است که خودروسازان با هم تهاتر قطعه داشته باشند و بخشی از قطعات در یک کشور و بخشی دیگر در کشور ثانی و یا ثالث به تولید برسد که این اتفاق در صنعت خودرو ایران رخ نداده و سبب شده رابطه صنعت قطعه سازی ما با دنیا یکطرفه بوده و همیشه وابسته به قطعات باشیم تا جایی که حتی مجبور شویم قطعات مورد نیاز را از چین تامین کنیم.

پژویان افزود: صنعت خودرو را کسانی متضرر کردند که در دوران وفور درآمدهای ارزی و دلار هزار تومانی به سمت واردات قطعه رفتند نه شورای رقابت که با فرمولی علمی ثابت کرد صنعت خودرو در ایران انحصاری است و دولت بهتر است روی قیمت آن نظارت داشته باشد. 

اولین رئیس شورای رقابت در ادامه گفت‌وگوی خود با اقتصادنیوز افزود: بررسی عملکرد خودروسازان نشان می دهد که آنها خودشان به افزایش قیمت‌ها دامن زده‌اند. به عنوان مثال چند سال پیش که تقاضا در بازار بالا بود سعی می‌کردند با عرضه کم قیمت‌ها را بالا نگه دارند که این موضوع سبب شد سطح انحصار و قیمت آنان افزایش یابد.

پژویان گفت: در چنین شرایطی شورای رقابت به وجود آمد و اجازه نداد که سطح انحصار آنان بر متقاضیان خودرو فشار وارد کند و سعی کرد با ارائه فرمولی علمی، قیمتی منطقی را برای خودروهای ساخت داخل تعیین کند و نگذاشت تا خودروسازان فقط منافع خودشان را در نظر بگیرند.

او افزود: شورای رقابت منافع کل اقتصاد و مردم را در نظر گرفت و شبهه‌ای در این خصوص وجود ندارد بنابراین اینکه چنین نهادی را مسوول بی‌کفایتی خود بدانند فرافکنی است و به‌نظرم بهتر است رویه‌ای در کشور به وجود آید که خودروسازان ناکارآمد را تعطیل کنیم و به دنبال بهبود کیفیت و تولید رقابت‌پذیر باشیم.

دبیر انجمن خودروسازان چندی پیش در نامه‌ای به وزیر صنعت عنوان کرده بود که شورای رقابت از بدو تاسیس خود تا کنون حدود 6 هزار و 500 میلیارد تومان به خاطر فرمولی که برای محاسبه قیمت خودرو ارائه داده به خودروسازان زیان وارد کرده است.

داوود میرخانی رشتی ،مشاور انجمن خودروسازان هم چندی پیش به اقتصادنیوز گفته بود که ما با دلیل و مدرک ثابت می‌کنیم صنعت خودرو در ایران انحصاری نیست و لزومی ندارد که شورای رقابت در قیمت‌گذاری این کالا دخالت کند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا قیمت‌گذاری خودرو در حاشیه بازار صورت گیرد و دولت از دور بر آن نظارت کند.   3535

کلید واژه ها: بازار خودرو - خودروسازان - خودرو -




چهارشنبه 6 آبان 1394 - 10:05:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن