تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815560956




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میوه ها و خوراکی های مضر برای بدن


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
i+mages
در زمینه مصرف میوه و سبزی باید بسیار مراقب باشید و سعی کنید از زیاده روی در مصرف آنان پیشگیری کنید چون ممکن است به ضرر شما تمام شوند و باعث بروز مسمومیت و بیماری در شما شوند با برخی از خطرناکترین میوه ها و خوراکی ها آشنا شوید در طبیعت، میوه ها و سبزیجات فراوانی وجود دارند که هر کدام منشا زندگی و سلامتی برای انسان ها هستند اما برخی از این خوراکی ها با حواشی خطرناکی همراه شده اند.
اگرچه خوردن روزانه میوه و سبزی بهترین راه برای داشتن یک رژیم غذایی سالم است اما افراط کردن در مصرف این نوع مواد هم توصیه نمی شود.
در مصرف میوه ها و سبزی ها باید به نکاتی توجه کرد:
دانه های سیب، هسته آلو، زردآلو، گیلاس: حاوی نوعی هیدروژن سیانید به نام اسید پروسیک است که باعث بروز مسمومیت، سردرد، سرگیجه، اضطراب و استفراغ خواهد شد.
برگ ریواس: حاوی اسید اگزالیک است که می تواند منجر به سنگ کلیه شود. مصرف 11 پوند از این برگ می تواند حتی کشنده باشد.
جوز هندی: مصرف بیش از حد این ادیوه می تواند منجر به عوارض جدی و یا حتی تشنج، اسپاسم معده، تهوع و استفراغ شود. تب و خشکی دهان به همراه تپش قلب نیز ناشی از مصرف بیش از حد این ادویه است.
سیب زمینی سبز: ساقه و جوانه سیب زمینی می تواند منجر به دل درد، اسهال، سردرد، کما و یا حتی مرگ شود. علت سبزشدن سیب زمینی تراکم بالای ماده ای به نام سولانین است. سولانین ماده ای سمی است که بر سیستم مرکزی عصبی تاثیر می گذارد.
بادام تلخ: دو نوع بادام تلخ و شیرین وجود دارد. نوع تلخ بادام حاوی مقادیر زیادی هیدروژن سیانید است که گفته می شود حتی خوردن 7 تا 10 بادام تلخ خام می تواند برای کودکان کشنده باشد و عوارض جدی روی بزرگسالان بگذارد.
عسل خام: عسلی که فرایند پاستوریزاسیون را نگذارنده باشد، حاوی سموم خطرناک است که می تواند منجر به سرگیجه، ضعف، تعریق بیش از حد، تهوع، و استفراغ شود.
گوجه فرنگی نارس: ساقه و برگ گوجه فرنگی حاوی سموم قلیایی است که می تواند باعث تحریک معده شود. گوجه فرنگی سبز نارس همین اثرات را دارد.
بادام هندی: افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود. همچنین بادام هندی در برخی افراد واکنش های آلرژیک شدید به همراه دارد.
www.msn.com
29 مهر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن