تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804330969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهانگیری: رهبری در جریان تمام مراحل مذاکرات بودند/ فرماندهی تیم مذاکره کننده با روحانی بود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جهانگیری: رهبری در جریان تمام مراحل مذاکرات بودند/ فرماندهی تیم مذاکره کننده با روحانی بود
معاون اول رییس جمهور در سخنانی هم از مذاکره کنندگان کنونی تجلیل کرد و هم به انتقاد از تیم مذاکره کننده قبلی پرداخت که فن مذاکره را نمی دانستند.
به گزارش نامه نیوز، اسحاق جهانگیری در همایش روز ملی صادرات گفت: آقای روحانی تیمی را فرماندهی کردند که این تیم یک بار برای همیشه نشان داد مذاکره یعنی چه. کسانی که با فن مذاکره آشنا نبودند٬ در دوره‌های قبل فکر می‌کردند مذاکره یعنی دعوای پشت میز و بیانیه انقلابی خواندن.

او با اشاره به اينکه از ابتدای دولت با شرایط خاص در مسائل بین‌الملل روبرو بودیم، ادامه داد: مذاکرات سخت و دشواری بود که در سطح بین‌المللی این احساس را به وجود آورده بود که دشمنان ما با پیشروی به نقطه حساسی رسیده بودند و ‌آماده اعمال فشار آخر برای از پا در آوردن ملت ما بودند. اسرائیلی‌ها با تمام وجود از ایران‌هراسی در دنیا شاداب بودند. برخی از کشورهای منطقه که با دشمنان ما هم‌صدا هستند؛ چه در دوران جنگ؛ چه پس از آن هرچه داشتند علیه ایران به کار گرفتند.

وی ادامه داد: اعضای ۱+۵ بعضی به علت روحیه استکباری زیاده‌خواه و زیاده‌طلب بودند. در چنین شرایطی ما وارد مذاکره شدیم. مهم‌ترین فرصتی که ملت ایران در اختیار تیم مذاکره‌کننده قرار داد استقامت و صبوری بود. رهبری انقلاب برای مذاکره با شیوه جدید اراده جدی داشت. دنیا از شرایط ناامن منطقه متوجه شد که منطقه حساس خاورمیانه تنها با حضور ایران با ثبات می‌شود. دکتر روحانی که با رای ملت انتخاب شد، سابقه ایشان یک فرصت برای مذاکرات بود. دکتر روحانی یک دیپلمات حرفه‌ای در امر مذاکره بودند و تیمی را فرماندهی کردند که این تیم یک بار برای همیشه نشان داد مذاکره یعنی چه. تیم جدید یک تعریف جدید از ایران ارائه کرد که ایران می‌تواند در پای میز مذاکره اهداف تعیین شده را به صورت جدی پیگیری کند و به آن دست یابد. برای غربی‌ها هم قابل باور نبود که یک کشور جهان سومی بتواند چنان مذاکراتی بکند. این مذاکرات در تاریخ ایران ماندنی است.

وی افزود: تمام مذاکرات بعد از به نتیجه رسیدن خدمت مقام معظم رهبری ارائه می‌شد و پس از تایید ایشان ادامه مذاکرات صورت می‌گرفت. تمامی مقام‌های بالا از جمله رهبری و رئیس‌جمهور در جریان کامل مذاکرات بودند. بعد از توافق اسرائیل تلاش کرد توسط کنگره آمریکا مذاکرات را بر هم زند حتی در صورت ردّ مذاکرات در کنگره ما پیروز بودیم.

اهم سخنان وي را به نقل از ايلنا بخوانيد:

**{خطاب به صادرکنندگان حاضر در جلسه} ما در شرایطی هستیم که با سال گذشته متفاوت است. اتفاق مهمی در کشور افتاده که توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های ظالمانه است که علیه ملت ایران وضع شده بود.

**هرچند می‌توانستیم یک فرصت ۴۰ روزه را صرفه‌جویی کنیم٬ ولی به دستور مقام معظم رهبری مجلس نیز برجام را بررسی کرد. ما خوشحالیم که هرکسی در مورد توافق حرفی داشت در کمیسیون مجلس شرکت کرد و به حق یا به ناحق آنچه را که می‌خواست گفت و تمامی این مراسم از تلویزیون رسمی پخش شد و امروز پس از طی تمام مراحل قانونی موافقت مردمی با برجام چیزی بین ۸۵ تا ۹۰ درصد است.

** یکی از دستاوردهای برجام لغو پنج قطعنامه شورای امنیت تنها توسط یک قطعنامه دیگر بود. آژانس بلافاصله گزارش خود را راجع به ایران اعلام کرد و همه کشور‌ها از جمله مسئولین آمریکایی و اروپایی در روزهای اخیر دستور لغو تحریم‌ها را اعلام کردند. ۳ کشور چین، آمریکا و ایران در بازطراحی اراک مشارکت خواهند کرد. پیش‌بینی ما این است که در آذرماه تمامی تحریم‌ها لغو شوند.

** برای ما در اثر تحریم‌ها فشار ایجاد شد ولی فرصت‌هایی به وجود آمد. در انتخابات ۹۲ تیم جدید و با برنامه‌ای سر کار آمد. ما در روز لغو تحریم‌ها روزانه ۵۰۰ هزار بشکه نفت به تولیداتمان اضافه خواهیم کرد. همچنین منابع لازم را در اختیار وزارت نفت قرار داده‌ایم و ظرف چند ماه آینده توانایی رسیدن به تولید یک میلیون بشکه را نیز خواهیم داشت. منابع مالی آزاد خواهند شد، پول‌های آزاد شده اگر به بودجه دولتی کمکی نمی‌کند ولی به طور کامل در اختیار اقتصاد کشور قرار خواهد گرفت و باعث رشد آن خواهد شد. ما با برخی سرمایه‌گذاران خارجی به مرحله قرارداد رسیده‌ایم. ۴. ۲ میلیارد یورو در بخش تولید برق سرمایه‌گذاری خارجی خواهد شد و تنها منتظر ضمانت‌نامه دولتی برای شروع کار است.

** برنامه دوم جدی دوم ما برون‌گرایی اقتصادی است و مهم‌ترین مرحله در برون‌گری اقتصادی توسعه صادرات است. باید کشورهای هدف را مشخص کنیم، باید واحدهای تولیدی کشور به سمتی برود که تولید آن‌ها قابل عرضه در کشورهای خارجی باشند. تیم وزارت خارج، وزارت صنعت و اتاق بازرگانی برنامه خود را بر روی کشورهای هدف قرار دهند. همچنین ما در زمینه‌های فنی و مهندسی نیز ظرفیت بالایی داریم. صندوق توسعه ملی نیز باید به طور جدی پشتیبان صادرات کشور باشد که هیچ یک از این موارد نباید شرایط رانتی را به وجود آورد و باید تمامی دستورالعمل‌ها و راهکار‌ها مشخص باشد.

**اقتصاد ایران به شدت به قیمت نفت وابسته است. اکثر کشورهای نفتی برای گرفتار نشدن به بیماری هولامبی پس از رشد‌های ناگهانی قیمت‌های نفتی به دنبال راه‌حل‌هایی رفته‌اند که یکی از این راه‌حل‌ها که در کشور ما اجرایی شد. راه‌اندازی صندوق ذخیره ارزی در دولت خاتمی بود که در زمان کاهش قیمت نفت توسط این صندوق مشکلات را حل کنیم٬ اما طبق آمار دیوان محاسبات کشوری آقایان در دولت قبل بی‌حساب خرج می‌کردند و در زمان تشکیل صندوق توسعه ملی، صندوق ذخیره ارزی ما تقریباً خالی بود. ما در دولت نگذاشتیم که ثبات اقتصادی کشور به هم بخورد. ما فکر می‌کنیم آینده اقتصادی کشور روشن است و برای سال آینده برنامه داریم و در این زمینه از نخبگان بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.




۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن