تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867161733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت ابتلا به آرتروز چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
آرتروز علت ابتلا به آرتروز چیست؟

پزشکی؛
علت ابتلا به آرتروز چیست؟
افرادی که مدت‌های طولانی می‌نشینند باید هر 20 دقیقه تغییر وضعیت دهند چرا که یک جا نشستن می‌تواند موجب نرمی غضروف و آسیب به آن شود.



پيامبر اکرم صلی الله عليه و آله: كشته شدن امام حسين علیه السلام  چنان داغى در دل مؤمنان است كه هرگز سرد نشود.    به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اسماعیل ابراهیمی تکامجانی؛ رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران در نشست خبری اولین سمینار تازه‌های فیزیوتراپی ورزشی ایران با اشاره به پارگی رباط صلیبی، گفت: برخی ورزشکاران با وجود پارگی کامل رباط صلیبی به علت اینکه سیستم بدنشان خود را با این آسیب تطبیق می‌دهد و زانوهایشان خالی نمی‌کند، عمل نکرده و به ورزش ادامه می‌دهند.
وی افزود: این افراد زانوهایشان بی‌ثباتی نشان نمی‌دهد و بافت‌ها و لیگامان‌های اطراف آن تحت تاثیر پارگی رباط صلیبی قرار نمی‌گیرد. این فیزیوتراپیست گفت: خالی کردن زانو ممکن است در همه افراد رخ دهد این حالت وقتی اتفاق می‌افتد که زانوی فرد موقع راه رفتن بدون برخورد به مانع خم شود بنابراین خالی کردن زانو به معنی پارگی رباط صلیبی نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: احتمال پارگی رباط صلیبی، زانو درد و شدت فرکانس آن در زنان بیشتر از مردان است و این موضوع به آناتومی بدن زنان مربوط است، همچنین زنان موقع پایین رفتن از پله‌ها بیشتر از مردان دچار مشکل می‌شوند.
رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران با بیان اینکه مهمترین علت ابتلا به آرتروزها فقر حرکتی یا حرکت نادرست است، گفت: ابتلا به آرتروز مستلزم گذراندن مراحلی است که نرم شدن غضروف گام اول آن است، غضروف عروق ندارد به راحتی نیز ترمیم نمی‌شود. وقتی بافت نرم غضروف بافت‌های دیگر را تحت تاثیر قرار دهد برای فرد مشکلاتی به وجود می‌آورد بنابر این توصیه می‌شود هیچ وضعیتی را بیشتر از 20 دقیقه ادامه ندهید و موقع پیاده‌روی نیز تغییر وضعیت دهید.
وی افزود: کارمندان و افرادی که مدت‌های طولانی می‌نشینند باید هرازگاهی تغییر وضعیت دهند چرا که یک جا نشستن می‌تواند موجب نرمی غضروف و آسیب به آن شود، همچنین نشستن طولانی مدت افزایش بار به زانو و مفاصل را به دنبال دارد و بر خلاف آنچه که تصور می‌شود نشستن خوب نیست و بهتر است افراد حالت ایستاده و تحرک داشته باشند.
این فیزیوتراپیست ادامه داد: دو سوم ضایعات ورزشی در دنیا بر اثر اشتباهات آموزشی است بنابر این سرمربی تیم‌های ورزشی باید آناتومی را بدانند تا زمینه آسیب ورزشکاران را فراهم نکنند.
2016/سلامت نیوز



۲۷/۰۷/۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن