تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835614250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردان این نکات را درباره ی بارداری بدانید!!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: ورزش روزانه به سپری کردن حاملگی بی خطر و شیرین کمک زیادی می‌کند

مردان این نکات را درباره ی بارداری بدانید
نکاتی که مردان باید درباره بارداری همسرشان بدانند! حاملگی دوران خاص، پر از هیجان و البته برای برخی از زنان مملو از استرس است و در این میان همکاری متقابل مرد و زن می‌تواند به شیرین سپری شدن و از آن مهم‌تر شیرین تمام شدن این دوران کمک کند. تمام آنچه که برای شیرین سپری شدن دوران حاملگی قابل بیان است را در این 36 نکته مطرح کرده‌ایم:1. از لحظه‌ای که همسرتان به شما می‌گوید باردار است یک روند تازه و متفاوت در زندگی آغاز می‌شود: حالا او در مرکز توجهات است و نه شما. پس سعی کنید به این وضعیت جدید به خوبی عادت کنید.2. بدون شک اطرافیان به خصوص آنهایی که به زودی قرار است پدربزرگ و مادر بزرگ شوند (هرچند احتمالا پیشتر و با به دنیا آمدن نوه‌های دیگر به چنین مقامی رسیده‌اند!) شوکه خواهند شد. پس احتمالا تغییراتی در رفتار آنها خواهید دید. خود را برای همه چیز آماده کنید.
3. همسرتان باردار است و دوست دارد در خانه به نوعی حکمرانی کند. شما به عنوان شوهری که او را درک می‌کنید و خواسته‌هایش را حتی اگر اندکی از منطق به دور باشد متوجه می‌شود باید حق را او بدهید. یادتان باشد در باردرای همیشه حق با اوست.
4. زمانی که نوزاد یا نوزادان به دنیا می‌آیند، آنها یعنی نوزاد و همسر در کانون توجهات قرار دارند و نه شما. کافی است برای درک بهتر این توصیه به 9 ما قبل و تمام اتفاقاتی که در آن روی داد توجه کنید. آیا از اینکه برای ماه‌ها در کانون توجهات قرار نداشتید ناراحت بودید؟ قطعا پاسخ منفی است. پس خیالتان راحت باشد که روزهای پس از تولد نوزاد نیز به شیرینی همان روزهای بارداری همسرتان است.5. حتی به فرض اینکه خانه کوچکی دارید و حالا با باردار شدن همسر و در ادامه وضع حمل او و وارد شدن مهمانی کوچک به جمع کوچکتان، کوچکی خانه بیشتر به چشم می آید اما می توانید با انتقال حس شادابی و انرژی درونی به فضای خانه، آن را برای همسرتان که روزهای پر التهابی را پشت سر گذاشته و همچنان در پیش رو دارد بزرگ جلوه دهید.6. به او در انجام حرکات مختلف ورزشی کمک کنید. ورزش روزانه به سپری کردن حاملگی بی خطر و شیرین کمک زیادی می‌کند. شاید همسرتان به چنین حرکاتی عادت نداشته باشد اما این شما هستید که باید او را ترغیب کنید.7. اینگونه به خود بقبولانید که برای یک سال و حتی شاید کمی بیشتر قرار نیست چیز خاصی برای خود بخرید. فعلا بهتر است خرید لباس و سایر لوازم شخصی نه چندان ضروری را حداقل برای یک سال فراموش کنید. روزهای بارداری و پس از آن از جمله مواقعی است که باید جیبتان پر پول باشد. حتما قرار نیست اتفاقی پیش‌بینی نشده برای همسر یا نوزادتان روی دهد. آنها به خصوص همسرتان به آرامش و تفریح بیشتر نیاز دارند. پس بهتر است خرید تلوزیون جدید یعنی همان چیزی که مدت‌ها به دنبالش بودید را برای یک سال فراموش کنید. 8. یادتان باشد حتی اگر معمولا در زندگی نظرات بهتر و تأثیرگذارتری نسبت به همسرتان دارید اما این روزها، روزهای اوست. بگذارید او تصمیم‌گیرنده نهایی باشد. به خواسته‌هایش بیشتر توجه کنید.9. همسرتان در خانه است و شما برای او غذا آماده می‌کنید. حس بویایی او این روزها خیلی قوی شده. خود را برای تأمین نیازهای متنوع غذایی‌اش به خوبی آماده کنید.10. با این حال کیفیت زندگی روزمره‌تان را تا می‌توانید ارتقا دهید. یعنی بیشتر به آن بخش‌هایی از زندگی توجه کنید که تأثیر مستقیم و غیر مستقیم آن به خوبی بر همسر و نوزادتان مشاهده می‌شود. سعی کنید اتوموبیلتان همیشه تمیز و درخشنده باشد تا هر بار همسرتان قصد سوار شدن بر آن و رفتن به پزشک برای معاینه ماهانه را داشت با اشتیاق به شما نگاه کند.11. در روزهایی که همسرتان حامله است باید به هر کلمه‌ای که به زبان می‌آورید دقت کنید. او این روزها بسیار حساس است. سعی کنید بیشتر از کلمه «ما» استفاده کنید تا او خود را بیش از پیش کنارتان احساس کند. این احساس ویژه با حس امنیت همراه خواهد بود.12. این روزها به خود و احساسات و تفکراتتان توجه داشته باشید. اگرچه همسرتان در کانون توجهات است اما شما هم باید از هم اکنون روزی را تصور کنید که قهرمان فرزندتان در زندگی خواهید بود. این حس به شما تعلق دارد و باید از هم اکنون آن را لمس کرده و از آن لذت ببرید.
13. حداقل در یک هفته اولی که همسرتان تازه از بیمارستان مرخص شده و به خانه بازگشته است این شما هستید که باید خوشمزه‌ترین غذاها و همه آنچه که او دوست دارد برایش آماده کنید.14. اگر احساس کردید نوزاد را به درستی در آغوش نگرفته‌اید بهترین آموزگار کسی نیست جز همسرتان. به حرف‌ها و توصیه‌هایش با اشتیاق گوش دهید. او هم مانند شما نوزاد را عاشقانه دوست دارد.15. عوض کردن پوشک نوزاد خیلی زود برایتان به کاری عادی و حتی دلپذیر تبدیل می‌شود. شاید تا پیش از به دنیا آمدن نوزاد به این فکر می کرده‌اید که این کار چقدر سخت و شاید ناخوشایند خواهد بود اما شاید پس از سومین پوشکی که در همان روزهای نخست تعویض کردید چرخش 180 درجه ای در دیدگاهتان ایجاد شود. در روزهایی که همسرتان حامله است باید به هر کلمه‌ای که به زبان می‌آورید دقت کنید 
16. به تغذیه خود خیلی خوب توجه کنید. شما این روزها کارهای زیادی دارید و به همین دلیل باید سر حال و پر انرژی باشید. قرار نیست همسرتان آثار ضعف و خستگی را در شما مشاهده کند. او برای بازگشت سریع به روال عادی زندگی به نیرویی مضاعف نیاز دارد و این شما هستید که انرژی لازم را به او باید منتقل کنید.17. به طور کلی در زندگی زناشویی مشاجره ملایم اتفاق چندان بدی نیست و اتفاقا باعث می‌شود تا زن و شوهر تمامی درونیات خود را بروز دهند. حتی از دید بسیاری از کارشناسان امور تربیتی و روانشناختی، با همین اصطحکاک‌های کوچک است که زندگی زناشویی رنگ و بوی هیجان انگیزتری به خود می‌گیرد اما شاید یک استثنای بزرگ وجود داشته باشد و آن دوران حاملگی است. در این ماه‌ها و حتی هفته‌های نخست تولد نوزاد به خواسته‌های همسرتان توجه ویژه داشته باشید. اگر او می‌گوید همین حالا باید برای معاینه به پزشک مراجعه کنید پس باید همین حالا برای معاینه به پزشک مراجعه کند. این روزها آن اصطحکاک‌های شیرین چندان اثر مثبتی ندارد.18. در فرآیند شیردهی به نوزاد یاری رسان همسرتان باشید.19.با به دنیا آمدن نوزاد، این خبر را به هر کسی که می‌توانید بدهید، حتی آن دسته از که بستگانی که ارتباط خاصی با آنها ندارید. بدین وسیله شاید شماری از نیروهای تازه نفس برای کمک به گذراندن هر چه بهتر این روزها راهی خانه‌تان شوند!20. این روزها که همسرتان فارغ شده و نوزاد دلبدنتان را در کنار دارد، به استراحت زیادی نیاز دارد. او مجبور است برای شیردهی به نوزاد هر از گاهی از خواب برخاسته و تا دقایقی طولانی تنها شاهد شیرخوردن نوزاد باشد. پس در هر زمان که می‌توانید کاری کنید تا همسرتان برای دقایق بیشتری هم که شده استراحت کند.21. پس از گذشت چند روز از بازگشت همسرتان (از بیمارستان) به خانه نباید سریعا برنامه‌ای که برای کمک به او در ذهن داشتید را فراموش کنید. او همچنان به شما و غذاهای خوشمزه‌ای که برایش آماده می‌کنید نیاز دارد.
22. یکی از راز و رمزهای دلپذیر زندگی این است که نوزادان تازه به دنیا آمده گرچه خیلی کم از خانه خارج می‌شوند اما همواره باید لباسهایشان را عوض کرد! پس یادتان باشد که لباس‌های متنوع و زیادی برای مهمان جدید زندگی‌تان تهیه کنید.23. نوزاد در روزها و هفته‌های نخست زندگی تا 16 ساعت در روز نیز می‌خوابد. پس حواستان باشد که به هیچ وجه نباید مدت خوابش را با خود و سایر کودکان بزرگتر از او مقایسه کنید. نوزاد این روزها دو کار اصلی دارد: شیر خوردن و خوابیدن.24. نوزادی که تازه به دنیا می‌آید دنیای از تازگی را برای پدر و مادر خود به ارمغان می‌آورد. هر مشکل و ناراحتی نوزاد، پدر و مادر جوان خود را بر سر دو یا چند راه تصمیم‌گیری قرار می‌دهد. اما با گذشت زمان و متوجه شدن رفتار و واکنش‌های نوزاد، همان کاری را که در ابتدا با شک و تردید انجام می‎‌دادید حالا اما با اطمینان خاطر در قالب واکنش نخست بروز می‌دهید.25. این روزها که همسرتان برای چند ماه می‌تواند از مرخصی زایمان خود استفاده کند بد نیست بیشتر به درد دلش گوش کنید. سعی کنید حتی کارهای شخصی و اداری که به منزل آورده‌اید را نیز در کنار او انجام دهید.26. 10 تا 12 هفته از تولد نوزاد می‌گذرد. همسرتان این روزها می‌تواند به خوبی راه رفته و کارهای شخصی‌اش را به‌راحتی انجام دهد. حتی ممکن است به سر کار بازگردد. پس این روزها همچنان روی شما و توانایی‌هایتان حساب ویژه‌ای باز کرده است.  27. این روزها لباستان به ویژه پیراهن و تی‌شرتی که بر تن دارید همواره در معرض حمله بزاق و محتویات شکمی او قرار دارد. پس توصیه می‌کنیم شما هم چندین دست لباس تمیز در کشو داشته باشید. درحقیقت شما هم باید خودتان را به خوبی مجهز کنید. همسرتان بعد از زایمان باید خوب بخواید تا انرژی لازم برای شیردادن به نوزاد را داشته باشد 
28.  یادتان باشد همانقدر که خواب نوزاد برای حفظ سلامتی او مهم و حتی حیاتی است، خواب همسرتان که 9 ماه سخت را پشت سرگذاشته و حالا وارد مرحله جدید و شاید سخت‌تری از بچه‌داری شده نیز از اهمیت برخوردار است. او باید خوب بخواید تا انرژی لازم برای شیردادن به نوزاد را داشته باشد.
29. تلاش کنید در این هفته‌ها خیلی زود همسرتان را به زندگی عادی بازگردانید. افسردگی بعد از زایمان را همواره مد نظر قرار دهید. مهمان جدید خانه‌تان می‌تواند خیلی ناخواسته اما سریع بخش زیادی از توجه شما را به خود معطوف کند و این یعنی تشدید آنچه که «افسردگی دوران بارداری» خوانده می‌شود.30. اگر هنوز پدر نشده‌اید و همسرتان باید تحت نظر باشد تا وضع حمل به خوبی صورت گیرد به هر بهانه‌ای راهی بیمارستان شوید. شک نداشته باشید که او از دیدن هیچ کس به اندازه شما خوشحال و پر انرژی نخواهد شد. در لحظاتی که در کنارش هستید چای با آبمیوه ای با خود بخورید تا در اوقات تنهایی‌اش هم با دیدن فنجان چای یا ظرف آبمیوه به یادتان بیفتند.31. سعی نکنید حین حضور در محل کار بیش از حد درباره نوزادتان صحبت کنید چون ممکن است وقتی به خانه بازمی‌گردید اندکی از شوق و اشتیاقتان درباره مهمان تازه کم شده باشد.
32. فراموش نکنید همانقدر که نوزاد این روزها از شیر مادر می‌خورد و انگار این کار او پایانی ندارد، همسرتان نیز معمولا گرسنه است. او میل بیش از اندازه‌ای به خوردن دارد و برای اینکه انرژی لازم برای سپری کردن این روزها را داشته باشد و از همه مهم‌تر بدنش جهت تولید شیر توان بالایی داشته باشد، باید غذاهای متنوعی تهیه ببینید. اگر اطلاعاتتان در این زمینه اندک است و چندان هم مطمئن نیستید، راه‌های ارتباط زیادی پیش رویتان قرار دارد. از اینترنت و کتاب‌های زیادی که در این زمینه وجود دارد استفاده کنید.33. پس از تولد نوزاد، بد نیست تا چند سال نخست زندگی او، همسرتان را در سالگردهایی که برایتان ارزش خاصی دارد نظیر آشنایی و ازدواج به طرز متفاوتی نسبت به گذشته هیجان‌زده کنید. با این کار به او نشان می‌دهید که هنوز هم مثل گذشته برایش ارزش و احترام خاصی دارید.34. یادتان باشد اگر همسرتان در دوران باردرای  به هر دلیلی تقاضای دارویی نمود - به جز آنچه که دکتر پیشتر برایش تجویز کرده -  حتی از او نپرسید که «مطمن هستی؟» تنها کاری که باید انجام دهید کمی مقاومت در برابر خواسته همسر و تماس فوری با پزشک است.35. این روزها که نوزادتان به زندگی جدیدش عادت می‌کند ممکن است توصیه‌ها و نصیحت‌هایی از طرف افرادی که تجربه پدر و مادر بودن را هنوز ندارند بشنوید. قرار نیست همه آنها را انجام داده و در عین حال به خاطر انجام ندادنشان، با آنها قطع رابطه کنید. لبخندی بزنید و کاری که فکر می‌کنید منطقی است را انجام دهید.36. شیر مادر برای نوزاد در حکم خوشمزه‌ترین غذای دنیا است. پس به مواقعی فکر کنید که همسرتان در خانه نیست و شما برای آرام نگاه داشتن نوزاد، راهی ندارید جز اینکه از خوشمزه‌ترین غذای دنیا به او بدهید. از این رو همواره به فکر چنین روزهایی باشید و چند بطری کوچک از شیر دوشیده شده همسرتان را در فریزر نگهداری کنید
 نی نی سایتاخبار مرتبط :آخرین روزهای بارداریدعاهایی بسیار مجرب برای زمان باردارییک بارداری چند سونوگرافی می‌خواهد؟


دوشنبه 27 مهر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن