واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۲۰ب.ظ)
عضو کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران: تهران با نارساييهاي گوناگوني در حوزه شهري رو به رو است/«مسکن مهر» بزرگترين بيمهري به مردم بود موج - عضو کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران با تأکيد بر اين که کلانشهر تهران با نارساييهاي گوناگوني در حوزه شهري رو به رو است، گفت: از جمله اين نارساييها، ميتوان به ترافيک، آلودگي هوا و کمبود پارکينگ اشاره کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي معاونت حملونقل و ترافيک شهرداري تهران، غلامرضا انصاري افزود: از ديگر چالشهاي موجود در تهران، ميتوان به عدم فرهنگسازي و آموزشهاي انتزاعي ناکافي و غير کارشناسي از سوي دستگاههاي متولي اشاره کرد.
وي با اعلام اين که امروز، گسترش شهرکهاي اقماري به عنوان يکي از چالشهاي جدي تهران محسوب ميشود که در آينده، ميتواند به منبعي براي بحرانهاي اجتماعي تبديل شود، تأکيد کرد: مشکلات اقتصادي و معيشتي، يکي از نا به سامانيهايي است که جامعه را دچار چالش کرده است.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين که بايد از اقدامات آموزشي و پرورشي در قالب مؤلفههاي فرهنگي براي جبران اين نارساييها استفاده نمود، اظهار کرد: بايد به طور بايسته و شايسته به نيازهاي اجتماعي و فرهنگي اهميت داده شود.
انصاري با بيان اين که بايد زمينه بروز خلاقيتهاي فردي از طريق آموزشهاي زيست محيطي، اجتماعي، فرهنگي و ترافيکي مهيا شود، تصريح کرد: بايد در شهر به نيازهاي سالمندان، اقشار آسيب ديده، معلولان و جانبازان، بيشتر توجه شود و از ظرفيت و توانمندي اين اقشار به عنوان سرمايههاي اجتماعي، بيشتر استفاده شود.
وي با تأکيد بر اين که براي احياي شهر و زيرساختهاي اجتماعي و فرهنگي شهر، ميتوان از ظرفيت کودکان، نوجوانان و جوانان استفاده نمود، اضافه کرد: به اين ترتيب، ميتوان علاقه و وابستگي به کارهاي جمعي را در بين نسل امروز به شکل مستقيم تبليغ و ترويج کرد.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين که با تبديل پارکها و مدارس تهران به بوستانها و مدرسههاي زيست محيطي، ميتوانيم کودکان و نوجوانان را از نزديک با طبيعت آشنا کنيم، اظهار کرد: چنين اقداماتي، گسترش همدلي و همگرايي را در جامعه به دنبال دارد.
انصاري با بيان اين که امروز در نظام آموزشي کشورهاي پيشرفته در مقطع ابتدايي، آموزش انتزاعي جاي خود را به آموزش غيرمستقيم در قالب اقدامات جمعي داده، تصريح کرد: در کشور ما نيز بايد در نگرش مديران شهري، متوليان فرهنگي و مسوولان اجتماعي، تغيير به وجود آورد تا با استفاده از تکنولوژيهاي جديد، شاهد اقدامات اساسي در حوزههاي شهري باشيم.
وي با تأکيد بر اين که فضاي فرهنگيمان در جهت تشکيل جامعهاي پويا و سرزنده بايد بازتعريف شود، اضافه کرد: در جامعه امروز، محله محوري فراموش شده و به جاي آن، زندگي ماشيني بدون آموزشهاي فرهنگي و برنامهريزيهاي اجتماعي، شکل گرفته است.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين که هر چه زودتر بايد نسبت به ساماندهي فضاي فرهنگي جامعه پرداخته شده و تا جاي ممکن، جلوي کاستيها و آسيبها گرفته شود، اظهار کرد: براي مثال، «مسکن مهر» بزرگترين بيمهري به مردم بود و آثار و تبعات گوناگوني از جمله افزايش آلودگي هوا و بروز تعارضات فرهنگي و اجتماعي را به همراه داشته است.
انصاري با بيان اين که آسيبها و نارساييهاي «مسکن مهر» در درازمدت بروز و ظهور ميکند، تصريح کرد: در فرآيند شهرسازي در کلانشهر تهران، عدم پيشبيني فضاي پارک خودرو و پارکينگ در محلات مختلف؛ به ويژه در محدوده مرکزي شهر، موجي از نارساييها را در حوزه شهري به همراه داشته است.
وي در ادامه با تأکيد بر اين که بايد تدابير و تمهيدات، به گونهاي پيشبيني و اجرا شوند تا خسارتها به حداقل و دسترسي به امکانات و تجهيزات شهري به حداکثر برسند، خاطرنشان کرد: به منظور نيل به راهکارهاي فرار از بحرانهاي شهري، بايد با آيندهنگري، برنامهريزي کرده و به تدريج مسائل و مشکلات را برطرف کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]