واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رونمایی از استراتژی تازه دلواپسان؛ مظلوم نمایی با چاشنی گریه و بیمارستان
مردم در حوادث روز گذشته مجلس به خوبی دو روش دلواپسان را در مجلس مشاهده کردند. ابتدا رسایی و کوچکزاده وظیفه شلوغ کردن مجلس و به حاشیه راندن فضا را به عهده گرفتند و بعد از آن زارعی وظیفه نشان دادن مظلومیت دلواپسان را به عهده گرفت. آنها فهمیدهاند که دیگر داد و فریاد به تنهایی برای پیش برد اهدافشان کافی نیست.
مصطفی داننده: دو سال و چند ماهی است که مردم ایران را به شیوههای اعتراضی دلواپسان اعتراض عادت کردهاند و میدانند که شیوه اعتراضی این جریان با داد و فریاد همراه است. این شیوه اعتراضی جریان دلواپسی به پیشینه آنها در فضای سیاسی کشور باز میگردد. این جریان سیاسی را با نامهای دلواپسان، جبهه پایداری، طرفداران دولت احمدی نژاد و... میشناسیم. جریانی که از دهه 70 به طور رسمی فعالیتهای سیاسی خود را آغاز کرد. آنان هر چند به پاره ای سیاست های دولت سازندگی هم معترض بودند اما بیشتر در ابتدای کار دولت اصلاحات و در اعتراض به سیاستهای فرهنگی آن پای به عرصه گذاشتند و کم کم در دولت احمدی نژاد وارد جرگه مدیران فرهنگی و اجتماعی شدند و بعد از آن نیز به مجلس راه یافتند تا پلههای ترقی را سریعتر از هر جریان سیاسی دیگر در کشور طی کنند.
این نحله سیاسی، دولت های قبلی جمهوری اسلامی ایران را دولت هایی غیرتوانمند و حتی در برخی مواقع فاسد می دانستند که انقلاب را از مسیر واقعی خود خارج کرده اند و جبران انچه را که ناکارآمدی در گذشته می خواندند وظیفه بزرگی برای خود می دانستند و از ان به عنوان بازگردان قطار انقلاب به ریل اصلی خود یاد می کردند و ابایی نداشتند که شماری از نیروهای رده اول انقلاب و یاران رهبر فقید انقلاب را نیز دیگر شایسته همراهی ندانند.
بر همین اساس مقابله با نیروهای قدیمی و تاثیرگذار انقلاب مانند آیت الله هاشمی، رییس جمهوری اسبق و بعدتر ناطق نوری و... در دستور کار این گروه قرار گرفت. از زمان ظهور این جریان سیاسی تا به امروز روسای سابق کشور از رئیس جمهور تا رئیس مجلس مورد شدیدترین هجمه های سیاسی قرار گرفتند. در این میان همراهی صداوسیما با در اختیار گذاشتن تریبون های گوناگون چه در رادیو و چه در تلویزیون در ترویج این تفکر به این جریان کمک فراوانی کرده است.
این جریان سیاس اما در جریان تصویب برجام از شیوه تازه اعتراض خود رونمایی کرد.آنها در کنار استفاده از داد و فریاد و برهم زدن نظم مجلس، از شیوه مظلوم نمایی نیز استفاده کردند. به بیمارستان رفتن حسینیان، گریههای زارعی، گوشه نشینی و ... نمونههای بارز این رفتار است. آنها میخواهند جنیه مظلومانه خود را نیز به مردم نشان دهند. این نحله سیاسی میخواهد بگوید که دغدغهای از تصویب برجام واقعی است حتی تا اندازهای که باعث میشود کار به بیمارستان بکشد.
مردم در حوادث روز گذشته مجلس به خوبی دو روش دلواپسان را در مجلس مشاهده کردند. ابتدا رسایی و کوچکزاده وظیفه شلوغ کردن مجلس و به حاشیه راندن فضا را به عهده گرفتند و بعد از آن زارعی وظیفه نشان دادن مظلومیت دلواپسان را به عهده گرفت. آنها فهمیدهاند که دیگر داد و فریاد به تنهایی برای پیش برد اهدافشان کافی نیست.
زین پس باید شاهد اجرای این شیوه از سوی دلواپسان در مجلس باشیم. البته باید گفت با رای نمایندگان به کلیات و جزئیات برجام دیگر حنای آنها در مجلس رنگ ندارد و دیگر کمتر کسی هست که حاضر است به حرفهای آنها گوش بدهد. شاید بتوان گفت که طرح برجام و رفتار دلواپسان در پارلمان، پایانی باشد بر عصر این نحله سیاسی در ایران.
۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]