تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820103658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کابوس دیدن اطفال و این پیامدها در بزرگسالی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg89+


اگر فرزندتان مرتب کابوس می بیند بهتر است مراقب باشید و از یک روانشناس کودک مشاوره بگیرید و سعی کنید از ابتلای وی به مشکلات روحی در بزرگسالی پیشگیری کنید چون کابوس دیدن در کودکی زمینه ساز برخی مشکلات روحی در افراد است

کارشناسان هشدار می‌دهند از خواب بیدارشدن کودکان هنگام شب می‌تواند نشانه‌ای از ابتلای آنها به برخی بیماری‌های روانی باشد.

گفتنی است بر اساس آمارها کودکان در حال حاضر کمتر از نسل های قبل از خود می‌خوابند اما بی‌خوابی و دیدن کابوس و خواب‌های آشفته در کودکان می‌تواند نشان دهنده ابتلای آنها به ‌اوتیسم، اضطراب، افسردگی و حتی بیماری‌ ‌اسکیزوفرنی باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مشاهده کابوس در دوران کودکی می‌تواند نشان دهنده شخصیت روانی آسیب‌پذیر و حتی بروز خود کشی در سالهای نوجوانی و بزرگسالی فرد باشد.

این نتایج حاصل تحقیقات محققان دانشگاه لندن در خصوص ارتباط خواب و ابتلا به انواع بیماری‌های روانی است.

کارشناسان هشدار می‌دهند بی‌خوابی و بد خوابی در کودکان و خردسالان باید توسط والدین جدی گرفته شود زیرا در صورت وجود بیماری‌ روانی این اختلال در دوران قبل از بلوغ ظاهر می‌شود و می‌تواند روند درمان را با شکست و یا کندی مواجه کند.

بنابر تحقیقات هرچه بیماری روانی و ابتلای افراد به آن سریعتر شناسایی شود، درمان اثر ‌گذارتر ‌و موفقیت‌آمیزتر خواهد بود.

کودکانی که شب ها در خواب جیغ می‌زند و یا کابوس میبیند و یا ساعت خواب نامنظم دارند و یا کمتر از سایر کودکان در رده سنی خود می‌خوابند احتمال دارد به بیماری اسکیزوفرنی یا اختلال دوقطبی مبتلا باشند.

کارشناسان به والدین توصیه می‌کنند که علاوه بر ایجاد حس آرامش به کودک و مقابله با مشکلات استرس‌زا در کودکان در صورت ادامه یافتن مشکلات خواب کودک از مشاوره متخصصان بهره یگیرند.

20 مهر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن