واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: با قرار دادن یک تکه سیب زیر چشمتون، میتونید تیرگی های دور چشم و پف دور چشم رو کاهش بدید
سیب ، این نعمت الهی که همیشه و در بیشتر فصول سال از گونه های مختلفش رو میتونم پیدا کنیم شگفتی های بسیار زیادی داره. هرجا در این مطلب و مطلب قبلی نامی از سیب بردیم، منظور سیب خام با پوست هست. چرا که مقدار زیادی از مزایای این میوه ارزشمند در پوستشه و پوست سیب چیزی جدا از خودش نیست . به شما عزیزان هم توصیه میکنم این میوه بهشتی رو همیشه با پوست نوش جان کنید.
سیب
مرطوب کننده و روشن کننده طبیعیسیب میتونه پوست شما رو هیدراته کنه و تا حد زیادی به پوستتون آبرسانی میکنه. برای این کار سیب رو به صورت ورقه ای برش بزنید و روی پوستتون قرار بدید. زمانی تکه سیب رو از روی پوستتون بردارید که خشک شده باشه. این میوه یک مرطوب کننده و روشن کننده بسیار عالی برای پوست شماست.سیب یک ماسک ضد پیری قویاین میوه یک ماسک قوی ضد پیری هم هست. علاوه بر اینکه پوستتون رو مرطوب میکنه، از چروک و کدر شدن پوستتون جلوگیری میکنه و یک ماسک ضد پیری بسیار عالیه. مصرف منظم این میوه علاوه بر مزایای بسیار زیادی که داره یک جادو هم میکنه و اون اینه که در صورت مصرف مداوم و منظم این میوه چین چروک های ریز و خطوط نازک صورتتون رو محو میکنه و پوستتون جوان میشه. برای دیدن این تاثیر، هر روز یک سیب رو رنده کنید و 10 تا 20 دقیقه پوستتون و مخصوصا قسمتهای در خطر چین و چروک مثل دور لب ها و خط اخم و انتهای پلکتون رو باهاش ماساژ بدید. این کار به جوان و با طراوت ماندن پوستتون بسیار کمک میکنه.
زیبایی پوست با سیب
ضد آفتاب موثرسیب شامل ذرات UVB هست که میتونه در برابر اشعه های خورشید از پوست محافظت کنه. این میوه میتونه آفتاب سوختگی رو درمان کنه و جلوی لایه برداری پوست به دلیل سوختگی در برابر آفتاب رو میگیره. برای درمان آفتاب سوختگی یک قاشق چای خوری گلیسیرین رو با یک سیب رنده شده مخلوط کنید و به مدت یک ربع روی پوست قرار بدید و بعد با آب سرد به آرومی شستشو بدید.
سیب بهبود بخش طبیعی بسیار عالیاگه یادتون باشه در مطلب نکات طراوت و شادابی پوست گفتیم که بهتره بعد از شستشوی پوست از یک تونر یا بهبود بخش استفاده بشه و اونجا گلاب رو به عنوان یک تونر عالی معرفی کردیم. سیب هم یکی دیگه از بهبود بخش های عالی و بسیار مفید برای پوسته. این میوه برای سفت شدن پوست بسیار مناسب هست و باعث گردش خون در زیر پوست میشه. خمیر سیب خام رنده شده و سرکه سیب هم میتونه بسیار عالی عمل کنه. همچنین سرکه سیب به روشن سازی پوست و کنترل منافذ پوست از ایجاد جوش و آکنه کمک میکنه.
سرکه سیب برای زیباییهمچنین سرکه سیب به تعادل سطح PH پوست کمک میکنه که در واقع سطح تولید چربی روی پوست رو کنترل میکنه. برای جلوگیری از جوش و آکنه میتونید سرکه سیب رو با پنبه روی پوستتون بمالید. این یک بهبود بخش مناسب برای پوست ها و به ویژه پوست های چربه.
درمان آکنه و لکه های تیره پوست با سیبیک چهارم یک سیب رنده شده رو با 2-3 قاشق غذاخوری خامه شیر مخلوط کنید و اون رو روی صورتتون قرار بدید. این ماسک برای روشن سازی پوست و درمان آکنه و لکه های تیره میتونه موثر باشه.
درمان پف چشم و تیرگی دور چشم با سیببا قرار دادن یک تکه سیب زیر چشمتون، میتونید تیرگی های دور چشم و پف دور چشم رو کاهش بدید. مخلوطی از دو قاشق غذاخوری سیب رنده شده و سیب زمینی رنده شده رو در یک دستمال نازک قرار بدید و اون رو برای 10 تا 20 دقیقه روی چشمتون بذارید. انجام مداوم این کار میتونه به کاهش تیرگی دور چشم شما کمک کنه.مزایای سیب برای موهاعلاوه بر اینکه سیب بهترین دوست برای پوست شماست، مزایای خیلی خوبی هم برای مو داره. مصرف منظم سیب باعث میشه شما موهای شاداب و زیبایی رو داشته باشید. مواد مغذی موجود در این میوه میتونه به رشد و تقویت موها بسیار کمک کنه.
برای رشد موهایتان سیب نوش جان کنیدسیب از جمله میوه هایی هست که از مزایای اصلیشون رشد موهاست. این کیفیت به دلیل وجود یک ماده مغذی به نام بیوتین در سیب هست که در رشد مو و ناخن موثره. بیوتین رشد مو رو زیاد میکنه و باعث ضخامت و مقاوم شد تارهای مو میشه. سیب از بهترین راه های دریافت این ماده مغذی هست.این میوه به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی فیبر برای جلوگیری از ریزش مو بسیار موثره. همچنین آنتی اکسیدان های موجود در سیب، گردش خون در پوست سر رو افزایش داده و ریشه مو ها رو قوی تر میکنن.خواص سیب
درمان شوره سر با آب سیبمصرف موضعی آب سیب روی پوست سر به تعادل طبیعی پوست سر و در نتیجه رفع مشکلاتی مثل شوره سر کمک میکنه. بعد از استفاده از شامپو و شستشوی موها، آب سیب رو به سرتون بزنید و ماساژ بدید. این کار به از بین بردن شوره سر و همچنین درخشش موهای شما کمک میکنه.زیباشومطالب مرتبط:سیب و خواص درمانی و مضرات آ نخواص سرکه سیبخواص بی نظیر سیب
جمعه 17 مهر 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]