تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812949085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرکل مخالف پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مرکل مخالف پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا




آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که همواره با پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف بوده اعلام کرد این موضع را حفظ می کند.





خبرگزاری ایرنا: آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که همواره با پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف بوده اعلام کرد این موضع را حفظ می کند.

مرکل بر ضرورت حمایت اروپا از آنکارا در مقابله با موج آوارگان و مهاجران تاکید و اعلام کرد که این بدان معنی نیست که نظرش در مورد پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا تغییر کرده باشد.

وی در گفت وگو با تلویزیون رسمی آلمان (ARD) اعلام کرد: همواره با پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف است، رجب طیب اردوغان نیز این مساله را می داند؛ این موضع را حفظ می کنیم.

بر پایه این گزارش، مرکل از سال ها پیش با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف بود. او پیش از رسیدن به قدرت در سال 2005 میلادی نیز نظر موافق خود را با تنها «شراکت ویژه» ترکیه با اتحادیه و نه عضویت کامل در آن اعلام کرده بود.

روند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا از سال ها پیش به بن بست رسیده است. بخت آنکارا برای پیوستن به این اتحادیه کاهش یافته و کشورهای اروپایی از تمایلات بیش از پیش مستبدانه اردوغان ابراز نگرانی می کنند.

مسئولان اروپایی در سفر روز دوشنبه رئیس جمهوری ترکیه به بروکسل، طرح اقدامی را مبنی بر اختصاص کمک مالی بیشتر برای جنگ زدگان سوری و عراقی مستقر در این کشور ارائه کردند.

جنگ و ناآرامی های خاورمیانه و شمال آفریقا که با حمایت و مداخله نظامی آمریکا و برخی کشورهای غربی و عربی در منطقه به راه افتاده است، به افزایش شمار آوارگان منجر شده و این امر اروپا را با بزرگترین بحران مهاجرت پس از جنگ جهانی دوم مواجه کرده است.

تاکنون بیشتر آوارگان سوری به سه کشور ترکیه، لبنان و اردن پناه می بردند، اما این روند در ماه های اخیر تغییر کرده است و آنها راه پر مخاطره رسیدن به اروپا را برای یافتن سرپناه انتخاب می کنند.






تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن