تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 18 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را مى برد و موجب پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810151861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش محصولات کشاورزي با تکيه بر آفت کش ها تهديدي براي محيط زيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۷:۳۲ب.ظ)
افزايش محصولات کشاورزي با تکيه بر آفت کش ها تهديدي براي محيط زيست موج-معاون سازمان حفاظت محيط زيست گفت: بسياري از کشورهاي درحال توسعه درحال حاضر وسايل اوليه کنترل مواد شيميايي خطرناک همچون آفت کش ها را ندارند اما براي افزايش و يا حفظ محصولات کشاورزي به اين مواد شيميايي تکيه کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاري موج، سعيد متصدي زرندي، معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست در چهارمين کنفرانس بين المللي مديريت مواد شيميايي (ICCM4)، گفت: پس از گذشت 10 سال از بنيان گذاري سايکم، ما به پيشرفتي نسبتاً قابل ملاحظه در رهيافت راهبردي در جهت خط مشي راهبردي فراگير، برنامه شروع سريع و برنامه اقدامات جهاني در سطح بين الملل رسيديم.
وي ادامه داد: از آن جايي که اجراي سايکم در ايران مورد توجه هست، يک ساز و کار هماهنگي ملي براي آن بنيانگذاري شده است و براساس برنامه اقدامات جهاني (GPA) هر وزارتخانه و سازمان مربوطه اي موظف به اجراي بعضي از امور و فعاليت‌هاي مربوط به آن شده است.
متصدي به نقش سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت خانه‌هاي کشور در اين موضوع اشاره کرد و افزود: سازمان حفاظت محيط زيست به عنوان مرجع ذيصلاح کنوانسيون‌هاي بازل، استکهلم و روتردام و وزارت امور خارجه کشور جمهوري اسلامي ايران به عنوان کانون مرکزي سايکم و ساير کنوانسيون‌هاي شيميايي داراي مسئوليت مشترک براي مديريت و هماهنگي موضوعات مربوط به اين زمينه‌ها ميان ذينفعان مختلف مي‌باشند.
وي وزارت بهداشت و وزارت صنعت را به عنوان برخي از اين ذينفعان معرفي کرد و ادامه داد: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي به عنوان وزارتخانه راهبر براي توسعه پروفايل شيميايي ملي فعاليت‌هاي خود را بر ارتقاي ظرفيت ارزيابي خطر، اجراي سيستم هماهنگ جهاني (GHS) و دفع ايمن پسماندها و مواد شيميايي تاريخ گذشته متمرکز کرده است و وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف به توسعه دانش و اطلاعات قابل دسترس با توجه به فعاليت‌هاي مربوطه سايکم براي بخش صنعت شده است.
معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه گفت: گمرک جمهوري اسلامي ايران مسئول اجراي مقررات و ممانعت از حمل و نقل غير قانوني مواد شيميايي سمي شناسايي شده توسط سايکم هست. اين مواد شيميايي در پيوست کتاب راهنماي ملي واردات و صادرات فهرست شده‌اند و سالانه بروز رساني مي‌شود.
متصدي درباره مسووليت هاي ديگري که در حوزه وظايف سازمان حفاظت محيط زيست است، اشاره کرد و افزود:سازمان حفاظت محيط زيست مسئوليت پايش آلودگي هوا، آب و خاک را منطبق بر توافقنامه‌هاي زيست محيطي مواد شيميايي بر عهده دارد. سازمان حفاظت محيط زيست قوانين و مقررات مواد شيميايي و دسترسي به گزارشات فهرست برداري مواد شيميايي را در برنامه دولت ارتقاء داده است. همچنين، چندين پروژه تحقيقاتي متمرکز بر ارزيابي اثرات انواع مختلف مواد شيميايي مشتمل بر فلزات سنگين، آلاينده‌هاي آل پايدار و آفت کش ها بر محيط زيست تعريف و اجرا شده است.
وي ادامه داد: از آنجا که اجراي کلي سايکم مورد توجه است ما در اين زمينه به يک نقطه عطف رسيده‌ايم و چهارمين کنفرانس بين المللي مديريت مواد شيميايي (ICCM4)، آخرين نشست تصميم گيري در زمينه رهيافت راهبردي برنامه ريزي شده جهت اجرا تا پيش از سال 2020 است.
معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست با تاکيد بر اينکه اجراي موفق سايکم در سال‌هاي آينده متکي بر اجراي مؤثر وظايف مشترک ولي مختلف دولت‌ها است، گفت: همان‌گونه که در اصل هفتم بيانيه ريو گفته شده، براي رسيدن به اهداف محيط زيست توسعه بايد برنامه‌هايي براي در براي پرکردن شکاف رو به افزايش ميان کشورهاي توسعه يافته و کشورهاي درحال توسعه تنظيم شده است.
وي حمايت مالي پايدار، کافي، قابل پيش بيني و در دسترس را عنصري کليدي براي مديريت صحيح مواد شيميايي و پسماندها در کشورهاي درحال توسعه مطرح کرد و افزود: تلاش‌ها جهت افزايش بودجه خارجي براي مديريت صحيح مواد شيميايي نا کافي بوده و کمتر از نيازهاي درنظرگرفته شده براي کشورهاي در حال توسعه هست.
متصدي با اشاره به اين که اجراي خط مش‌هايي براي مديريت مواد شيميايي در بسياري از کشورهاي درحال توسعه نيازمند دسترسي به فناوري‌هاي پاک تر هست، تصريح کرد: بسياري از کشورهاي درحال توسعه درحال حاضر وسايل اوليه کنترل مواد شيميايي خطرناک همچون آفت کش هاکه را ندارند اما براي افزايش و يا حفظ محصولات کشاورزي به اين مواد شيميايي تکيه کرده‌اند.
وي ادامه داد: براي مديريت اين موضوع، اين کشورها نياز به دسترسي و انتقال فناوري براي حرکت به سوي رهيافت‌هاي مدرن در زمينه مديريت مواد شيميايي دارند.
متصدي افزود: از آن جايي که توليد موادشيميايي به کشورهاي درحال توسعه انتقال داده شده است، نياز به خط مشي‌هايي براي ترغيب انتقال رهيافت‌هاي پيشرفته به کشورهاي درحال توسعه وجود دارد که براي به حداقل رساني آلاينده‌ها به کار مي‌روند.
معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست در پايان گفت: اميدوارم که بحث‌ها و تصميمات ما در ICCM4 کمک کند تا جهت گيري دنيا به سوي آينده اي پيش رود که مواد شيميايي تهديدي را براي سلامت انسان و محيط زيست ايجاد نکند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن