تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831583666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقابله با تهديدات سايبري نيازمند ديپلماسي سايبري است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۲۰ب.ظ)
سردار جلالي در پاسخ به موج؛ مقابله با تهديدات سايبري نيازمند ديپلماسي سايبري است موج - رئيس سازمان پدافند غيرعامل، بر لزوم تعريف جرايم حوزه سايبر و در پيش گرفتن ديپلماسي سايبري از سوي دستگاه سياست خاريج کشور با کشورهاي همسو تاکيد کرد.
سردار غلامرضا جلالي، رئيس سازمان پدافند غيرعامل، در پاسخ به خبرنگار موج در مورد مفهوم ديپلماسي سايبري و لزوم پيگري آن در دستگاه سياست خارجي کشور گفت: مفاهيم سايبري امروزه در حال تبديل شدن به يک مفهوم بين المللي است و با رشد و توسعه در حوزه هاي مختلف، رشته ها و مفاهيم مشترکي بين حوزه سايبري و بقيه حوزه ها ايجاد شده است. مثلا استقلال اقتصادي در فضاي سايبري تعريف ديگري پيدا کرده است و يا مسائل ژئوپولتيک و حاکميت کشورها در عرصه خود، دچار دگرگوني در تعريف شده اند.
در اين راستا منافع مشترک کشورها در فضاي سايبر همواره در حال تغيير است. لذا خيلي از کشورها به فکر دفاع جمعي در فضاي سايبر افتادند. چنانکه آمريکا در استوني يک قرارگاه پدافند سايبري با حضور 39 کشور ديگر ايجاد کرده و در حال طرح ريزي ک دفاع جمعي بين کشوري است تا اگر در اين حوزه با تهديد مواجه شدند، به يکديگر در دفع حمله کمک کنند.
وي در ادامه تصريح کرد: اين در شرايطي است که ما در فضاي سايبر فاقد پروتکل و تعريف جرم امنيت ملي هستيم. به طور مثال اين سوال مطرح است که حمله ويروس استاکس نت به تاسيسات هسته اي نطنز تجاوز به خاک ما محسوب مي شود يا نه؟ اگر اين تجاوز باشد پس يک جرم امنيت ملي سايبري رخ داده است و ما بايد در اين حوزه جرم را اثبات کرده و در محاکم از آن دفاع کنيم.
سردار جلالي همچنين براي عملياتي شدن ديپلماسي سايبري افزود: از اين رو ما ضمن تاکيد بر روشن شدن وضعيت تعاريف، مولفه هاي موثر بر اين نوع از ديپلماسي را پيشنهاد داده ايم که شامل چهار مورد است:
تعامل با کشورهاي همسو: در اين رابطه مي بينيم که ايالات متحده و چين در اين حوزه به تعامل دست زده اند. ما نيز بايد با کشورهاي همسو خود مثل چين، هند، روسيه در زمينه تبادل تجربه و دانش در حوزه سايبري وارد همکاري شويم.
تبادل اطلاعات نسبت به تهديدات: در اين مورد بايد از طريق همکاري تهديدات شناسايي شده را به يکديگر انتقال داد. نمونه غفلت از اين موضوع در همان ويروس استاکس نت بود که پيش از عملياتي شدن در ايران، برخي کشورها آن را پيدا کرده بود که اگر تعامل مذکور وجود داشت ايران نيز خبردار مي شد.
دفاع جمعي: اين قسمت مربوط به زماني است که ما مورد حمله سايبري قرار گرفته ايم. در اين شرايط اگر تعامل بين ايران با کشورهاي ديگر وجود داشته باشد، همگي با اين حمله مبارزه خواهند کرد.
دفاع حقوقي در فضاي سايبري: در صورتي که حمله سايبري رخ دهد بايد جرايم تعريف شده باشد و قابل پيگيري در محاکم حقوقي باشد. اما از آنجا که اين مفهوم جديد است، هنوز تعريف جرم در فضاي سايبر و مصاديق آن مشخص نيست. اما در همين زمان آمريکا و روسيه ليستي از مفاهيم مشترک در اين زمينه نوشته اند که باعث شده دو کشور تعاريف يکساني از جرم و مجرم سايبري داشته باشند.
وي در انتها با اشاره به اهميت موضوع دپيلماسي سايبري، گفت: ما اين مساله را به طور جدي پيگيري مي کنيم که البته موفقيت در اين زمينه نيازمند الزامات دانشي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن