واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۲۹ب.ظ)
رسيدگي به درخواست تعقيب 125 مجرم ايراني/ 90 درصد جرايم سايبري کشف شده است موج - جانشين معاون هماهنگ کننده نيروي انتظامي با اشاره به تدوين سند راهبردي در سال گذشته گفت: امروز شاهد اقدامات مؤثر در حوزه پليس بينالملل هستيم؛ به گونهاي که در 6 ماه گذشته به درخواست تعقيب 125 مجرم ايراني رسيدگي شد؛ همچنين بيش از 70 مورد از مجرمين شناسايي شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار محمدجواد زاده کمند، جانشين معاون هماهنگ کننده نيروي انتظامي، در چهارمين نشست تخصصي پليس بينالملل ناجا با قضات و کارشناسان قضايي در دومين روز از هفته نيروي انتظامي با اشاره به تدوين سند راهبردي در سال گذشته افزود: امروز شاهد اقدامات مؤثر در حوزه پليس بينالملل هستيم؛ به گونهاي که در 6 ماه گذشته به درخواست تعقيب 125 مجرم ايراني رسيدگي شد؛ همچنين بيش از 70 مورد از مجرمين شناسايي شدند.
زاده کمند با اشاره به استرداد 10 مجرم طي 6 ماه گذشته به کشور گفت: تعداد اعلانهاي بينالمللي صادره به درخواست پليس اينترپل 66 مورد و تعداد اعلانهاي قرمز بينالمللي به درخواست پليس ايران 51 مورد بوده است.
وي در رابطه با حوزه بينالملل خاطرنشان کرد: شرايط در اين حوزه شرايط پيچيدهتر از گذشته است؛ چراکه جهان امروز بيش از هر زمان ديگري درگير پديدههاي شوم و فراگير از جمله قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان، مهاجرت غيرقانوني، جرايم سايبري، قاچاق ارز و پول، جعل اسناد و تروريسم است که امنيت رواني شهرها و کشورها را هدف قرار داده است.
جانشين معاون هماهنگ کننده نيروي انتظامي افزود: پيچيدهتر شدن روش و مکانيزم جرايم فرامرزي مسووليت انتظامي ما را به عنوان متوليان نظم و امنيت سنگينتر کرده است بر اين اساس اقدامات يک جانبه دولتها و صرفا قوانين داخلي يک کشور براي مقابله مؤثر با معضلات فراملي کافي نيست، بايد همکاريها با نهادها و سازمانهاي بينالمللي و کشورهاي مؤثر با رعايت شأن، منزلت و منافع نظام جمهوري اسلامي گستردهتر شود.
وي رويکرد حاکم نيروي انتظامي در حوزه بينالملل را تعامل حداکثري با نهادهاي بينالمللي و کشورهاي منطقه در مقابله با جرايم فراملي عنوان کرد و گفت: امروز تعامل سازنده و تأثيرگذار با کشورهاي مختلف داريم به گونهاي که بسياري از کشورها خواهان ارتباط با پليس ايران؛ به ويژه براي رفع مشکلات خود در حوزه مبارزه با قاچاق مواد مخدر هستند.
وي با اشاره به تجارب پليس ايران خاطرنشان کرد: براي انتقال اين تجارب به ساير کشورها در مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مبارزه با اشرار و باندهاي قاچاق و همچنين جرائم سايبري و تروريسم دريغ نميکنيم؛ چراکه نيروي انتظامي بيش از هر زمان ديگري آمادگي دارد تا در ابعاد جرائم بينالمللي با پليسهاي جهان همکاري کند.
جانشين معاون هماهنگ کننده ناجا به همکاري نيروي انتظامي در بعد داخلي با دستگاههاي مرتبط؛ به ويژه قوه قضائيه تاکيد کرد و گفت: نيازمند همکاري با قوه قضائيه در حوزه بينالملل هستيم؛ چراکه براي استرداد مجرمان بايد احکام و پروندههاي قضايي به کشورهاي مورد نظر ارجاع شود به همين دليل آشنايي پليس بينالملل و کارکنان با ضوابط قوه قضائيه و بالعکس لازم و ضروري است.
اين مقام مسوول انتظامي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص فعاليتهاي پليس سايبري گفت: پليس سايبري بيش از 90 درصد جرايم سايبري را کشف ميکند، اين در حالي است که کمتر کشوري به اين توفيق دست يافته است.
زاده کمند در ارتباط با کشته شدگان جادهاي و ارتباط آنان با شمار خودروها اظهار داشت: در سال 85 تعداد خودروهاي کشور 14 ميليون و شمار کشته شدگان جادهاي 27 هزار تن بود؛ اين در حالي است که پس از گذشت 9 سال؛ يعني در سال 94 به رغم وجود 28 ميليون خودرو، 16 هزار تن جان باخته داريم.
وي اضافه کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر شاهد اقدامات اساسي بوديم به گونهاي که سال گذشته 2 هزار و 550 باند، منهدم و بيش از 500 تن مواد مخدر کشف شد.
زاده کمند با بيان اين که سال گذشته، 89 ميليون خدمت در حوزههاي مختلف انتظامي و امنيتي به مردم ارائه شد، اظهار داشت: بيش از 70 درصد پروندههاي کلانتري به مشاوره ارجاع و به مسامحه کشانده شد و از ارجاع پروندهها به مراجع قضايي جلوگيري شد.
اين مقام انتظامي افزود: بيش از 85 هزار مدرسه، کانون و مسجد تحت پوشش آموزشهاي همگاني انتظامي و امنيتي قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]