واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۴ (۹:۴۶ق.ظ)
امسال؛ اضافه شدن حوزه موسيقي به جشنواره دانشجويي علوم پزشکي موج - معاون فرهنگي، دانشجويي و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: اين جشنواره از سال 87 آغاز شده و در سال جاري شاهد برگزاري هفتمين جشنواره فرهنگي هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا فراهاني در نشست خبري هفتمين جشنواره فرهنگي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور که در مجتمع فرهنگي-تاريخي سعدآباد برگزار شد ضمن بيان مطلب فوق افزود: هدف اصلي برگزاري اين جشنواره از ابتدا اين بود که شرايطي فراهم شود تا دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي بتوانند در حوزه فرهنگ و هنر قابليتهاي خود را به نمايش بگذارند.
وي تصريح کرد: تا سال گذشته 60 رشته در جشنواره فرهنگي وجود داشت که شامل حوزههاي فرهنگي، هنري و فضاي ديجيتال بود که آثار برگزيده در اختتاميه مورد تقدير قرار ميگرفتند.
وي با بيان اينکه سال گذشته فرصت مناسبي براي ارزيابي برگزاري جشنواره و شناسايي نقاط ضعف آن نداشتيم، اظهار داشت: بنده در خرداد سال گذشته مسووليت معاونت فرهنگي دانشجويي وزارت بهداشت را به عهده گرفتم و فرصت اندکي تا برگزاري ششمين جشنواره بود اما در عين حال پس از برگزاري ششمين جشنواره، فرصتي پيش آمد تا جشنواره بررسي و آسيب شناسي شود.
رئيس هفتمين جشنواره فرهنگي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در خصوص اجراي بهتر و افزايش سطح کيفيت هفتمين جشنواره گفت: برخي رشتههايي که ضرورت نداشتند، در جشنواره امسال حذف شدند و در عوض رشتههايي مانند موسيقي که جاي خالي آن حس ميشد به جشنواره اضافه شدند.
فراهاني افزود: در سالهاي گذشته جشنواره محلي براي عرضه آثار در يک فضاي غير عمومي و خاص بود و نهايتاً در مراسم اختتاميه از برگزيدگان تجليل ميشد البته سطح برخي آثار به قدري بالا بود که ميتوانستند در سطح ملي و بين المللي مطرح شوند و جشنواره در فصل (تابستان) برگزار ميشد که دانشجويان حضور نداشتند و عملاً بسياري از آثار ديده نميشدند اما از سال گذشته سياست بر اين شد تا بخشي از برگزيدگان به عنوان نمونه مرحله نهايي مسابقه مشاعره، آثار خود را در مراسم اختتاميه عرضه کنند و هدف ما اين است که آثار توليد کنندگان ديده شود.
وي به جدا کردن بخش رسانه و نشريات دانشجويي از جشنواره فرهنگي اشاره کرد و از داوري آثار همزمان با نمايش آنها به عنوان تغييري مهم در روند جشنواره ياد کرد و آن را باعث افزايش انگيزه توليد کننده آثار دانست.
معاون فرهنگي، دانشجويي و امور مجلس وزارت بهداشت بر لزوم آشنايي دانشجويان با مؤلفههاي فرهنگي کشور تأکيد کرد و گفت: هدف جشنواره صرفاً ارائه محصولات نيست، بلکه در حوزههاي مختلف، کانونهاي فرهنگي تعريف شده و برنامههاي آموزشي نيز با توجه به فرهنگ ايراني اسلامي در نظر گرفته شده؛ چرا که در صورت آشنايي دانشجويان با فرهنگ اصيل ايراني اسلامي، در حوزه فرهنگي دغدغه اي وجود ندارد.
رئيس هفتمين جشنواره فرهنگي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور اظهار داشت: متاسفانه در گذشته به توسعه اقتصادي و سياسي توجه ميشد اما امروز مشاهده ميشود که توسعه فرهنگي، لازمه پيشرفت جوامع است.
وي نقطه بارز هفتمين جشنواره فرهنگي دانشجويان را استفاده از اساتيد حوزههاي فرهنگي و هنري در جشنواره دانست و گفت: تا زماني که نتوانيم از اساتيد مطرح اين حوزهها استفاده کنيم، نميتوانيم به اهداف مشخص شده برسيم، بنابراين لازم است تا از آنها به عنوان دبيران افتخاري در دقايقي اندک، اما از آنها استفاده لازم را کنيم ضمن اينکه دبيران تخصصي نيز که بيشتر در امور اجرايي مشارکت دارند ميتوانند ما را در توسعه فرهنگ و هنر ياري کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]