تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803051430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش معاون وزیر راه و شهرسازی به پیاده راه سازی در تهران: مکان یابی درست نباشد، پروژه شکست می خورد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


واکنش معاون وزیر راه و شهرسازی به پیاده راه سازی در تهران: مکان یابی درست نباشد، پروژه شکست می خورد جامعه > مشکلات مردم - دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری در اعتراض به پیاده راه سازی در برخی مناطق تهران از جمله خیابان ۱۷ شهریور دلیل مشکلات مردم را اجرای ناکامل این پروژه ها و مکان یابی نامناسب عنوان کرد.


امید سلیمی بنی: دکتر پیروز حناچی، معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی در حاشیه همایش روز جهانی اسکان بشر به سئوالات سرویس مشکلات مردم درباره پروژه های پیاده راه سازی در تهران، پاسخ داد. پیش از این، پروژه های پیاده راه سازی در خیابان ۱۷ شهریور و پامنار تهران با واکنش اعتراض آمیز مردم و کسبه همراه شده بود. (اینجا)، (اینجا)، (اینجا) و (اینجا) حناچی درباره رفع مشکلات مردم و کسبه همجوار این پروژه ها معتقد است در صورتی که پروژه های پیاده راه سازی در تهران به صورت کامل و همراه با پروژه های مکمل اجرا شود، برای مردم و ساکنان مناطق بهتر خواهد بود. البته این مقام مسئول و استاد دانشگاه تاکید کرد که شهرداری های مناطق، قادر به انجام این کار نیستند و سازمانهای مرکزی که به صورت تخصصی درباره این مسایل اقدام می کنند، باید رهبری این پروژه ها را در دست گیرند.   شما در سخنرانی خود به فضاهای موفق عمومی در شهر تهران اشاره کردید. چرا برخی از مردم درباره پیاده راه سازی به عنوان یک فضای عمومی در تهران، نظر مساعدی ندارند و شاکی هستند؟
منظورتان کجاهاست؟
مثلا درباره پیاده راه سازی در خیابان ۱۷ شهریور مردم خیلی شاکی هستند؟
پیاده راه سازی ها متفاوتند. در مکان یابی، شاید مکانهای بهتر و با اولویت بیشتری می توانست وجود داشته باشد. خیابان ۱۷ شهریور از این موارد است. اگر به آیتمهای ایجاد فضاهای عمومی توجه شود، این فضاها از جمله پیاده راه ها با حوزه قلمروی عمومی مردم متناسب می شوند و اگر مورد توجه قرار نگیرند، جواب نمی دهد. یکی از این آیتم ها، همراهی مردم در ایجاد فضاهای عمومی است. دوم پتانسیل و بستری است که می خواهیم در حوزه قلمروی عمومی وارد کنیم.
مردم می گویند این پیاده راه محل تجمع معتادان شده و مشاهدات ما نیز همین را نشان می دهد. حتی قهوه خانه ها در این خیابان بیش از سایر اصناف به چشم می خورند؟
یکی از اصلی ترین نکات ساخت فضاهای عمومی از جمله پیاده راه سازی، موضوع امنیت است. امنیت شهرسازی باید متوجه شود. ما نباید کاری کنیم که به فضاهای ناامن شهری دامن بزنیم. اگر شما نقطه را درست برای پیاده کردن طرحهای خود انتخاب نکنید، به جای اینکه جمعیت بیشتری پیدا کند، ممکن است جمعیت کمتری حضور یابد. هدف از توسعه قلمروی عمومی این است که جمعیت بیشتری در آن حضور پیدا کنند. اگر به آیتم های ساخت فضای عمومی توجه نشود، ممکن است این فضا به عکس خودش تبدیل شود.
در حوزه بازار و خیابان پامنار هم قرار است این پیاده راه سازی ها انجام شود. خیلی از کسبه تجمع می کنند و معترضند. چرا کار پیاده راه سازی تداوم پیدا می کند؟
جنس واکنشهای مردم به این موضوع فرق می کند. مثلا در خیابان ۱۵ خرداد که پیاده راه سازی شد، اوایل کسبه کاملا مخالف بودند، الان کاملا به جهت اقتصادی موافقند، ولی شما کیفیت زندگی در آنجا نمی بینید. پروژه پیاده راه سازی نیازمند پروژه های مکمل است. مثلا در حوزه های گردشگری یا آرام کردن فضا و اقدامات نرم افزاری که کیفیت فضای عمومی را بالا ببرد باید این کارها انجام شود. چون این اقدامات صورت نمی گیرد، پروژه در حد بازده ۴۰ درصد باقی می ماند. بعد آن پروژه های مکمل را باید داشته باشیم تا دستفروش درجه ۳ و ۴ نباید حضور پیدا کند. این مسئله نیاز به مدیریت دارد. این مدیریت در اراضی عباس آباد که پروژه های فضاهای عمومی خوبی دارد، اتفاق افتاد.توسعه فضاهای عمومی، یک کار نرم افزاری است و از شهرداری های مناطق برنمی آید. در دنیا نیز اینطور است. باید یک مغز متفکری روی این پروژه ها باشد که تاثیر اقدامات کیفی آن را ببینید. مثلا می بینید یک ارکستری کنار خیابان مشغول نوازندگی است که حد آن کنار خیابانی نیست. این ارکستر انتخاب شده تا در کنار خیابان نوازندگی کند. اینجاست که مدیریت نرم افزاری را به شهرداری های مناطق می سپاریم. تفاوت موفقیت پروژه فضاسازی عمومی در اراضی عباس آباد با سایر مناطق تهران این است که یک سازمانی مستقلا و مستقیما دارد به این موضوع فکر می کند. دیگر مشکلات و دغدغه زباله و مسایل جاری شهری را ندارد.  
۴۵۲۳۱  

کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان - شهرسازی - شهرداری تهران -




دوشنبه 13 مهر 1394 - 13:54:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن