واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
فشار رسانه ای به روسیه؛
گرای بی بی سی به داعش و دُوَل عربی برای نوع مقابله با روسیه
از هفته گذشته با ورود جنگنده های پیشرفته روسیه به آسمان جبهه های جنگ سوریه، طراحی های آمریکا به هم خورده و صفحه شطرنج استراتژیک خاورمیانه تغییر کرد.
به گزارش جام نیوز، از هفته گذشته با ورود جنگنده های پیشرفته روسیه به آسمان جبهه های جنگ سوریه، طراحی های آمریکا به هم خورده و صفحه شطرنج استراتژیک خاورمیانه تغییر کرد. بی بی سی نوشت: "آمریکا و متحدانش از جمله آن چه که "مخالفان میانهروی سوریه" خوانده میشود [منظور همان متحدان داعش است] از اقدام روسیه بسیار ناخشنودند به ویژه اگر شورشیان تحت حمایت آمریکا یکی از هدف های حملات هوایی روسیه باشند.
اما برای رژیم بشار اسد و متحدان ایرانی اش ورود روسیه به صحنه جنگ به منزله دمیدن جان تازه به ارتش سوریه است تا بتواند سرزمین هایی را که سال گذشته از دست داده دوباره تصرف کند و تمام شورشیان به جز پیکارجویان گروه دولت اسلامی (داعش) و جبهه نصرت را شکست دهد." گفتنی است حضور روسیه در جبهه مقابله با داعش و در ائتلافی غیر از آنچه که آمریکا رهبری آنرا بعهده دارد بشدت برای آمریکا و متحدانش سنگین تمام شده است به گونه ای که برهمگان آشکار شده که ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش به رهبری آمریکا به هیچ وجه قصد نابودی داعش را ندارد چراکه درصورت چنین اراده ای می توانست خیلی زودتر از اینها عمده مواضع داعش را تخریب کند کاری که روسیه طی چندروز ابتدایی حملاتش انجام داد. اما بی بی سی (رسانه دولتی انگلیس) در این بین سعی می کند ضمن غیر مفید جلوه دادن حملات روسیه، برای داعش هم خط مشی مقابله با این حملات تعیین کند. بی بی سی در مقاله اخیر خود تحت عنوان "روسیه در سوریه: قدم بعدی چه خواهد بود؟" سعی کرد از تنفر مردم به داعش سوء استفاده کرده و در تحلیلی خنده دار حملات روسیه را موجب تقویت داعش جلوه دهد. در همین راستا بی بی سی نوشت: "با وجود این که ورود جنگنده های روسیه به قدرت تسلیحاتی مبارزه با شورشیان می افزاید اما به احتمال زیاد دستگاه رهبری داعش از آن استقبال خواهد کرد. داعش برای حفظ قدرت و جاذبه خود در جهان مرتبا به بازسازی، تصرف مناطق بیشتر، مبارزه با دشمنان جدیدتر و حتی ابداع روش های هولناک تر برای کشتار اسرای خود می پردازد. ورود روسیه به مناقشه سوریه ولو آن که منحصر به عملیات هوایی و نه زمینی باشد، وسیله بسیار خوبی به دست داعش برای جذب نیرو می دهد." بی بی سی در ادامه پا را فراتر گذاشته و پیشنهاد تهیه کلیپ هایی با موضوع "افزایش جذب نیرو" به داعش می دهد و گویی با خبر از پشت صحنه داعش مدعی می شود: "هم اکنون هم داعش تبلیغات ویدیویی خود را[درزمینه افزایش جذب نیرو [بعداز حملات روسیه] آماده کرده است." خبر افزایش جذب نیرو داعش بعد از حملات روسیه می تواند افکار عمومی را متقاعد کند که ورود روسیه به جنگ علیه داعش نه تنها مفید نبوده بلکه داعش را نیزتقویت کرده است! همچنین این رسانه روباه پیر در ژست دفاع از حقوق مسلمانان و در جهت تحریک حکام عرب مدعی می شود: "از همه چیزگذشته روسیه همان دشمن تاریخی است که مجاهدین افغانستان در دهه۱۹۸۰ با آن جنگیدند و سرانجام (با کمک آمریکا و پاکستان ) آن را شکست دادند. بمباران پیکار جویان مسلمان توسط خلبان های روسیه برای دول عرب که نمی خواهند نیروی هوایی کشورشان هم سوی روسیه باشند، مایه شرمساری است. احتمالا یکی از پیامد های این اقدام پیوستن نیروهای بیشتر به شورشیان افراطی داعش و جبهه نصرت خواهد بود." و ادامه می دهد: "عربستان سعودی و احتمالا ترکیه در مقابل این تحولات آرام نخواهند نشست." باتوجه به تحلیل های بی بی سی می شود پیش بینی کرد کلیپ های داعش که در آینده نزدیک منتشر می شوند چه خطی را دنبال می کنند و همچنین کشورهای عربی برای توجیه افکار عمومی خود چه محورهایی را در پیش می گیرند.
135
۱۳/۰۷/۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]