واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۲۴ق.ظ)
معاون عمراني ايلام: ضرورت آموزش و فرهنگسازي براي کاستن از حوادث رانندگي در کشور موج - معاون عمراني استان ايلام با تأکيد بر لزوم آموزش و فرهنگسازي براي کاستن از حوادث رانندگي در کشور گفت: مرگ 18 هزار نفر در تصادفات جاده در طول يک سال يک فاجعه است.
به گزارش خبرگزاري موج، شاپور پولادي، معاون عمراني استان ايلام، در همايش همياران پليس اظهار داشت: جاده، وسيله نقليه و انسان سه عامل اصلي در بروز حوادث رانندگي به شمار ميآيند که برابر ارزيابيهاي صورت گرفته بيش از 80 درصد اين تصادفات به خطاي انساني برميگردد.
وي، آموزش و فرهنگسازي را مهمترين راهبرد کاهش حوادث رانندگي عنوان کرد و گفت: برخلاف فرهنگ اصيل ايراني که در بين مردم وجود دارد و همه در انجام طي چند سال گذشته با اقدامات خوب دستگاههاي مسوول، نرخ تصادفات علاوه بر تعداد تلفات از لحاظ خسارتي نيز کاهش يافته است.
پولادي يادآور شد: طي سالهاي 88 و 89 بيش از 23 هزار نفر در حوادث رانندگي جان باختهاند که به ازاي هر روز 65 نفر است اما اين آمار در سال 93 و 94 به کمتر از 18 هزار نفر رسيده، اما؛ با وجود اين کاهش چشمگير، مرگ 18 هزار نفر در تصادفات يکساله يک فاجعه است.
وي اضافه کرد: در صورتي که يک هواپيما با 100 مسافر سقوط پيدا کند، همه دستگاهها پاي کار آمده و ستادهاي بحران تشکيل ميشود غافل از اينکه در هر 5 ساعت، 5 نفر از هموطنانمان در حوادث جادهاي جان خود را از دست ميدهند.
معاون عمراني استانداري ايلام به نقش همياران پليس در کاهش حوادث رانندگي اشاره کرد و گفت: يکي از اقدامات خوب ناجا طي ساليان اخير، راهاندازي همياران پليس است.
وي نقش دانش آموزان و همراهي آنها با پليس را در کاهش سوانح رانندگي تأثيرگذار خواند و گفت: آموزش و فرهنگسازي بايد در سنين کودکي و مهدهاي کودک نهادينه شود.
پولادي، وضعيت جغرافيايي استان را از عوامل تأثيرگذار در وضعيت نامناسب جادههاي استان عنوان کرد و افزود: هزينههاي راهسازي در استان ايلام نسبت به ساير نقاط کشور دو برابر است.
وي به اقدامات خوب در بحث زيرساختها در محورهاي مواصلاتي استان ايلام اشاره کرد و گفت: هم اکنون 22 قرارگاه عملياتي در مسير ايلام – مهران با 120 ميليارد تومان قرارداد منعقده، مشغول کارند.
سردار علي دولتي، فرمانده انتظامي استان ايلام، در اين همايش وضعيت زيرساختهاي جادهاي در استان نامناسب ارزيابي کرد و گفت: با وجود تلاشهاي صورت گرفته، اما؛ جادههاي استان به علت دوطرفه بودن در اکثر نقاط حادثه آفرين هستند.
وي گفت: تلفات حوادث رانندگي در جادههاي استان که در صحنه حادثه روي ميدهد در مقايسه با ساير نقاط بالاتر است.
فرمانده انتظامي استان ايلام، کاهش تلفات ناشي از حوادث رانندگي را نيازمند همراهي و مشارکت ساير نهادها خواند و گفت: اين موضوع به يکباره قابل حل نيست و نيازمند طرحهاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت است.
سردار دولتي با تأکيد بر اين که نبايد از فرهنگسازي غافل شد، گفت: نيروي انتظامي با تغيير رويکرد بايد به موضوع آموزش و فرهنگسازي توجه بيشتر داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]