واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۹ق.ظ)
ديدار هيات تجاري انگليس با مدير عامل بانک صنعت و معدن موج - بانک صنعت و معدن به عنوان يکي از پنج بانک توسعه اي کشور به منظور سرعت بخشيدن در اجراي پروژه هاي عمراني کشور راه هاي همکاري با بانک هاي خارجي را به منظور بهره گيري از منابع مربوطه مورد ارزيابي قرار مي دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اشرف افخمي، مدير عامل بانک صنعت و معدن، در حاشيه ديدار هيات تجاري انگليس با وي، هيات مديره و مديران بانک صنعت و معدن در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: حجم مبادلات تجاري دو کشور در سالهاي اخير کاهش داشته و انتظار مي رود با اجرايي شدن توافق برجام اين رقم به دو تا ٢.٥ برابر حجم فعلي برسد.
وي استقبال انگليس براي سرمايه گذاري مستقيم و مشترک در ايران را خاطرنشان ساخت و گفت: تامين مالي پروژه ها و جستجو براي زمينه هاي جديد همکاري از جمله مباحث مطرح شده با هيات تجاري انگليس در تهران بود.
افخمي اضافه کرد: بانک صنعت ومعدن به عنوان يکي از پنج بانک توسعه اي کشور به منظور سرعت بخشيدن در اجراي پروژه هاي عمراني کشور راههاي همکاري با بانک هاي خارجي را به منظور بهره گيري از منابع مربوطه مورد ارزيابي قرار مي دهد.
وي خاطرنشان ساخت: اجراي پروژه هاي عمراني علاوه بر تاثير بسزا در روند توسعه کشور، در جهت افزايش سطح اشتغال نقش موثر دارد و در اين مسير منابع مالي بانک هاي خارجي که ارزانتر از تامين مالي صورت مي گيرد، مهم است.
مدير عامل بانک صنعت و معدن تصريح کرد: هيات تجاري انگليس در تهران سرمايه گذاري در بخشهاي نفت و گار، پتروشيمي، نيروگاه و زمينه هاي مختلف صنعتي را مورد استقبال قرار دادند و مذاکرات در زمينه هاي مورد علاقه دو طرف تداوم خواهد داشت.
وي يادآور شد: اجراي سرمايه گذاري مشترک با طرف هاي خارجي از پيچيدگي هاي خاص خود برخوردار است و بايد مسائل مالي و حقوقي آن از سوي دو طرف شفاف سازي شود.
افخمي تاکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران يکي از سياست هاي خود را در مسير توسعه و سند چشم انداز ١٤٠٤، بهره گيري از سرمايه گذاري خارجي ترسيم کرده و پيش بيني کرد از سال ٢٠١٦ توسعه روابط اقتصادي - تجاري ايران را با شرکاي خود شاهد باشيم.
حجم مبادلات تجاري تهران - لندن در ابتداي دهه ١٣٨٠ شمسي کمتر از يک ميليارد دلار ذکر شد و تا پيش از قطع روابط، بيشترين ميزان آن در سال ١٣٨٨ به رقم دو ميليارد دلار نزديک شد، اما پس از تعطيلي سفارتخانه هاي دو کشور حجم روابط اقتصادي به شدت کاهش يافت و به اندکي بيش از يکصد ميليون دلار رسيد.
مدير عامل بانک صنعت و معدن گفت: قصد داريم منابع مالي مورد نياز طرح هاي اقتصادي بويژه طرح هاي صنعتي و معدني کشور را از بانک هاي خارجي و با نرخ هاي پايين تر تامين کنيم.
علي اشرف افخمي با اشاره به ابراز علاقه انگليسي ها به سرمايه گذاري مستقيم در ايران افزود: باتوجه به امکانات و بنيه مالي قوي شرکت هاي انگليسي و زمينه ها و فرصت هاي سرمايه گذاري در ايران، همچنين علاقه مندي آنها براي همکاري مشترک مي توان به تامين منابع مالي مورد نياز طرح هاي اقتصادي در کشور اميدوار بود.
وي با بيان اينکه ارتباطات بانکي از جمله مهم ترين موضوع هاي تسهيل کننده سرمايه گذاري خارجي است، گفت: بدون ترديد نقش بانک ها از جمله بانک صنعت و معدن در زمينه سرعت دادن و تحقق اين سرمايه گذاري ها مي تواند کارساز باشد ضمن اينکه اطمينان دارم نقش بانک صنعت و معدن باتوجه به تجاربي که در تامين مالي طرح هاي صنعتي و اشتغالزا در کشور داشته است، بسيار تعيين کننده خواهد بود.
افخمي همچنين به فرصت هاي زياد سرمايه گذاري اشاره کرد و گفت: تلاش مي کنيم تا با تامين مالي واحدهاي صنعتي و معدني امکان حضور کالاهاي ايراني در بازارهاي بين المللي را فراهم و گردش مثبت ارزآوري به کشور را محقق کنيم.
گفتني است؛ هيأت اقتصادي و تجاري انگليس مرکب از مديران ارشد بسياري از شرکت هاي فعال در حوزه نفت، گاز و پتروشيمي، داروسازي و ساختمان است که به رياست سر ريچارد دالتون، رئيس اتاق مشترک بازرگاني ايران و انگليس، به تهران سفر کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]