واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تكميل شبكه مترو با اتمام خطوط 6 و 7 در سالهاي 95 و 96
نویسنده : بیژن یانچشمه
برخي اعضاي شوراي شهر تهران با انتقاد از اينكه توسعه خطوط مترو براساس برنامه مصوب پنجساله دوم پايتخت نيست، خواستار پاسخگويي شهرداري در خصوص سهم قطار شهري از جابهجاييهاي درون شهري، طول خطوط قطار شهري بهرهبرداري شده درونشهري و تعداد ايستگاههاي موجود، مجموع واگنهاي تحت بهرهبرداري جهت سرفاصله حركت 2/5 دقيقهاي و جهت سرفاصله حركت 4/5 دقيقهاي شدند. روز گذشته رحمتالله حافظي در جلسه شوراي شهر تهران گفت: انتظار بر اين بود كه گزارش ارائه شده توسط شهرداري درباره متروي تهران بر مبناي برنامه پنجساله مصوب شوراي شهر باشد زيرا در اين برنامه شاخصهايي براي توسعه مترو تعيين شده بود.
اين عضو شورا با بيان اينكه بر اساس گزارش ارائه شده سؤالاتي وجود دارد كه اميدواريم به اين سؤالات پاسخ شفاف داده شود، افزود، سهم شهرداري مصوب سال 93 براي مترو 2 هزار و 29 ميليارد تومان بود، اما تخصيص بودجه هزار و 949 ميليارد تومان است در حقيقت 80 ميليارد تومان كمتر از مصوب، تخصيص يافته و كمتر هزينه شده است كه لازم است شهرداري در اين باره توضيح دهد.
فاينانس مترو گزينه يك روي ميز دولت بود
همچنين رئيس شوراي اسلامي شهر تهران بعد از استماع گزارش مالي مترو از سوي معاون شهرداري تهران گفت: فاينانس سه خط مترو از اولويتهاي اول روي ميز دولت بود اما بانك مركزي آن را جزو اولويتهاي 3 و 4 فاينانس قرار داده است. مهدي چمران اظهار داشت: مشكل ديگري كه در فاينانسها وجود دارد پرداخت 50 درصد آن توسط دولت است و چون اين اتفاق نيفتاده است بانك براي فاينانسهاي جديد شركت مترو را بدهكار اعلام ميكند و تا اين بدهكاري كه همان تعهدات دولتي است پرداخت نشود، فاينانس جديد تحقق پيدا نميكند.
چينزده شدهايم
احمد مسجدجامعي گفت: بخشي از منابع مترو از طريق فاينانس تأمين و راه آن هم عموماً به چين ختم ميشود. وي افزود: در اين سالها به ناچار خيلي «چينزده» شدهايم، ولي با توجه به تحرك سياست خارجي و بهبود مناسبات بينالمللي كه براي كشور ايجاد شده، ميتوانيم راههاي ديگري براي تأمين نيازهاي مترو و استفاده از ظرفيتها و تكنولوژيهاي جديد، رقيب و برتر پيدا كنيم
راهاندازي خطوط 6 و7 در سالهاي 96و97
همچنين معاون مالي شهرداري تهران در گزارش وضعيت مالي مترو به شورا اظهار داشت: بر اساس پيشبينيها تمامي خطوط 3، 6 و 7 تا نيمه اول سال 96 به بهرهبرداري ميرسند كه خط 7 در سال 95 و خط 6 در سال 96 به بهرهبرداري ميرسند. گودرزي با بيان اينكه تعداد ايستگاههاي بهرهبرداري شده از سال 66 تا 84، 36 باب بوده در حالي كه از سال 84 تا 96، 62 باب ايستگاه احداث و بهرهبرداري شده تصريح كرد: ميزان جابهجايي مسافر در 18 سال اول 600 هزار نفر بوده، در حالي كه در 10 سال دوم به دليل تكميل و بهرهبرداري از خطوط جديد به 3 ميليون نفر رسيده است.
افزايش ساعت فعاليت نيمه شمالي خط 3 مترو
محسن نايبي، مديرعامل شركت بهرهبرداري متروي تهران از افزايش ساعت فعاليت در ايستگاههاي تازه افتتاح شده خط 3 مترو تهران از امروز (دوشنبه) خبر داد. وي در خصوص افزايش سطح خدمات در نيمه شمالي خط 3 مترو تهران اظهار داشت: شركت بهرهبرداري متروي تهران سطح ارائه خدمات در نيمه شمالي خط 3 را افزايش ميدهد و از روز دوشنبه 13 مهرماه ساعت فعاليت اين بخش از 7 صبح تا 7 شب خواهد بود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]