واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: توهين به اسلام يك خطاي راهبردي است
گفت و گو با حجت الاسلام رحيميان
گفت و گو با حجت الاسلام رحيميان
اشاره: در ادامه توهين به مقدسات اسلامي اين بار يك نماينده پارلمان هلند در اقدامي وقيحانه و غير انساني اقدام به ساخت فيلمي كرده است كه در آن اسلام به عنوان ديني خشن و غير انساني معرفي شده است اين در حالي است كه در برخي كشورهاي غربي مدتي است حجمه شديدي عليه مقدسات اسلامي و به خصوص شخص رسول گرامي اسلام (ص) و قرآن مجيد اتفاق افتاده است كه به نظر ميرسد يك سناريوي از پيش تعيين شده به دنبال تخريب چهره واقعي اسلام است. اسلامي كه پيام حق طلبي، عدالت خواهي و آزادگي و كرامت انساني آن روز به روز در حال در نورديدن سرزمينهاي جديد و تسخير قلبهاي آماده اي است كه تشنه عدالتند. متن پيش رو گفتوگويي است در همين خصوص با حجت الاسلام رحيميان مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه مازندران كه ازنظر ميگذرانيد.
حجت الاسلام رحيميان: اينگونه دشمنيها سابقه اي ديرينه دارد انسان وقتي مطالعه ميكند، ميبيند كه دولت و نظام اسلامي به عنوان يك حكومت در مدينه النبي شكل گرفت و اين گونه توطئهها هم از جانب مشركان، يهود و نصاري، به شكلهاي گوناگون انجام ميشد. در حقيقت اصل كار و بنيان توطئهها همان صورتي است كه از طريق انسان در صدر اسلام صورت پذيرفت و به تناسب زماني در طول تاريخ شيوههاي توطئه متفاوت شد. اما روش توطئه نوعاً همان روشي است كه در آيات قرآن موارد زيادي وجود دارد از جمله اينكه پيامبر اكرم (ص) را به جنون و مسائل (زشت و پوچ) ديگر نسبت ميدادند و تير نشانه را جانب رسول مكرم اسلام (ص) ميگرفتند و اتهامات ديگري را برايشان وارد ميكردند و علتش اين است كه اسلام با توجه به جامعيتي كه دارد زندگي دنيوي و اخروي انسانها را تامين ميكند و اين يكي از امتيازات اسلام محسوب ميشود.
به عنوان مثال در آيين مسيحيت و يهوديت اين مساله به صورت تحريف شده وجود دارد و وقتي توطئه گران در امور دنيوي نميتوانند برنامه هايشان را پياده و عملي كنند بحث امور اخروي را مطرح ميكنند از جمله اينكه بحث كليساها و دين را امري شخصي و فردي ميدانند اين دسته از توطئه گران (هتاكان) اعتقاد دارند اسلام در حكومت و سياست و اقتصاد نقشي ندارند ولي بر عكس، اسلام در اين زمينه تاثير و نقش بسيار مهم و مثبتي را ايفا ميكند و عقيده دارد غير اين راهي نيست و با توجه به اينكه اسلام يك آييني است كه احكامش منبعث از فطرت است با فطرت بشري سازگار است و دشمنان با كمك گرفتن از همين ابزار اسلام را تحت تاثير قرار داده و به تقابل با دين اسلام ميپردازند.
اما در وراي ديگر بيدراي اسلامي مانع از چپاول گريها و غارتهاي افراد پليد خواهد شد و دشمنان هم از اين موضوع خوف و هراس دارند كه نكند مكتبي بيايد و نورانيتي ايجاد كند و اذهان را بيدار و مردم را در برابر توطئههايشان هوشيار كند.
شبكه خبر دانشجو: آيا كشورهاي اسلامي توانسته اند در مقابل اين گستاخيها با انسجام عمل كنند و چه ميزان پيام مقام معظم رهبري مبني بر لزوم وحدت و انسجام اسلامي مد نظر كشورهاي مسلمان قرار گرفته است؟
حجت الاسلام رحيميان: متاسفانه اتحاد ملي و انسجام اسلامي مد نظر دولتهاي اسلامي نبوده است حقيقت اين است كه دولتهاي اسلامي، تنها نام اسلام را به يدك ميكشند و بويي از حقيقت اسلام نبرده اند اكثريتشان نيروهاي دست نشانده و مزدوران جهان استكباري هستند و همگام با سياستهاي استعمار به پيش ميروند اما خوشبختانه واكنش ملتهاي مسلمان خوب بوده است.
شبكه خبر دانشجو: نقش و وظايف دولت جمهوري اسلامي ايران و ملت به خصوص دانشگاهيان را به عنوان فرهيختگان جامعه چگونه ارزيابي ميكنيد؟
حجت الاسلام رحيميان: نظام اسلامي را نميتوان با نظام غير اسلامي قياس كرد ساختار و شكلش با نظامهاي ديگر متفاوت است حركت مثبتي كه امروزه درجهان از جمله جهان اسلام انجام ميشود در واقع نظام ما آغاز كننده ودنبال كننده آن است به عنوان مثال در كشورمان خود مسئولان در خصوص انجام وظايف و عملكردهايشان اعتقاد دارند (هركاري براي كشور انجام داديم) نتوانسته ايم صد در صد وظايف خود را انجام دهيم و اين را ميپذيرند و بايد گفت فضا براي كار و تداوم حركتها هنوز هم وجود دارد. دانشگاه و دانشگاهيان چون از اقشار مرجع در جامعه مطرح هستند مسئوليتشان بسيار سنگين تر است و مهمترين بحث در دانشگاهها مساله آگاهي دادن است و از اساتيد انتظار ميرود دانشجويان را براي اين قضيه (عملكردها و توطئههاي بيگانگان) آگاه كنند و مواضع عادلانه و منصفانه و صحيح اسلامي را در اين راستا براي دانشجويان تبيين كنند كه از حقايق به طور كامل مطلع شوند تا در شعاع وسيعي از واقعيت قرار گرفته و وارد عمل شوند.
بنده خودم به عنوان يك عضو از اعضاي خانواده دانشگاهي هستم در اين جهت (اطلاع رساني) رضايت كافي ندارم. احساس ميكنم تكليف ما بسيار سنگين تر از اين است و تااداي تكليفان راههاي ناپيموده زيادي وجود دارد. دانشگاه بايد در اين زمينه ها (توطئه گريها، هتاكيها، توهينهاي دشمنان) حضور فعال تري داشته باشد كه از جمله آن بيانيه دادن، طومار نوشتن و ... ميباشد. چرا كه اين نوع حركتها نشان از شادابي و سرزنده بودن يك جامعه دانشگاهي است و قشر دانشگاهي بايد جلودار اين حركتهاي ارزشمند و متعالي باشد كه جامعه هم بتواند به تبع از آن عمل كند.
شبكه خبر دانشجو: پيام شما به كشورهايي كه در آنجا به مقدسات اسلامي توهين ميكنند چيست؟
حجت الاسلام رحيميان: توهين اصولا كاري غير فرهنگي و غير مودبانه است اسلام به منطق و استدلال اعتقاد دارد و در واقع بنيان و پايه اش بر اصول منطق و تعقل طرح و پايه ريزي شده است كه بنيادي فطري دارد. امروزه در همه اقشار اين يك امر پذيرفته شده است كه توهين و شانتاژ بر عليه ملتي يا ديني اثري نخواهد داشت بلكه اثري معكوس و منفي بر ضد خودش را در بر دارد.
در كشور هلند بعد از توهيني كه انجام شد، نسخههاي ديجيتالي ناياب شد. در دانمارك بالاترين فروش كتابها در خصوص قرآن مجيد بود قرآن نيز از حقيقت امر اين گونه توطئه چينيها و پليديهاي دشمنان و مشركان نيز خبر داده و در كل بايد گفت مسيري كه دشمنان بر عليه نظامها و مقدسات براي سركوبي يا هتاكيها بكار ميبندند يك اشتباه راهبردي است و در مجموع اهانتها عليه و به ضرر خود هتاكان و اهانت كنندگان تمام خواهد شد./انتهاي پيام/
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]