تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799456901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شيشه از مصرف‌كننده جنايتكار مي‌سازد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شيشه از مصرف‌كننده جنايتكار مي‌سازد
نویسنده : بهنام صدقي 
چهره زشت اعتياد اين روزها در هر جاي شهر خودش را نشان مي‌دهد. پرسه زني مصرف‌كنندگان در كوچه و خيابان‌ها نشان از بي‌توجهي به هشدارهايي است كه متوليان با بي‌توجهي از كنار آن گذشته‌اند و حالا فضاي شهر را آلوده كرده است. فارغ از اين زشتي ظاهري خشونت‌هاي بسياري هم از سوي مصرف‌كنندگان بروز پيدا مي‌كند كه سلامت رواني جامعه را تهديد مي‌كند. نظر به اهميت موضوع، گفت‌ و‌ گوي ما با دكتر مجيد جمشيديان، آسيب‌شناس اجتماعي و مشاور در ادامه مي‌‌آيد.
       
آقاي دكتر! دليل اينكه مصرف‌كنندگان شيشه با خشونت بسيار دست به اعمال مجرمانه مي‌زنند را چه مي‌دانيد؟
به نظر من تمامي رفتارهاي انسان يك زمينه اوليه و يك سري علل ثانويه دارد. انسان‌ها در طول عمرشان نيازمند يك‌سري تحول‌ها و تغييرات در روحيه و بهره‌مندي از شادي و سرور هستند. دليل اصلي و عمده اينكه معتادان به شيشه دست به يك‌سري اعمال شاقه و فجيع مي‌زنند، اين است كه آنها در دام شيشه و ديگر مواد مخدر و روانگردان اسير هستند و از اين شادي كه نياز فطري‌شان است، محرومند.
آنها به جاي برخورداري از شادي دچار رخوت و تنبلي هستند و همين رخوت هم آنها را به سمت مخدر سوق مي‌دهد تا خود را سرگرم كنند. آنها پس از اينكه شيشه استعمال مي‌كنند اين حس برخورداري از نشاط جاي خود را به حسي از خشونت مي‌دهد. به خاطر همين هم هست كه مصرف‌كننده شيشه بعد از استعمال، همه افراد را دشمنان خود مي‌داند و سعي در انتقام‌جويي از افراد دور و بر خود دارد.  مخدرهاي صنعتي مثل شيشه، توهم‌زا هستند. اين مواد صنعتي فرد را از دنياي حقيقي خود به يك فضاي مجازي پر از خشونت مي‌برد و او را سرمست مي‌كند. در حالي كه اين سرمستي كذب است و بي‌شك منجر به بروز خشونت و وقوع حوادث ناگوار خواهد شد. نكته حائز اهميت اين است كه مصرف‌كنندگان شيشه بعد از مدت كوتاهي به شدت بدبين مي‌شوند و همه افراد جامعه و به خصوص اعضاي خانواده خود را دشمنان خود تصور مي‌كنند.  شك نكنيد كه استعمال شيشه و مصرف مخدرهاي صنعتي و روانگردان روي عملكرد مغز مصرف‌كننده و رفتار او تأثير مي‌گذارد و به دليل آشفتگي‌هاي ذهني، روان‌پريشي، عصبانيت، اختلالات رفتاري و سوء مديريت و كنترل رفتار و گفتار، شخص معتاد را در دام حوادث ناگوار قرار مي‌دهد و از او يك جنايتكار مي‌سازد.

چگونه مي‌توان بين جامعه و فرد مصرف‌كننده فاصله ايجاد كرد؟
وقتي معتادي شيشه مصرف مي‌كند و راهي خيابان‌ها مي‌شود، ديگر قابل اطمينان نيست و از او هر كاري سر خواهد زد. مردم پس از روبه‌رو شدن با اين افراد ابتدا بايد از آنها دور شوند و اگر اين رفتار كارساز نبود از دست آنها فرار كنند و خود را به اين افراد نشان ندهند.
شايان ذكر است اگر شخص معتادي بخواهد دست به اعمال مجرمانه بزند مردم نمي‌توانند جلوي او را بگيرند. چون او به هر كس كه سر راه خود باشد، آسيب وارد خواهد كرد و برايش اصلاً مهم هم نيست كه چند نفر در معرض سلاح سرد يا گرم او قرار دارند.
به نظر من بهتر است نيروهاي امنيتي كشور با اين افراد برخورد كنند. جدا از خطرناك بودن وجود معتادان در سطح شهر، اين افراد چهره شهر را هم زشت كرده‌اند. عوامل انتظامي بايد معتاداني را كه در گوشه و كنار شهر در حال پرسه زدن هستند، جمع‌آوري كنند و به مراكز بازپروري تحويل دهند.

 به نظر شما براي نجات جامعه از اين آسيب اجتماعي چه كار بايد كرد؟
از نظر من نه تنها براي نجات يك فرد بلكه براي نجات يك جامعه از معضل اعتياد به شيشه در مرحله اول مسئولان ما بايد تلاش كنند تا با ايجاد اشتغال و تقليل آمار بيكاري در سطح جامعه و همچنين ايجاد شادي و سرور در ميان مردم، زمينه‌هاي ريشه كن كردن اعتياد در بطن جامعه و گرفتار نشدن افراد ديگر در اين منجلاب را فراهم آورند.
فراموش نكنيم كه اگر جامعه اين بستر را براي افراد فراهم آورد و در پي آن جوانان نيز تنبلي و رخوت را كنار بگذارند و مشغول فعاليت‌هايي همچون ورزش، تفريح و مطالعه شوند ديگر شاهد گرايش افراد به سمت اعتياد و بروز اعمال مجرمانه از سوي معتادان نخواهيم بود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن