تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830063193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران بخاطر انقلابش تحریم است! / اینک محاکمه


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ایران بخاطر انقلابش تحریم است! / اینک محاکمه
بررسی محتوایی روزنامه های شنبه؛
ایران بخاطر انقلابش تحریم است! / اینک محاکمه فرهنگ نیوز هر روز به بررسی روزنامه های سیاسی - اجتماعی کشور می پردازد.


به گزارش گروه سیاسی فرهنگ نیوز، روزنامه های شنبه 11مهر94 به موضوعاتی از قبیل سرقت 40 میلیاردی از دارایی های ایران پس از برجام، تحصن منتقدان برجام مقابل مجلس، دادگاه بابک زنجانی، بیانات رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نظامی و ديپلماسي نيويوركي زير تيغ دلواپسي پرداخته است.کوتاه آمدن دشمنی‌ها را برطرف نمی‌کند
روزنامه کیهان در تیتر اصلی خود بیانات رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نظامی را منعکس نموده است: حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح پنج‌شنبه در دیدار مسئولان و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی، علت دشمنی‌ها علیه انقلاب اسلامی را ایستادگی ملت ایران و صراحت و تسلیم نشدن در مقابل سیاست‌های استکبار خواندند و تأکید کردند: نیروهای مسلح باید با شتاب در پیشرفت‌ها و افزایش آمادگی‌های خود، چنان اقتداری ایجاد کنند که دشمنان حتی جرأت نکنند خیال تعرض را به ذهن خود راه دهند.
 
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، برنامه‌ریزی برای «فردای بهتر و پیشرفته‌تر ایران اسلامی» را در همه بخش‌ها ضروری دانستند و گفتند: آینده کشور به دست جوانانی است که باید قدر آنها را دانست و برای آنکه ایران فردا بتواند تواناتر، مقتدرتر و با زبان گویاتر در منطقه و دنیا ظاهر شود، باید نسل بعد را آماده‌تر، مصمم‌تر، دانشمندتر و شجاع‌تر پرورش داد.
رهبر انقلاب با اشاره به عقب ماندگی‌های مزمن و تاریخی کشور در اثر حکمرانی عناصر وابسته به خصوص در دوران پهلوی، افزودند: پیشرفت‌های امروز نیروهای نظامی در بخش‌های مختلف بسیار ارزشمند است اما با توجه به عقب‌ماندگی‌ها باید شتاب حرکت را افزایش داد و چنان اقتداری ایجاد کرد که دشمنان حتی جرأت نکنند خیال تعرض به مرزهای این کشور را به ذهن خود راه دهند.
ایشان مقاومت و ایستادگی ملت ایران در دوران هشت ساله دفاع مقدس را یک تجربه مهم و پیش روی همه دنیا خواندند و خاطرنشان کردند: نظام جمهوری اسلامی یک نظام مستقل است و از ابتدای انقلاب، سیاست‌های خود را با صراحت دنبال کرده و از نهیب هیچ قدرتی و مخالفت با سیاست‌های آن، واهمه‌ای ندارد.
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای با اشاره به دشمنی‌های جدی و سنگین در مقابل حرکت مستقل و شگفتی‌ساز ملت ایران، گفتند: دشمن به دنبال تسلیم شدن نظام اسلامی است و با کوتاه آمدن در مقابل او، دشمنی‌ها برطرف نمی‌شود.
رهبر انقلاب افزودند: سربرآوردن ملت مستقلی که با زورگویان و وابستگان به آنها مخالف است، برای نظام سلطه قابل تحمل نیست، بنابراین در مقابل این ملت دشمنی می‌کنند و تصور اینکه «اگر فلان حرف را نزنیم یا فلان کار را نکنیم و ملاحظه دشمن را بکنیم، دشمنی‌ها کم می‌شود»، تصور نادرستی است.



مقام آمریکایی: ایران به خاطر انقلاب 1979 تحریم است
کیهان در خبر ویژه خود نوشت: معاون وزارت‌ خارجه آمریکا گفت بیشتر تحریم‌ها علیه ایران پس از توافق باقی‌ می‌ماند و ما اطمینان حاصل می‌کنیم که هیچ یک از اهرم‌های فشار خود را از دست نخواهیم داد.
کریس بکمایر معاون امور هماهنگی در سیاست تحریم‌ها در مصاحبه با نشریه پولیتیکو گفت: بعضی راه‌های کوچک تجاری بازخواهند شد اما بیشتر تحریم‌های آمریکا علیه ایران که بر مبنای حقوق بشر و تروریسم و «انقلاب اسلامی 1979» وضع شده لغو نخواهد شد.
وی می‌افزاید: بیشتر تحریم‌های آمریکا یا به پیش از برنامه هسته‌ای بر‌می‌گردد یا به خود برنامه هسته‌ای ارتباطی ندارد. نمونه‌های کوچکی در این توافق هست که در قالب توافق برداشته خواهند شد. این موارد شامل اجازه صادرات هواپیماهای مسافری غیرنظامی و قطعات آنها، واردات مواد غذایی و صنایع دستی ایران به آمریکا، و فعالیت محدود شرکت‌های تابعه کمپانی‌های آمریکایی در کشورهای خارجی بر مبنای قانون آن کشورها است. اما این موارد میدان عمل بسیار محدودی دارند و در بخش‌های گسترده‌ای تحریم‌های اصلی برداشته نخواهند شد.
 
بکمایر خاطر نشان کرد: گزندگی تحریم‌های مرتبط با تروریسم و دیگر موارد چون گذشته شدید خواهد بود و ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که با برداشتن تحریم‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران هیچ یک از اهرم‌های فشار خود را که برای مقابله با رفتارهای دردسرساز ایران لازم است از دست نخواهیم داد.
 
باراک اوباما نیز در نامه‌ای به سناتور ران ریدن،  وجود بازگشت خودکار تحریم‌ها یا مکانیسم ماشه را یکی از ابزارهای «بی‌سابقه» برای حفظ فشار بر ایران در صورت نقض برجام دانسته و نوشت: «در وهله اول، درک ماهیت بی‌سابقه ماده برگشت‌پذیری خودکار که در این توافق تعبیه شده حائز اهمیت است. این ماده ضمانت می‌کند که شورای امنیت، در صورت اعتقاد آمریکا مبنی بر عدم پایبندی ایران به تعهداتش وفق برجام تحریم‌های سازمان ملل را مجددا اعمال می‌کند و هیچ کشوری نمی‌تواند در بازگشت خودکار این تحریم‌های چند جانبه مانع‌تراشی کند.»
 

اینک محاکمه
روزنامه اصلاح طلب شرق با وکیل بابک زنجانی مصاحبه کرده است: پس از ٢٢ ماه بازداشت، امروز نخستین جلسه دادگاه این ‌میلیاردر نفتی برگزار می‌شود. وکیل جوان او، رسول کوهپایه، معتقد است اگر پرونده در فضایی حقوقی و تخصصی بررسی شود، نتیجه‌ای غیر آن چیزی که این روزها مطرح است خواهد داشت. 
می‌گوید موکلش ٢٢ ماه را در انفرادی به‌سر برده و می‌خواهد دفاع شایسته‌ای از او انجام دهد: 
 
در این ۲۲ ماه با موکلتان ملاقاتی داشته‌اید؟ 
در مرحله تحقیقات و بازپرسی با وجود درخواست‌های متعدد، اجازه ملاقات با موکلم صادر نشد. پس از ارسال پرونده به دادگاه، وفق قوانین و مقررات امکان ملاقات با موکلم میسر شد. 
زنجانی با خانواده خود هم ملاقاتی داشته است؟ 
بله. به‌خصوص پس از ختم بازپرسی و ارسال پرونده به دادگاه، ملاقات با خانواده به‌صورت مرتب و منظم انجام می‌گیرد. 
 در این ۲۲ ماه در کدام بند از زندان اوین و به چه صورتی نگهداری می‌شوند؟ 
با وجود بسیاری از شایعات موجود، موکل من در تمام این مدت در سلول انفرادی یکی از بندهای زندان اوین نگهداری می‌شده و هم‌اکنون هم در انفرادی به‌سر می‌برد. 
 
 کیفرخواست را به صورت کامل مطالعه کرده‌اید؟ 
قطعا نه. حجم کیفرخواست و پرونده بسیار وسیع است. پرونده پیچیدگی‌های تخصصی دارد. در چنین پرونده‌ای که شاید یک جمله یا یک سند می‌تواند مسیر و نتیجه آن را تغییر دهد، نیاز به زمان مناسب و بیشتری بود که وکلا و متهم بتوانند آن را به‌دقت مطالعه کنند. 
  شما تنها وکیل بابک زنجانی هستید؟ 
بله، بنده هستم و دو همکار جوان دیگر هم به من کمک می‌کنند اما به صورت رسمی من هستم که وظیفه دفاع از بابک زنجانی را انجام خواهم داد. 
  آقای سلطانی، رئیس کمیته پیگیری پرونده زنجانی در مجلس گفته‌اند که شش تیم خبره وکالت روی پرونده کار می‌کنند و در تلاش هستند تا تاریخ برگزاری دادگاه به تعویق بیفتد تا از نظر قانونی امکان نگهداری متهم در زندان وجود نداشته باشد و او آزاد شود. این موضوع را تأیید می‌کنید؟ 
به هیچ‌وجه این‌طور نیست. نه شش تیم وکالت وجود دارد و نه بنده به‌عنوان وکیل خواهان عدم برگزاری دادگاه شده‌ام. این دو موضوع کذب محض است.
 جالب است بدانید که وکلای شرکت نفت چهار نفر هستند و تا آنجا که می‌دانم آنان کمتر از من پرونده را مطالعه کرده‌اند. چون من پیش از آنها وارد این پرونده شدم. پس تقاضای استهمال برای امکان دفاع شایسته‌تر بود نه انگیزه‌ای دیگر. 



ادعای موکل من این است که به کشور خدمت کرده و تشخیص درستی یا غلطی این ادعا به عهده دستگاه قضائی کشور است. او معتقد است هم از سوی دشمنان نظام موردتحریم و ظلم قرار گرفته و اکنون از سوی دوستان نظام با اتهام سنگین افساد فی‌الارض مواجه شده و مدعی شده‌اند با علم و قصد خواسته به همین نظام ضربه بزند. او معتقد است که این موضوع بیش از اینکه دعوایی حقوقی باشد، یک مجادله سیاسی است.
 
شاید برخی چندان مایل نیستند مطالبات به این زودی وصول شود یا به عبارتی دیگر مایل نیستند این پرونده به سرانجام برسد. از هر دو جناح سیاسی هم هستند. درواقع مفتوح‌بودن پرونده زنجانی این امکان را به برخی می‌دهد که با این کارت بازی سیاسی کنند. به‌خصوص اینکه انتخابات مجلس در پیش است. این قابلیت وجود دارد که بابک زنجانی را به گروه و جناح خاص سیاسی منتسب کنند. بابک زنجانی تحت فشار قرار گرفته تا یک طرف، طرف دیگر را مورد حمله قرار دهد. 
 
اینکه می‌گویند ما رفتیم و پولی نبود پاسخ روشنی دارد. اولا شما میهمان ناخوانده بودید و کسی از شما نخواسته بود که بیایید پول بگیرید و بروید. این دوستان در شرایط بگیروببند تحریم‌ها به دنبال پول رفته‌اند. طبیعتا اگر این دوستان به بانکی خارج از کشور مراجعه کرده و پرسیده‌اند آیا بابک زنجانی اینجا پول دارد، آن طرف اگر پاسخ مثبت می‌داده آن بانک به مشارکت در پولشویی از نظر قانون تحریم‌ها متهم می‌شده است؛ یعنی خود بانک جریمه می‌شد و خزانه‌داری آمریکا با آن بانک شدید‌ترین برخورد‌ها را می‌کرد. طبیعی است که آن بانک مورد نظر از ارائه اطلاعات درست سر باز زند. 
 
با شرکت نفت کتبی و شفاهی صحبت کردم. التماس کردیم که این پول موجود است، شما هم که دغدغه بیت‌المال دارید، بروید این پول را بیاورید. ما گفتیم مخارج رفت‌وآمد را هم متهم پرداخت می‌کند، اما حاضر نشدند بروند به آدرسی که ما می‌دهیم و پول را بازگردانند. می‌گویند زنجانی تاکنون دروغ گفته قطعا این هم دروغ است. گفتم یک‌درصد تصور کنید که این حقیقت داشته باشد؛ چه ضرری دارد این را هم پیگیری کند. بروید ببینید که دروغ است و موکل را خلع سلاح کنید. ما در دادگاه خواهیم گفت که ما آدرس و نشانی پول را دادیم اما دوستان پیگیر نشدند. چرا؟ شاید برای این است که این پرونده مفتوح بماند تا دوستان به اهدافی برسند. 
 
موکل قبل از سال ۹۰ چند ده شرکت بزرگ داشته و ثروتمند بوده است. اینها همه در ثبت شرکت‌ها موجود است. تمام اموالی که در اختیار شرکت نفت قرار گرفته، متعلق به قبل از کار نفتی اوست. ادعای خانواده زنجانی متعلق به دو سال پیش است. تأکید زنجانی هم بر این است که اموالی را توقیف کنید که در مالکیت من قرار دارد، نه اینکه اموال خانواده او را هم تصرف کنند. مثلا ملکی که سال ۸۵ به نام مادر ایشان ثبت شده، چه ارتباطی به این پرونده دارد؟ الان این اتفاق رخ‌داده است. سه روز پیش از برگزاری دادگاه می‌گویند، آنها مدعی هستند. موضوعی را که متعلق به گذشته است را اکنون مطرح می‌کنند. خوشبختانه آقای دادستان، با تمهیداتی که اندیشیدند و به آقای تورگ، ابلاغ کردند تا صدور حکم قطعی از انتقال اموال خانواده جلوگیری شود. 
 
ای‌کاش و صد ای‌کاش که دادگاه علنی برگزار شود تا حقایق برای مردم ایران روشن شود و آنها قضاوت کنند. دادگاه علنی باعث می‌شود تا همه در چارچوب قانون رفتار و عمل کنند. در این شرایط حقوق‌دانان و اهل فن هم فارغ از این هیاهو نظر می‌دهند. 
 
ديپلماسي نيويوركي زير تيغ دلواپسي 
روزنامه اصلاح طلب آرمان بازهم به منتقدان برجام تاخته است: همزمان در روزهايي كه برجام در آستانه تعيين تكليف نهايي است، كماكان موج حملات به ظريف به بهانه دست‌دادنش با اوباما در راهروي ساختمان ملل، در رسانه‌هاي جريان منتقد تنور داغي دارد و مطابق پيش‌بيني‌ها فرصتي براي تسويه حساب‌هاي سياسي شده است، همچنين قرار است وزير خارجه پس از بازگشت به تهران سه شنبه به كميسيون امنيت ملي مجلس برود تا يكبار ديگر پاسخگوي سوالات 10تن ازنمايندگان باشد، نمايندگاني كه در صدر فهرست آنان بازهم نام كريمي قدوسي به چشم می‌خورد.
 
حصول توافق هسته‌اي و نتيجه‌بخشي مذاكرات 12ساله در ماراتني پيچيده و سخت، اتفاقي سترگ در عرصه معادلات جهاني و گامي بلند در مسير عبور كشور از يك چالش درازمدت و نقطه عزيمت براي حركت در مسير پيشرفت در عرصه هاي مختلف است اما برجام با همه بزرگي و اهميت آن تنها يك متن شامل بر كلمات و واژگان است كه بايد به منصه ظهور عيني و عملي رهنمون شود و در اين مسير علاوه بر فراهم آوردن بستر و زمينه اجرايي شدن برجام در قالب همكاري كشورهاي دخيل در مذاكرات، طرف ايراني باید با بهره‌گيري از فضاي ايجاد شده روابط اقتصادي و سياسي خود با دولت‌های مختلف را به عنوان ضمانت مستحكم تحكيم و تثبيت برجام بسط و تعميق دهد. بنابراین در آخر هفته گذشته و در قالب رايزني‌هاي فشرده، در حالي كه در تهران هياهو پيرامون ديدار چند لحظه‌اي ظريف و اوباما بالا گرفته بود، وزير خارجه بي‌توجه به حواشي در ديدار با همتايان خارجي وظايف محوله را با جديت دو چندان پي گرفت.
 
برخي رسانه‌هاي خاص اما پس از ماجراي دست دادن ظريف و اوباما با تمركز دوچندان روي اين موضوع بخش عمده‌اي از توليد محتواي خود در آخر هفته را معطوف به اين موضوع کردند. اين رسانه‌ها به سراغ نمايندگان نام آشناي منتقد دولت رفته و از زبان آنان به وزير خارجه تاختند. محمد سليماني وزير دولت نهم و نماينده مجلس، دست دادن ظريف و اوباما را نه اتفاقي كه اقدامي سازماندهي‌شده دانست و با تاكيد بر اينكه دست دادن با آمریکایی‌ها دست دادن با یک فرد نجس است و نباید مسئولان ایرانی به این نجاست نزدیک می‌شدند، خواستار عذرخواهي ظريف از ملت ايران شد تا اين لكه ننگ پاك شود. ابراهيم آقامحمدي عضو كميسيون امنيت ملي مجلس نیز مدعي شد كه ظريف بايد به جاي ماندن در نيويورك و دست دادن با اوباما به تهران می‌آمد و پيگير حادثه منا می‌شد، وي کوتاهی و مماشات ظریف را عامل گستاخي دولت سعودي اعلام كرد. اين در حالي است كه ظريف در نيويورك و با حضور وزراي خارجه كشورهاي اسلامي در آن مكان و دسترسي سهل و آسان‌تر، در تمامي ديدارهاي خود موضوع منا را مطرح و به رايزني با وزراي كشورهاي اسلامي پرداخت.
 
همزمان با فعاليت‌هاي خستگي‌ناپذير ظريف در نيويورك و انتقادات رسانه‌هاي تندرو عليه وزير خارجه، تجمع‌هاي دلواپسان نيز سر و شكل تازه و جالبي به خود گرفته و در اجتماع چند ده نفره مقابل مجلس به سبك و سياق اعتراضات غربی‌ها، چادرهاي متحصنين مقابل مجلس افراشته شده است. جالب آنكه برخي چهره‌هاي اين جريان نيز با حضور تبليغاتي و شبانه در جمع متحصنين به سخنراني در اين جمع می‌پردازند. حسين شريعتمداري مديرمسئول كيهان ضمن حضور در اين جمع و ابراز اميدواري به اینکه مجلس برجام را یکجا رد کند، گفت: بهترين گزينه رد برجام است و اگر می‌دانیم که برجام برای ما فاجعه‌آفرین است باید آن را دربست رد کنیم و مطمئن هم باشید هیچ اتفاقی نمی‌افتد. 




اصلاح‌طلبان علیه فرصت‌طلبانروزنامه آرمان تعارض و دیگیری های میان اصلاح طلبان را نمایان ساخته است: اصلاح‌طلبان برخلاف اصولگرایان، جدایی جمعی برای تشکیل گروه موازی را آنچنان نمی‌پسندند اما فرصت‌طلبی در این جریان به شکلی است که خودشان را به بزرگان می‌چسبانند و ادعای دروغین برخورداری از حمایت آنها را دارند. به عنوان مثال برخی به صرف آشنایی پدران خود با آیت‌ا... هاشمی با حضور در مجامع سیاسی چنان وانمود می‌کنند که گویی ساعتی پیش در منزل یا محل کار آیت‌ا... هاشمی بوده‌اند و با او چای می‌نوشیده‌اند! این در حالی است که ظاهرا فراموش کرده‌اند آیت‌ا... هاشمی این افراد فرصت‌طلب را به خوبی می‌شناسد و درباره آنها گفته است: « با وجود احزاب قوی و شناسنامه‌دار، فرصت‌طلبان قادر نخواهند بود از فضای آشفته سوءاستفاده کنند و سوار بر قدرت شده و 4 یا 8 سال کشور را دچار حوادث و مشکلات نمایند.» هاشمی زمانی دیگر اینگونه فرصت‌طلبان را معنا کرده بود: «جدیدالاسلام‌ها به جان انقلاب و مردم افتاده‌اند. این گروه "فرصت‌طلب" که در دوران مبارزه حضور نداشتند، امروز همه‌چیز را براي خودشان ابدي و مادرزادي و ارث حساب مي‌كنند، اين‌ها تصورات ديگري هم مي‌توانند بكنند...» از سال 84 به بعد بود که به تدریج گروه‌بندی سیاسی سنتی یعنی حضور اصلاح‌طلبان و اصولگرایان دچار تغییراتی شد و برخی با سوءاستفاده از این شرایط اقدام به طرح نام خود کردند مثلا افرادی بودند که به نام اصلاح‌طلب با رسانه‌های اصولگرا مصاحبه می‌کردند و استقبال آنها از اظهارات این اصلاح‌طلب‌نماها آدرس غلطی به آنها داد یعنی با بهای دروغین دادن به آنها اینچنین القا کردند که دیگر اصلاح‌طلبان در حق آنها ظلم می‌کنند و آنها باید در صدر جریان اصلاح‌طلبی قرار بگیرند تا از این طریق تفرقه را بر جریان اصلاحات مستولی کنند که تا به امروز در رسیدن به این هدف ناموفق بوده‌اند و تنها سبب حذف سیاسی این فرصت‌طلبان راه گم کرده شدند. در حال حاضر نیز معدود افرادی هستند که به نام اصلاحات و اصلاح‌طلبی برای این جریان نسخه می‌پیچند تا دو مسیر را طی کنند. نخست اینکه بار دیگر بتوانند در جریان اصلاحات تفرقه ایجاد کنند دوم اینکه خود را به عنوان یک تئوریسین مطرح نمایند.
 
بخشی دیگر از فرصت‌طلبان هستند که در اطراف پاستور حضور دارند. آنها می‌خواهند با چسباندن خود به افراد دولتی به نوعی جایگاهی تصاحب کنند که همیشه هم ناموفق هستند چون دولتی‌ها از جنس اعتدال هستند و این جریان جنس ناخالص را زود تشخیص و به کنار می‌راند. برخی هم هستند که از سوی دولت به اظهارنظر می‌پردازند که اینان می‌خواهند با اظهارات غیرکارشناسانه خود فضای اداره کشور را مختل و دولت را مقصر نشان دهند. غلامعباس توسلی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب در این مورد به آرمان می‌گوید: فرصت‌طلبان عمر زیادی ندارند چون شناخته می‌شوند و مجبور به ترک سیاست خواهند شد. جریان اصلاحات اجازه ورود فرصت‌طلبان را نخواهد داد و این افراد فرصت‌طلب بیشتر می‌توانند در جریان رقیب حضور داشته باشند. او راهکار دفع فرصت‌طلبان را بها ندادن به آنها ذکر کرد.
 
حمله مصباح به د‌موكراسي!
روزنامه اصلاح طلب قانون با انعکاس بخشی از سخنان آیت الله مصباح یزدی سعی نموده ایشان را مخالف دموکراسی نشان دهد. نکته جالب آن است که این روزنامه مدعی اخلاق عنوان "آیت الله" را در خبر خود حذف نموده و سعی کرده است وجهه آیت الله مصباح را مخدوش نماید:



 
مصباح يزد‌ي د‌ر تازه ترين اظهارات خود‌ گفت:ما باید‌ با خود‌ بیند‌یشیم آیا د‌ائم به فکر نور و آخرت و سعاد‌ت هستیم یا به فکر شکم و رفاه خود‌مان؟ آیا جزء کشور‌های پیشرفته شد‌ن را بیشتر د‌وست د‌اریم یا جزء یاران ابی عبد‌ا... (ع) شد‌ن را افتخار می‌د‌انیم؟ البته طبیعی است که اگر قابل جمع شد‌، بهتر است. وي اد‌امه د‌اد‌:این اسلام با تحمل سختی‌ها و رنج‌های بسیار به د‌ست ما رسید‌ه است، آیا تحمل این رنج‌ها برای رسید‌ن به توسعه و برد‌اشتن تحریم‌ها بود‌؟ و آیا آن‌ها، تعامل سازند‌ه را بلد‌ نبود‌ند‌؟ آیا ما هم حاضریم سختی‌ها را به خاطر اسلام تحمل کنیم یا تعامل سازند‌ه را شیوه‌ای بهتر می‌پند‌اریم؟ پد‌رمعنوي جبهه‌پايد‌اري بد‌ون توجه به اينكه حزب و حزب گرايي يكي از اصول د‌موكراسي است، افزود‌:د‌ر مسائل سیاسی و اجتماعی، چنین طرز فکرهایی اثر د‌ارد‌، برخی می‌گویند‌ یکی از کمبود‌هایی که کشور ما د‌ارد‌، ند‌اشتن حزب قوی است! حال به فرض که د‌و حزب قوی د‌ر کشور وجود‌ د‌اشت؛ آیا غیر از این است که برای پیروزی حزب، باید‌ کاری می‌کرد‌یم که مرد‌م خوش‌شان بیاید‌ و رأی بد‌هند‌؟ آیا هیچ وقت از لزوم رضای الهی و امام زمان (عج) سخن می‌گفتیم؟ د‌ر حال حاضر نیز کاند‌ید‌ا‌ها برای این‌که رأی بیاورند‌، ارزش‌های انقلاب و اسلام و راه امام (س) و شهد‌ا را شعار خود‌ قرار نمی‌د‌هند‌ بلکه اموری مانند‌ آشتی با جهان، رفع تحریم‌ها و امثال آن را به عنوان شعار قرار می‌د‌هند‌ تا بتوانند‌ رأی مرد‌م را جذب کنند‌. د‌ر واقع شعار‌های انتخاباتی ما،‌‌ همان شعارهای انتخاباتی اي است که د‌ر آمریکا نیز توسط حزب جمهوریخواه و د‌موکرات‌ها مطرح می‌شود‌و د‌لیلش، کمرنگ شد‌ن فرهنگ قرآنی د‌ر جامعه است. امروز، عد‌ه‌ای که به فکر توسعه هستند‌، می‌گویند‌ د‌لواپس آخرت مرد‌م نباشید‌، فرهنگ جامعه ما د‌ر حال تنزل و رسید‌ن به‌‌ همان نقطه‌ای است که د‌ر د‌وران طاغوت بود‌. رشد‌ فرهنگ نیز جز با رجوع به قرآن محقق نمی‌شود‌ البته صرف خواند‌ن قرآن، کافی نیست بلکه باید‌ فرهنگ آن را د‌ر جامعه پیاد‌ه کرد‌. 
 

امريكا به‌دنبال سرقت 40 ميليارد دلاري پسا برجام
روزنامه جوان در گزارشی از برداشت غیرقانونی از دارایی های مسدود شده ایران توسط آمریکا خبر داد: لازم نيست چندان تحقيق جدي كنيد تا بفهميد نمايندگان كنگره امريكا چنان به مزدوري صهيونيست‌ها عادت دارند كه در اين مسير هر ‏كاري حتي سرقت اموال ملت‌هاي مقاوم در برابر رژيم صهيونيستي را قانوني مي‌سازند.
قانونگذاران عمدتاً جمهوريخواه امريكا ‏پس از آنكه تلاش‌هاي چندي پيش آنها براي ممانعت از اجراي توافق هسته‌اي ‏ايران و گروه 1+5 به شكست انجاميد، اين‌بار در مجلس ‏نمايندگان طرحي را به تصويب رساندند كه در صورت تصويب در سنا و امضاي رئيس‌جمهور امريكا حدود 40 ميليارد دلار از دارايي‌‌هاي مسدود شده ايران در امريكا به بهانه مشاركت در كشته شدن تفنگداران امريكايي در لبنان به جيب شهروندان مدعي ‌امريكا خواهد رفت. ‏
 
مجلس نمايندگان امريكا روز پنج‌شنبه با 251 رأي موافق در برابر 173 رأي مخالف به طرحي رأي ‏مثبت داد كه به موجب آن باراك ‏اوباما رئيس‌جمهور امريكا پيش از هرگونه اقدامي براي برداشتن ‏تحريم‌ها، ابتدا بايد از محل دارايي‌هاي مسدود شده ايران در امريكا ‏‏40 ميليارد دلار به شهرونداني كه ‏مطابق ادعاهاي خود قرباني «تروريسم» ايران شده‏اند، غرامت پرداخت كند. ‏ به گزارش رويترز، اين طرح با موافقت جمهوريخواهان و با وجود مخالفت دموكرات‌هاي حامي اوباما ‏به تصويب رسيد، اما به نظر ‏مي‌رسد تنها يك رأي‌گيري نمادين باشد چون كاخ سفيد روز چهارشنبه با ‏انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد، رئيس‌جمهور اوباما هر اقدامي را ‏كه موجب تضعيف توافق هسته‌اي شود ‏وتو خواهد كرد. ‏ همچنين بعيد به نظر مي‌رسد كه اين طرح در مجلس سنا هم با اقبال روبه‌رو شود چراكه سناتورهاي ‏دموكرات ماه گذشته توانستند رأي ‏كافي براي محافظت از اين توافق را به دست ‌آورند. 



پول‌هاي ايران، گرفتار دادگاه بازي
دادگاه عالي امريكا با درخواست بانك مركزي ايران براي تجديد نظر در حكمي مربوط به پرداخت غرامت از دارايي‌هاي مسدود شده ‏ايران موافقت كرده است. ‏ اوايل تابستان سال گذشته دادگاهي در نيويورك حكم داد كه يك ميليارد و ۷۵۰ ميليون دلار از اموال ايران به عنوان غرامت ميان ‏خانواده‌هاي كشته‌شدگان «حملات تروريستي» - از جمله بمبگذاري سال ۱۹۸۳ در پايگاه تفنگداران دريايي امريكا در بيروت - توزيع شود. ‏ بانك مركزي ايران در اعتراض به حكم دادگاه نيويورك، تقاضاي فرجام خود را به دادگاه عالي امريكا ارائه داد. اين دادگاه كه بالاترين ‏مرجع قضايي در امريكاست، روز پنج‌شنبه، اول اكتبر با بررسي درخواست تجديد‌نظر بانك مركزي ايران موافقت كرد. ‏ در سال ۲۰۰۷ دادگاهي در امريكا حكم به پرداخت غرامتي معادل 2 ميليارد و ۶۵۰ ميليون دلار از دارايي‌هاي ايران به خانواده‌هاي ‏‏«قربانيان حمله تروريستي» بيروت داد. اين خانواده‌ها ايران را متهم به حمايت از حزب‌الله لبنان براي انجام اين حمله كرده بودند كه در آن ‏‏۲۴۱ نظامي امريكايي در سال 1983 كشته شدند. ‏ كارشناسان معتقدند حمله سال 1983 اقدامي بود كه توسط خود صهيونيست‌ها طرح‌ريزي و انجام شد تا زمينه حمله و اشغال كامل لبنان و سوريه توسط خود امريكا و فرانسه فراهم شود. 





94/7/11 - 10:41 - 2015-10-3 10:41:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن