تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836912395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زورگویی علیه فرزندان را جدی بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زورگویی علیه فرزندان را جدی بگیرید




پسر نوجوان شما هر روز مقدار بیشتری پول از شما درخواست می کند. چهره او روز به روز استخوانی تر شده و کمتر با شما صحبت می کند. دنبال علت این اتفاق می گردید و بالاخره روزی کاملا تصادفی متوجه می شوید یکی از همکلاسی های پسرتان بعداز مدرسه پسرتان را در مقابل دریافت مبلغی پول تهدید می کند.











هفته نامه زندگی مثبت - ترجمه مریم سیفی: پسر نوجوان شما هر روز مقدار بیشتری پول از شما درخواست می کند. چهره او روز به روز استخوانی تر شده و کمتر با شما صحبت می کند. دنبال علت این اتفاق می گردید و بالاخره روزی کاملا تصادفی متوجه می شوید یکی از همکلاسی های پسرتان بعداز مدرسه پسرتان را در مقابل دریافت مبلغی پول تهدید می کند. علاوه بر اینکه از رفتار همکلاسی فرزندتان به شدت عصبانی هستید به این فکر می کنید چرا پسرتان نتوانسته در مقابل چنین زورگویی ای از خودش دفاع کند. اگر فرزندتان به هر دلیلی با زورگویی یکی از هم مدرسه ای هایش مواجه شد واکنش شما چیست؟

مشکل را بی اهمیت فرض نکنید

بعضی از والدین تصور می کنند برای مستقل و قوی شدن فرزندشان باید او را با مشکلاتی که در ارتباط با دوستان یا هم بازی هایش به وجود می آید، تنها گذاشت اما در بعضی شرایط شما باید در ارتباطات فرزندتان دخالت کنید مخصوصا اگر او با زورگویی و آزار کسی مواجه شده باشد. بعضی از بچه ها به راحتی می توانند در مقابل زورگویی همسن و سالان خود مقاومت و از خود دفاع کنند. اما عده ای دیگر این توانایی را ندارند. در هر 2 مورد باید قبل از بروز هر اتفاق ناخوشایندی طرز واکنش درست در مقابل چنین شرایطی را به فرزندتان آموزش دهید تا بتواند به خوبی از خود در مقابل آزار و زورگویی دیگران محافظت کند.


زورگویی علیه فرزندان را جدی بگیرید



قدرت ارتباطات را آموزش دهید

اغلب زورگویی ها برای آن گروه از بچه هایی اتفاق می افتد که در گروه های مختلف به تنهایی بازی  می کنند و ارتباطی با دیگران برقرار نمی کنند. به فرزندتان بیاموزید ارتباطات سالم و دوستانه ای با دیگر بچه ها داشته باشد تا ارتباطات دوستانه و پایدار مانع بروز چنین خصومت هایی بین او و دیگر بچه ها شود.

او را به حرف زدن وادار کنید

هر روز در مورد اتفاق هایی که در مدرسه برای فرزندتان افتاده از او پرس و جو کنید. با این کار او راحت تر می تواند اتفاق هایی را که در طول روز برایش افتاده برایتان شرح دهد.

خیال فرزندتان را راحت کنید

به فرزندتان بگویید که شما در هر شرایطی از او محافظت می کنید و می تواند همیشه روی کمک و حمایت شما حساب کند. تکرار این جملات به فرزندتان احساس امنیت می دهد و مطمئن باشید او را قوی تر خواهدکرد.

با مسوولان مدرسه در ارتباط باشید

همیشه با معلم و دیگر مربیان مدرسه ارتباط دوستانه ای داشته باشید و از آنها بخواهید محیط امنی را برای فرزند شما و دیگر بچه ها به وجود بیاورند. اگر با تحقیق متوجه شدید زورگویی داخل مدرسه انجام گرفته این موضوع را حتما با معلم فرزندتان در میان بگذارید. در این شرایط معلم فرزندتان بهترین کسی است که با توجه به شناختی که از دانش آموزان داخل کلاس دارد بهترین تکنیک را در مورد دانش آموز خاطی به کار می برد و هم چنین پیشنهاد خوبی هم باری شما در ارتباط با فرزندتان خواهدداشت.

حواستان را جمع کنید

گاهی فرزندتان زورگویی و آزار دیگر بچه ها را از شما مخفی می کند اما نشانه هایی وجود دارد که می توانید به این موضوع پی ببرید. مانند: زخم ها یا آسیب های جسمی که فرزندتان توضیح روشنی در مورد آن ندارد، پاره شدن لباس، اختلال در خوردن غذا، کم خوابی، افت تحصیلی، بی علاقه شدن نسبت به مدرسه یا حتی تظاهر به بیماری برای غیبت در مدرسه از جمله نشانه هایی است که می توان به وجود مشکلی در فرزندتان پی برد. این نشانه ها را جدی بگیرید و سعی کنید با فرزندتان ارتباطی دوستانه داشته باشید تا او تمامی مشکلات خود را بدون قضاوت و سرزنشتان با شما در میان بگذارد.








تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن