محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830039531
مردم اروپا درهای خانه هایشان را باز کردند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مردم اروپا درهای خانه هایشان را باز کردند
کودکی که آب های دریا او را به ساحل ترکیه آورد، فقط احساسات مردم دنیا را متاثر نکرد. حالا در هر گوشه ای از دنیا کسی فکری برای کمک به پناهجویان به سرش می زند.
هفته نامه چلچراغ - مینا عینی فر: کودکی که آب های دریا او را به ساحل ترکیه آورد، فقط احساسات مردم دنیا را متاثر نکرد. حالا در هر گوشه ای از دنیا کسی فکری برای کمک به پناهجویان به سرش می زند. یکی پیشنهاد می کند مردم در خانه هایشان برای آن ها جا باز کنند، یکی می خواهد جزیره ای بخرد و آن را خانه جدید پناهجویان کند.
از زمان شروع جنگ در سوریه، بیش از چهار میلیون نفر به کشورهای مختلف پناهنده شده اند. براساس آمار آژانس پناهندگان در سازمان ملل، 108 میلیون نفر به ترکیه ، بیش از 600 هزارنفر به اردن و یک میلیون نفر به لبنان رفته اند. حالا موج آن ها به سمت یونان سرازیر شده و عده زیادی به نقاط مختلف اروپا رفته اند.
در این میان بسیاری می پرسند چرا پناهندگان اغلب راه اروپا را می روند و خطر مرگ را به جان می خرند، اما حاضر نیستند در منطقه خودشان بمانند و در سفری امن تر به کشورهای اطراف پناهنده شوند؟ بعضی دیگر می پرسند چرا اتحادیه اروپا به جای علت، سرگرم معلول شده و تلاش نمی کند شرایط در سوریه بهبود پیدا کند؟
اروپا اما روی خوش به پناهجویان نشان داده؛ گرچه بعضی از دولت ها نسبت به این مسئله رویکردی سختگیرانه پیش گرفته اند، مردم در بعضی از کشورهای اروپایی به آن ها خوشامد می گویند و می خواهند آن ها را به قاره سبز راه بدهند.
در سال 2014 کشوری که بیشترین پناهنده ها را در اتحادیه اروپا پذیرفت، سوئد بود. مجارستان، مالت، سوییس و 13 کشور دیگر هم مهاجران بیشتری را نسبت به انگلستان پذیرفتند.
10 هزار خانه ایسلندی برای سوری ها
بعد از این که یک نویسنده ایسلندی در فیس بوکش از مردم این کشور خواست مهاجران سوری را در خانه هایشان بپذیرند، در کشور 300 هزار نفری ایسلند، 10 هزار نفر در مدت کوتاهی اعلام کردند که حاضرند این کار را بکنند. شاید بریند بیر گوینستیر خودش هم انتظار چنین استقبالی را نداشت، با این حال ایسلندی های زیادی این پیشنهاد را راه حلی برای معضل پناهجویان دانستند.
تا جایی که دولت ایسلند بعد از این اعلام آمادگی مردم، توضیح داد این موضوع را بررسی می کند تا بعضی از پناهجویان را بپذیرد. پیش از این، دولت ایسلند گفته بود بیشتر از 50 نفر را در کشورش نمی پذیرد اما با به راه افتادن این کمپین، دولت هم در تصمیمش تجدیدنظر کرد.
استقبال گرم آلمانی ها
با از راه رسیدن پناهجویانی که از کمپ های موقت مجارستان به ستوه آمده بودند. هزاران آلمانی از این مهاجران استقبال کردند. به گفته آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، این کشور قصد داشت حداقل 800 هزار پناهنده را در سال جاری بپذیرد. حالا انتظار می رود این آمار بیشتر شود و تا یک میلیون نفر برسد.
گاریدن گزارش کرده هزاران نفر از آلمانی ها داوطلب شده اند تا به پناهجویانی که از راه می رسند کمک کنند. بعضی از افراد ماشین هایشان را پر از مواد خوراکی و لباس و لوازم دیگر کرده اند، بعضی پیشنهاد کرده اند که به آن ها درس بدهند، برایشان ترجمه کنند یا از بچه هایشان مراقبت کنند.
مارتین پاتزلت یکی از نمایندگان جناح هم سو با مرگل، دو نفر از پناهندگان را در خانه خودش اسکان داده. 70 درصد از کسانی که داوطلبانه در آلمان کمک می کنند زن هستند.
فعال ترین انجمن آلمانی که وارد ماجرا شده، یک گروه به نام «پناهندگان خوش آمدید» است که در برلین فعالیت می کند و پناهجویان را به مردمی که داوطلب شده اند به آن ها جایی برای ماندن بدهند، وصل می کند.
گروهی که حالا دفترش پر از درخواست است و بیش از 780 آلمانی در آن ثبت نام کرده اند. آن ها تنها پناهجویان سوری را نپذیرفته اند بلکه به آن هایی که از افغانستان، بورکینافاسو، مالی، نیجریه، پاکستان و سومالی آمده اند هم پناه می دهند.
موفقیت این گروه باعث شده در کشورهای دیگری مثل یونان، پرتغال و انگلستان هم پروژه های مشابهی شکل بگیرد. در اتریش هم اکنون گروهی مشابه مشغول فعالیت اند.
در میان داوطلبان برای پذیرش پناه جویان، دانشجویان و کارکنان زیادی در رنج های مختلف سنی از 21 تا 65 سال حضور دارند. پیشنهادها برای کمک حتی از زوج های جوان و زنان مجرد هم به دست گروه آلمانی رسیده است.
یک معلم آلمانی به نام جوهان اشمیت که آپارتمانش را با یک پناهجوی عراقی شریک شده، به گاردین گفته: «آزاد برای من از کشورش می گوید و شرایط را برای من توضیح می دهد. خیلی از او یاد گرفته ام و از شنیدن داستان های او لذت می برم.»
گروه آلمانی گفته پناه دادن به یک پناهجو به معنی از دست دادن سهم اجاره یک همخانه نیست بلکه در یک سوم موارد، هزینه ها توسط مرکز کاریابی و تامین اجتماعی پرداخت می شود. یک چهارم اجاره ها هم از طریق اهدای هزینه های مردمی به سایت گروه تامین شده است.
در مونیخ کار به جایی رسیده است که پلیس از مردم خواسته اهداکردن کمک ها را فعلا متوقف کنند، چون بیش از حد کالا به دستشان رسیده. بنرهای خوشامدگویی به پناهندگان در آملان به باشگاه های فوتبال هم رسید و بسیاری از باشگاه ها از جمله هامبورگ از آن ها حمایت کرده اند.
رنگا یوگوشوار روزنامه نگار آلمانی، به کوارتز گفته: اگر به خبرها در آلمان گاهی بیندازید می بینید فقط به قناط تاریک اشاره شده. پوشش خبری تماما جمله به بحران مهاجران است. اما واقعیت را انعکاس نمی دهد. چون اغلب مردم آلمان روشنفکرند. او می گوید هفته گذشته این عقیده را در فیس بوکش منتشر کرد و بیش از 25 هزار نفر آن را لایک کردند. یعنی با او موافق بودند.
در حالی که میزان زاد و ولد در آلمان کاهش پیدا کرده و این کشور 140 هزار مهندسی، برنامه نویس و تکنسین یناز دارد، صنایع این کشور هم از فرصت جذب مهاجران استفاده می کنند و فرصت های شغلی را به آن ها پیشنهاد می کنند.
اتریش گور دسته جمعی نمی خواهد
بعد از این که بسیاری از پناهجویان راه آهن ها یا کمپ های موقت مجارستان را با نارضایتی ترک کردند و به سمت اتریش و آلمان راهی شدند، جمعیت زیادی از اتریشی ها در وین- پایتخت این کشور- به راه آهن آمدند تا به پناهجویان خوشامد بگویند. آن ها به خیابان ها آمدند تا اعلام کنند که نمی خواند اروپا گور دسته جمعی آن هایی شود که در نقاط دیگری از دنیا دچار تنش بودند و حالا به اروپا آورده اند.
رسانه های این کشور گزارش کرده اند که حداقل 20 هزار نفر در وین با بنرها «پناهجویان خوش آمدید» و «نمی خواهیم اروپا گور دسته جمعی شود» به خیابان آمدند.
رالی لندن برای جمع آوری کمک
در انگلستان اما حجم همکاری های مردم تا این حد گسترده نبوده است. گرچه در این کشور هم مردم برای کمک داوطلب شده اند. در مرکز لندن یک رالی در 12 سپتامبر برگزار می شود و در آن تلاش می شود به نفع پناهجویان کمک هایی جمع آوری شود.
مسئولان برگزاری این رالی گفته اند: «ما نمی توانیم صبر کنیم تا باز هم هزاران نفر در تلاش برای رسیدن به اروپا بمیرند.»
گاردین نامه ای از یکی از شهروندان انگلیسی منتشر کرده، که می گوید سیاست مداران در این موضوع عرصه را باختند و حالا مردم عادی اند که باید پا در میانی کنند و کاری انجام دهند. «این جا مثل خیلی جاهای دیگر مردم معمولی داوطلب شده اند تا کمک هایشان را اهدا کنند. ما حق سیاست مداران را برای این که ما را از این کار منع کنند به چالش می کشیم.» این نشریه مدعی شده انجمن های محلی خیلی بیشتر از دولت مرکزی نسبت به مسئله پناهجویان اقدام کرده اند.
جزیره ای برای مهاجران
شاید میان این تلاش های مردمی، پیشنهاد یک میلیاردر مصری هم بعضی از نظرها را جلب کرده باشد. او پیشنهاد کرد که می تواند با خرید یک جزیره از ایتالیا یا یونان، پناه جویان سوریه را آن جا اسکان بدهد و به مشکل آن ها پایان دهد. خبرگزاری فرانسه، گزارش کرد که نجیب ساویرس میلیاردر مصری معتقد است اجرای این طرح سخت اما ممکن است.
او پیشنهادش را روی توییتر مطرح کرد و نوشت: «یونان و ایتالیا یک جزیره به من بفروشید تا آن را مستقل اعلام کنم و در آن پذیرای مهاجران باشم، برای آن ها فرصت شغلی فراهم کنم تا بتوانند در آینده کشور جدیدشان را خودشان بسازند.»
او در گفت و گویی تلویزیونی حاضر شد و از این دو دولت خواست برای اجرای این طرح جزیره ای به او بفروشند. جزیره ای که طبق برآورد او هزینه خریدش باید بین 10 تا 100 میلیون دلار باشد. او می گوید اگر اوضاع کشورها بهتر شد، هر مهاجری که خواست می تواند جزیره را ترک کند و به زادگاهش برگردد.
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]
صفحات پیشنهادی
نماینده مجلس: خاطرات دفاع مقدس به طور مستمر برای مردم بازگو شود
نماینده مجلس خاطرات دفاع مقدس به طور مستمر برای مردم بازگو شود کرج-ایرنا-نماینده مردم کرج فردیس واشتهارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یادآور رشادت ها و از خودگذشتگی رزمندگان دلاور است گفت باید تلاش شود خاطرات دفاع مقدس برای مردم زنده شود به گزارش ایرنا عزگزارش روزنامه اعتماد از حال و هوای خانه جانبازی که در منا قربانی شد
گزارش روزنامه اعتماد از حال و هوای خانه جانبازی که در منا قربانی شد جامعه > حوادث - روزنامه اعتماد در گزارشی در باره یکی از جانبازان که در فاجعه منا جان باخته است نوشت داود موسوی جانباز ٧٠ درصد در عملیات فاو برای پاکسازی میدان مین اعزام شده بود که به دلیل انفجار هر دبازدید از موزه مردم شناسی سیستان رایگان شد
بمناسبت هفته گردشگری بازدید از موزه مردم شناسی سیستان رایگان شد زابل- ایرنا- مدیر موزه مردم شناسی سیستان گفت بازدید از موزه مردم شناسی برای علاقه مندان به تاریخ کهن سیستان از 5 مهر بمدت یک هفته رایگان است رضا کیخا آریا روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تبریک هفته گردشگوزیر بهداشت برای بازدید به سردخانه مکه رفت/6تن از مصدومان منا فرداصبح در تهران
وزیر بهداشت برای بازدید به سردخانه مکه رفت 6تن از مصدومان منا فرداصبح در تهران جامعه > حوادث - 6تن از مصدومان منا فرداصبح در تهرانرئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر گفت ۶ تن از مصدومان حادثه منا با پرواز فردا صبح چهارشنبه عازم کشور میشوند به گزارش خبرگزاشهیدان و جانبازان اسناد زنده مقاومت مردم ایران هستند
شهیدان و جانبازان اسناد زنده مقاومت مردم ایران هستند مشهد - ایرنا - امام جمعه تربت جام گفت شهیدان و جانبازان اسناد مقاومت و ایستادگی ملت ایران در طول هشت سال دفاع مقدس در مقابل استکبار جهانی هستند حجت السلام والمسلمین سید علی موسوی فر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افمرعشی: احتمالا درب سردخانه مرکزی عربستان فردا باز میشود
مرعشی احتمالا درب سردخانه مرکزی عربستان فردا باز میشود رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت احتمالا درب سردخانه مرکزی عربستان فردا برای شناسایی اجساد باز میشود سیدعلی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشنماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس: جلسه اضطراری سران کشورهای اسلامی تشکیل و آل سعود به
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس جلسه اضطراری سران کشورهای اسلامی تشکیل و آل سعود به خاطر حوادث حج امسال بازخواست شودنماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید هر چه سریعتر جلسه سران کشورهای اسلامی برگزار شود گفت ملتهای مسلمان بایدبازداشت دو نوجوان در لندن برای آتش سوزی بزرگترین مسجد غرب اروپا
بازداشت دو نوجوان در لندن برای آتش سوزی بزرگترین مسجد غرب اروپا جامعه > حوادث - روز گذشته مسجد بیت الفتوح بزرگترین مسجد در غرب اروپا آتش گرفت پلیس جنوب شهر لندن امروز در همین رابطه 2 نوجوان 14 و 16 ساله را دستگیر کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مسجد «بیت الفبازدید وزیر بهداشت از سردخانه مکه/اعلام زمان ورود جانباختگان حادثه منا
منا در خون رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر به پانا خبر داد بازدید وزیر بهداشت از سردخانه مکه اعلام زمان ورود جانباختگان حادثه منا خبرگزاری پانا رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از بازدید وزیر بهداشت و رئیس جمعیت هلال احمر از مجروحان حادثه منا طی امروز خبر داد و گفت هبازدید رئیس جمعیت هلالاحمر از سردخانه مکه و روند شناسایی اجساد
بازدید رئیس جمعیت هلالاحمر از سردخانه مکه و روند شناسایی اجساد شناسهٔ خبر 2927466 - سهشنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۰ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر اعلام کرد مقرر شده است در نخستین برنامه سفر بازدید رئیس جمعیت هلالاحمر از سردخانه مکه-
سبک زندگی
پربازدیدترینها