تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830039531




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم اروپا درهای خانه هایشان را باز کردند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مردم اروپا درهای خانه هایشان را باز کردند




کودکی که آب های دریا او را به ساحل ترکیه آورد، فقط احساسات مردم دنیا را متاثر نکرد. حالا در هر گوشه ای از دنیا کسی فکری برای کمک به پناهجویان به سرش می زند.











هفته نامه چلچراغ - مینا عینی فر: کودکی که آب های دریا او را به ساحل ترکیه آورد، فقط احساسات مردم دنیا را متاثر نکرد. حالا در هر گوشه ای از دنیا کسی فکری برای کمک به پناهجویان به سرش می زند. یکی پیشنهاد می کند مردم در خانه هایشان برای آن ها جا باز کنند، یکی می خواهد جزیره ای بخرد و آن را خانه جدید پناهجویان کند.

از زمان شروع جنگ در سوریه، بیش از چهار میلیون نفر به کشورهای مختلف پناهنده شده اند. براساس آمار آژانس پناهندگان در سازمان ملل، 108 میلیون نفر به ترکیه ، بیش از 600 هزارنفر به اردن و یک میلیون نفر به لبنان رفته اند. حالا موج آن ها به سمت یونان سرازیر شده و عده زیادی به نقاط مختلف اروپا رفته اند.


رویای کشور آوارگان



در این میان بسیاری می پرسند چرا پناهندگان اغلب راه اروپا را می روند و خطر مرگ را به جان می خرند، اما حاضر نیستند در منطقه خودشان بمانند و در سفری امن تر به کشورهای اطراف پناهنده شوند؟ بعضی دیگر می پرسند چرا اتحادیه اروپا به جای علت، سرگرم معلول شده و تلاش نمی کند شرایط در سوریه بهبود پیدا کند؟

اروپا اما روی خوش به پناهجویان نشان داده؛ گرچه بعضی از دولت ها نسبت به این مسئله رویکردی سختگیرانه پیش گرفته اند، مردم در بعضی از کشورهای اروپایی به آن ها خوشامد می گویند و می خواهند آن ها را به قاره سبز راه بدهند.

در سال 2014 کشوری که بیشترین پناهنده ها را در اتحادیه اروپا پذیرفت، سوئد بود. مجارستان، مالت، سوییس و 13 کشور دیگر هم مهاجران بیشتری را نسبت به انگلستان پذیرفتند.

10 هزار خانه ایسلندی برای سوری ها

بعد از این که یک نویسنده ایسلندی در فیس بوکش از مردم این کشور خواست مهاجران سوری را در خانه هایشان بپذیرند، در کشور 300 هزار نفری ایسلند، 10 هزار نفر در مدت کوتاهی اعلام کردند که حاضرند این کار را بکنند. شاید بریند بیر گوینستیر خودش هم انتظار چنین استقبالی را نداشت، با این حال ایسلندی های زیادی این پیشنهاد را راه حلی برای معضل پناهجویان دانستند.

تا جایی که دولت ایسلند بعد از این اعلام آمادگی مردم، توضیح داد این موضوع را بررسی می کند تا بعضی از پناهجویان را بپذیرد. پیش از این، دولت ایسلند گفته بود بیشتر از 50 نفر را در کشورش نمی پذیرد اما با به راه افتادن این کمپین، دولت هم در تصمیمش تجدیدنظر کرد.


رویای کشور آوارگان



استقبال گرم آلمانی ها

با از راه رسیدن پناهجویانی که از کمپ های موقت مجارستان به ستوه آمده بودند. هزاران آلمانی از این مهاجران استقبال کردند. به گفته آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، این کشور قصد داشت حداقل 800 هزار پناهنده را در سال جاری بپذیرد. حالا انتظار می رود این آمار بیشتر شود و تا یک میلیون نفر برسد.

گاریدن گزارش کرده هزاران نفر از آلمانی ها داوطلب شده اند تا به پناهجویانی که از راه می رسند کمک کنند. بعضی از افراد ماشین هایشان را پر از مواد خوراکی و لباس و لوازم دیگر کرده اند، بعضی پیشنهاد کرده اند که به آن ها درس بدهند، برایشان ترجمه کنند یا از بچه هایشان مراقبت کنند.

مارتین پاتزلت یکی از نمایندگان جناح هم سو با مرگل، دو نفر از پناهندگان را در خانه خودش اسکان داده. 70 درصد از کسانی که داوطلبانه در آلمان کمک می کنند زن هستند.

فعال ترین انجمن آلمانی که وارد ماجرا شده، یک گروه به نام «پناهندگان خوش آمدید» است که در برلین فعالیت می کند و پناهجویان را به مردمی که داوطلب شده اند به آن ها جایی برای ماندن بدهند، وصل می کند.

گروهی که حالا دفترش پر از درخواست است و بیش از 780 آلمانی در آن ثبت نام کرده اند. آن ها تنها پناهجویان سوری را نپذیرفته اند بلکه به آن هایی که از افغانستان، بورکینافاسو، مالی، نیجریه، پاکستان و سومالی آمده اند هم پناه می دهند.

موفقیت این گروه باعث شده در کشورهای دیگری مثل یونان، پرتغال و انگلستان هم پروژه های مشابهی شکل بگیرد. در اتریش هم اکنون گروهی مشابه مشغول فعالیت اند.

در میان داوطلبان برای پذیرش پناه جویان، دانشجویان و کارکنان زیادی در رنج های مختلف سنی از 21 تا 65 سال حضور دارند. پیشنهادها برای کمک حتی از زوج های جوان و زنان مجرد هم به دست گروه آلمانی رسیده است.

یک معلم آلمانی به نام جوهان اشمیت که آپارتمانش را با یک پناهجوی عراقی شریک شده، به گاردین گفته: «آزاد برای من از کشورش می گوید و شرایط را برای من توضیح می دهد. خیلی از او یاد گرفته ام و از شنیدن داستان های او لذت می برم.»

گروه آلمانی گفته پناه دادن به یک پناهجو به معنی از دست دادن سهم اجاره یک همخانه نیست بلکه در یک سوم موارد، هزینه ها توسط مرکز کاریابی و تامین اجتماعی پرداخت می شود. یک چهارم اجاره ها هم از طریق اهدای هزینه های مردمی به سایت گروه تامین شده است.


رویای کشور آوارگان



در مونیخ کار به جایی رسیده است که پلیس از مردم خواسته اهداکردن کمک ها را فعلا متوقف کنند، چون بیش از حد کالا به دستشان رسیده. بنرهای خوشامدگویی به پناهندگان در آملان به باشگاه های فوتبال هم رسید و بسیاری از باشگاه ها از جمله هامبورگ از آن ها حمایت کرده اند.

رنگا یوگوشوار روزنامه نگار آلمانی، به کوارتز گفته: اگر به خبرها در آلمان گاهی بیندازید می بینید فقط به قناط تاریک اشاره شده. پوشش خبری تماما جمله به بحران مهاجران است. اما واقعیت را انعکاس نمی دهد. چون اغلب مردم آلمان روشنفکرند. او می گوید هفته گذشته این عقیده را در فیس بوکش منتشر کرد و بیش از 25 هزار نفر آن را لایک کردند. یعنی با او موافق بودند.

در حالی که میزان زاد و ولد در آلمان کاهش پیدا کرده و این کشور 140 هزار مهندسی، برنامه نویس و تکنسین یناز دارد، صنایع این کشور هم از فرصت جذب مهاجران استفاده می کنند و فرصت های شغلی را به آن ها پیشنهاد می کنند.

اتریش گور دسته جمعی نمی خواهد

بعد از این که بسیاری از پناهجویان راه آهن ها یا کمپ های موقت مجارستان را با نارضایتی ترک کردند و به سمت اتریش و آلمان راهی شدند، جمعیت زیادی از اتریشی ها در وین- پایتخت این کشور- به راه آهن آمدند تا به پناهجویان خوشامد بگویند. آن ها به خیابان ها آمدند تا اعلام کنند که نمی خواند اروپا گور دسته جمعی آن هایی شود که در نقاط دیگری از دنیا دچار تنش بودند و حالا به اروپا آورده اند.

رسانه های این کشور گزارش کرده اند که حداقل 20 هزار نفر در وین با بنرها «پناهجویان خوش آمدید» و «نمی خواهیم اروپا گور دسته جمعی شود» به خیابان آمدند.

رالی لندن برای جمع آوری کمک

در انگلستان اما حجم همکاری های مردم تا این حد گسترده نبوده است. گرچه در این کشور هم مردم برای کمک داوطلب شده اند. در مرکز لندن یک رالی در 12 سپتامبر برگزار می شود و در آن تلاش می شود به نفع پناهجویان کمک هایی جمع آوری شود.

مسئولان برگزاری این رالی گفته اند: «ما نمی توانیم صبر کنیم تا باز هم هزاران نفر در تلاش برای رسیدن به اروپا بمیرند.»

گاردین نامه ای از یکی از شهروندان انگلیسی منتشر کرده، که می گوید سیاست مداران در این موضوع عرصه را باختند و حالا مردم عادی اند که باید پا در میانی کنند و کاری انجام دهند. «این جا مثل خیلی جاهای دیگر مردم معمولی داوطلب شده اند تا کمک هایشان را اهدا کنند. ما حق سیاست مداران را برای این که ما را از این کار منع کنند به چالش می کشیم.» این نشریه مدعی شده انجمن های محلی خیلی بیشتر از دولت مرکزی نسبت به مسئله پناهجویان اقدام کرده اند.

جزیره ای برای مهاجران

شاید میان این تلاش های مردمی، پیشنهاد یک میلیاردر مصری هم بعضی از نظرها را جلب کرده باشد. او پیشنهاد کرد که می تواند با خرید یک جزیره از ایتالیا یا یونان، پناه جویان سوریه را آن جا اسکان بدهد و به مشکل آن ها پایان دهد. خبرگزاری فرانسه، گزارش کرد که نجیب ساویرس میلیاردر مصری معتقد است اجرای این طرح سخت اما ممکن است.


رویای کشور آوارگان



او پیشنهادش را روی توییتر مطرح کرد و نوشت: «یونان و ایتالیا یک جزیره به من بفروشید تا آن را مستقل اعلام کنم و در آن پذیرای مهاجران باشم، برای آن ها فرصت شغلی فراهم کنم تا بتوانند در آینده کشور جدیدشان را خودشان بسازند.»

او در گفت و گویی تلویزیونی حاضر شد و از این دو دولت خواست برای اجرای این طرح جزیره ای به او بفروشند. جزیره ای که طبق برآورد او هزینه خریدش باید بین 10 تا 100 میلیون دلار باشد. او می گوید اگر اوضاع کشورها بهتر شد، هر مهاجری که خواست می تواند جزیره را ترک کند و به زادگاهش برگردد.







تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن