تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847280545




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به موهای اضافی تان نگویید موی زائد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
به موهای اضافی تان نگویید موی زائد




موهای بدن به 3 گروه تقسیم بندی می شوند؛ گروه اول، موهای تاثیرگذار بر زیبایی مانند موهای سر، ابرو و مژه ها هستند. گروه دوم، موهای ناخواسته یا اضافی اند و گروه سوم هم موهای زائد را دربر می گیرند.












هفته نامه سلامت - ندا احمدلو*: «موهای بدن به 3 گروه تقسیم بندی می شوند؛ گروه اول، موهای تاثیرگذار بر زیبایی مانند موهای سر، ابرو و مژه ها هستند. گروه دوم، موهای ناخواسته یا اضافی اند و گروه سوم هم موهای زائد را دربر می گیرند. بیشتر مردم ما، تفاوتی بین موهای زائد و اضافی قائل نمی شوند و به همین دلیل هم به دنبال یافتن راه مناسب درمانی برای رفع موهای زائد خود نمی روند.»

اینها بخشی از گفته های دکتر سید مسعود داودی، متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله درباره موهای زائد بود که باب گفتگو را باز کرد.

تفاوت بین موهای زائد و ناخواسته چیست؟

- موهای ناخواسته یا اضافی به آن گروه از موهایی گفته می شود که به صورت ناخواسته در بدن همه افراد با تعداد و تراکم مختلف وجود دارد. این موها، شامل موهای زیر بغل، دست، پا، شکم، کمر و ناحیه تناسلی می شوند. این در حالی است که موهای زائد به موهایی در بدن خانم ها گفته می شود که به صورت غیرمعمول و در جای غیرمعمول به وجود می آیند. چنین موهایی، بیشتر در قسمت هایی مانند اطراف هاله سینه، چانه و گونه خانم ها رشد می کنند.


به موهای اضافی تان نگویید موی زائد



آیا حذف دائمی موهای زائد، ممکن و بدون مشکل است؟

- موهای زائد همانطور که از نام آنها پیداست، زائد هستند و باید از بین بروند اما راه از بین بردن این موها برخلاف تبلیغاتی که در مورد آنها صورت می گیرد، استفاده از لیزر نیست. در واقع ما ابتدا باید دلایل ایجاد موهای زائد مانند اختلال های هورمونی یا ابتلا به تخمدان پلی کیستیک را بشناسیم تا بتوانیم با درمان آنها موهای زائد را از بین ببریم. اگر موهای زائد بدون شناسایی دلیل ابتلا به آنها لیزر شوند یا با روش های دیگری مانند الکترولیز از بین بروند، دوباره رشد خواهند کرد و از بین بردن دائمی آنها بدون رفع مشکل اولیه بروزشان به هیچ عنوان ممکن و میسر نخواهد بود.

کمی هم درباره موهای ناخواسته و دلیل ایجاد آنها برایمان می گویید؟

- موهای ناخواسته یا اضافی در بدن همه افراد وجود و میزان یا پراکندگی آنها تا حد زیادی به نژاد افراد بستگی دارد. مثلا میزان و تراکم موهای ناخواسته در بدن افراد غرب آسیا مانند ما ایرانی ها، پاکستانی ها، هندی ها، عرب ها و حتی ترکیه ای ها بیشت راز مردمان اروپایی یا بومی های شرق آسیای شرق و جنوب شرق است. این مسئله کاملا ژنتیکی و هورمونی است و راه فراری هم از آن وجود ندارد. از این رو ما در قیاس با اروپایی ها و آمریکایی ها، پر مو و در مقایسه با مردم غرب آسیا افرادی با تراکم موی معمولی به حساب می آییم.

آیا عملکردی هم برای موهای ناخواسته در بدن وجود دارد یا ما می توانیم آنها را هم بدون دغدغه و مانند موهای زائد کاملا از بین ببریم.

- برخی از موهای ناخواسته مانند موهای گوش و بینی می توانند جلوی ورود گرد و غبار و ذرات ریز محیطی به داخل گوش و بینی را بگیرند. به همین دلیل لیزر کردن و از بین بردن کامل آنها که این روزها هم بسیار رواج پیدا کرده به هیچ عنوان توصیه نمی شود. بهتر است موهای این قسمت ها به جای از بین رفتن، فقط به صورت دوره ای کوتاه شوند.

موهای ناخواسته سایر قسمت های بدن مانند ناحیه تناسلی، زیر بغل، کمر و کشاله ران هم می توانند تا حدودی جلوی راه افتادن قطره های عرق روی سطح پوست را بگیرند و حس عرق کردن را کمتر برای فرد به وجود بیاورند. در واقع افرادی که موهای بدن به خصوص قسمت هایی که تراکم موی بیشتری دارند را کاملا با لیزر یا اپیلاسیون از بین می برند، بیشتر دچار رطوبت پوست ناشی از تعریق می شوند.

ضمن اینکه از بین بردن کامل موهای قسمت هایی از بدن مانند موهای بین باسن هم باعث افزایش ایجاد اصطکاک در این قسمت پوست، تعرق و عرق سوز شدن آن می شود. با این حساب می توان گفت که عملکرد موهای ناخواسته در بدن به قدری نیست که روی فیزیولوژی طبیعی پوست تاثیر چندانی بگذارد و اگر فردی با افزایش تعریق و رطوبت پس از حذف این موها مشکلی نداشته باشد، می تواند آنها را کاملا از بین ببرد.

برخی از افراد بر این باورند که موهای ناخواسته، مخصوصا در ناحیه زیر بغل و ناحیه تناسلی، باعث خروج مواد سمی از بدن می شوند و حذف آنها این عملکرد مهم را از بین می برد، نظر شما در این مورد چیست؟

- در کنار موهای بدن، غدد عرقی وجود دارند که مواد زائد به هیچ عنوان از این غدد عرق ترشح نمی شوند. بهتر است بدانید که ریشه این باور از آنجا شروع شد که برخی از افراد شنیدند که مواد مسموم کننده در دانه های عراق افرادی که دچار مسمومیت شده اند وجود خواهد داشت اما این افراد نمی دانند که اگر فردی مسموم بشود، ترکیب های سمی در تمام سلول های بدن او قابل مشاهده است و نه فقط در غدد عرق کنار موها.

به عبارت ساده تر، غدد عرق کنار موها، به هیچ عنوان مسئولیت دفع سموم از بدن را ندارند و حذف کامل موها باعث پیشگیری از دفع سموم بدن نخواهد شد.


به موهای اضافی تان نگویید موی زائد



چرا و چگونه ذائقه زیبایی تغییر می کند؟

دکتر سعید معدنی*: اهمیت به ظاهر و تعیین ملاک های مختلف برای زیبایی به ذائقه و سلیقه جوامع برمی گردد. در طول دوران ها و جوامع مختلف، زیبایی های ظاهری معنا و مفهوم متفاوتی داشته اند. مثلا آنچه که مردمان آفریقا به عنوان زیبایی می پسندند را اغلب ما ایرانی ها اصلا زیبایی نمی دانیم.

زنان برخی از قسمت های آفریقا برای کسب زیبایی بیشتر، اشیای مختلفی مانند نعلبکی را به لب پایینی خود می بندند تا لب آنها آویزان تر و زیباتر به نظر برسد.

بحث در مورد تغییر ذائقه مردم نسبت به زیبایی با نگاهی گذرا به عکس های تاریخی، کاملا ملموس است. اگر این روزها نگاهی به عکس خانم های 100 سال پیش بیندازیم، می بینیم که آنها دارای صورت هایی پر مو بودند و این پر مویی، نه تنها بد نبود بلکه قابل پسند اجتماع هم واقع می شد.

مردان نیز با دیدن اینکه بیشتر زنان، حتی زنان متمول جامعه و زنان دربار دارای دست ها و صورت های پرمویی هستند، این موها را نه تنها ترکیبی اضافی نمی دیدند، بلکه از آنها به عنوان نمادی برای زیبایی و وقار زن ها یاد می کردند اما این روزها، سلیقه های زیبایی شناسی ظاهری عوض شده و زنان و مردان امروزی، نمادها و نشانه های زیبایی را از فرهنگ ها و اقوام دیگر هم قرض می گیرند و می آموزند.

در زمان های گذشته، ارتباط مردم با جهان غرب و سرزمین های دیگر بسیار محدود بود و آنها مقایسه ای از نظر زیبایی و سبک زندگی بین خودشان و مردمان کشورهای پیشرفته تر انجام نمی دادند.

این در حالی است که پیشرفت علم و تکنولوژی با افزایش ارتباط با جهان غرب همراه بود و بسیاری از مردم با آشنا شدن با سبک زندگی و الگوهای زیبایی غربی، به پیروزی از آنها پرداختند.

در حال حاضر، آن وجه غالبی از زیبایی ظاهری که در انواع ویدویوها یا فیلم های سینمایی غربی به ما نمایش داده می شوند، افرادی با بدن های صاف و بدون مو هستند و به هیچ وجه ما در فرهنگ فیلمسازی غربی، زنان یا مردانی با بدن های پر مو را نمی بینیم. همین مسئله باعث تغییر تدریجی ذائقه و سلیقه زیبایی در زنان جامعه ما نیز شده است.

از سوی دیگر، زنان ما در گذشته های دور حق انتخاب چندانی نداشتند و شاید تنها یک فرهنگ از نظر زیبایی وجود داشت و زنان هم باید از آن تبعیت می کردند. مثلا پر مو بودن بدن زنان مانند چاق بودن آنها، ارزش بود. چاقی زنان نشاندهنده شرایط بهتر مالی و خانوادگی آنها بود و معمولا زنان لاغر، جزو اقشار کم درآمد جامعه محسوب می شدند.

در زمان های گذشته فقط یک نوع زیبایی در فرهنگ ایرانی تعریف شده بود. این در حالی است که این روزها، انواع لوازم و امکانات کافی، متنوع و لازم برای از بین بردن موهای بدن و تعیین نوع زیبایی وجود دارد و خانم ها دیگر اجباری به استفاده از یک فرهنگ واحد در این زمینه ندارند.

*جامعه شناس، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی








تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن