واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
سرقت اینترنتی؛
دوست دیروز، خائن خنجربه دست امروز
در پی شكایت یکی از شهروندان مبنی بر اینكه مبلغ 20 میلیون ریال از حساب وی سرقت شده است ، بررسی موضوع در دستور كار پلیس فتا استان قرار گرفت.
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از پلیس فتا، فردی كه از حساب بانكی یكی از دوستان خود مبلغ 20 میلیون ریال سرقت كرده بود، توسط پلیس فتا استان خوزستان شناسایی و دستگیر شد. سرهنگ"سعید شعبان" در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، گفت، در پی شكایت یکی از شهروندان مبنی بر اینكه مبلغ 20 میلیون ریال از حساب وی سرقت شده است ، بررسی موضوع در دستور كار پلیس فتا استان قرار گرفت. وی افزود: در بررسی اولیه کارشناسان پلیس فتا مشخص شد، فردی با در اختیار داشتن اطلاعات و رمز دوم ، مبالغی را طی چندین مرحله در قالب خرید شارژ تلفن همراه و پرداخت های اینترنتی از حساب بانکی شاکی برداشت کرده است، که با اقدامات و روش های فنی، موفق به شناسایی متهم شدند و پس از هماهنگی با مقام قضایی سارق اینترنتی را دستگیر کردند. در ادامه، متهم ضمن اعتراف به بزه انتسابی خود، اظهار داشت: با شاکی رفت و آمد خانوادگی داشتم و طی چندین دفعه كه از وی درخواست شارژ کرده بودم ،که از این طریق به صورت مخفیانه شماره كارت و رمز دوم او را یادداشت کردم و بعد از آن اقدام به خرید اینترنتی و شارژ کردم. رئیس پلیس فتای استان خوزستان در پایان ضمن اشاره به اینکه متهم تحویل مرجع قضائی شد از شهروندان خواست، هشدارهای ذیل را همیشه مدنظر داشته و آنها را رعایت کنند:
- لو رفتن رمز دوم کارت شاید ناخواسته در امورات روزمره و به خصوص خریدهای اینترنتی و خرید شارژ و غیره اتفاق بیافتد، به این دلیل باید به صورت هفتگی افرادی که دائم با رمز دوم کارت سر وکار دارند نسبت به عوض کردن رمز اقدام کنند.
– سرقت های اینترنتی که در نهایت به دوستان و آشنایان ختم می شود می طلبد تا استفاده کنندگان از کارت های عابر بانک و سیستم های دیجیتالی مراقبت های بیشتری ار رمزها و خریدهای اینترنتی داشته باشند و ضمن تغییر رمزهای کارت عابر بانک و سیستم های رایانه ای در افشای رمزها و امین دانستن آشنایان دقت بیشتری کنند، چرا که شیطان همیشه در کمین است و سرقت های اینترنتی توسط افراد سوء استفاده گر (دوستان، فامیل و دیگران) صورت می گیرد .
- همگان را محرم رازهای خود و اطلاعات شخصیتان ندانید؛ مراقبت فیزیکی از کارت های عابر بانک را داشته باشید و هیچگاه رمز را به دلیل فراموشی یا به هر دلیل دیگری با کارت نگهداری نکنید. 2009
۰۷/۰۷/۱۳۹۴ - ۰۶:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]