واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
میزبانی روستاهای امامزاده جعفر (ع) و تلخآب شیرین از اردوهای جهادی
در راستای توسعه روستا و مناطق محروم بسیجیان جهادگر گچساران در قالب دو گروه جهادی به روستاهای امامزاده جعفر (ع) و تلخآب شیرین اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، چندسالی که اردوهای جهادی در بین جوانان این مرز و بوم جای خود را باز کرده و این جوانان بدون هیچ چشمداشتی در راستای کمک به مردم مناطق محروم راهی مناطق روستایی و دورافتاده میشوند. این روزها در روستاها و مناطق محروم گچساران شاهد حضور جوانان بسیجی اعم از دانشآموز و دانشجو هستیم که در فضایی به دور از هیاهوی شهری و دنیای مدرن در محیطی سرشار از عشق و معنویت مشغول انجام کارهای عمرانی و فرهنگی در راستای توسعه روستاها و مناطق محروم تلاش میکنند. این جوانان جهادگر این روزها با لبیک گفتن به فرمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در راستای رفع محرومیت مناطق روستایی و تداوم زندگی مردمان این مناطق دورافتاده پا به میدان عرصه جهاد و سازندگی گذاشتهاند. اهمیت توسعه روستاها و محرومیتزدایی از این مناطق از آنجایی است که از همان ماههای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) فرمان تاسیس جهاد سازندگی را با هدف رفع محرومیت از مناطق محروم صادر کردند و امروز پس از گذشت 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این جوانان جهادگر همچنان پرتلاش و با روحیه ایمان در راستای کاستیهای مردم در مناطق محروم تلاش میکنند.
این روزها روستاهای تلخآب شیرین و امامزاده جعفر(ع) پذیرای بسیجیان جهادگر حوزه مقاومت بسیج امام جواد (ع) در قالب دو گروه جهادی شهید عیوضی و شهید شریفی این شهرستان هستند. کار مرمت و بازسازی بخشهایی از مسجد امام موسی کاظم (ع) روستای امامزاده جعفر (ع) توسط این جوانان بسیجی به مدت سه روز است که آغاز شده و این جهادگران علاوه بر انجام کارهای عمرانی، اقدام به آموزش مبانی اخلاق و احکام اسلامی برای جوانان روستا میکنند. تیمور عباسی فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام جواد (ع) ناحیه مقاومت بسیج گچساران با اشاره به فعالیت این نیروهای جهادی در روستای امامزاده جعفر(ع) اظهار کرد: این گروههای جهادی به مدت هفت روز در این روستاها اقدام به فعالیتهای عمرانی، آموزشی و فرهنگی میکنند.
وی هدف از اعزام این دو گروه جهادی را کمک به رفع محرومیت این روستا عنوان کرد و افزود: در این اردوی جهادی علاوهبر انجام کارهای عمرانی فعالیتهای فرهنگی و تربیتی نیز اجرا میشود. فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام جواد (ع) با بیان اینکه جوانان در این اردوها به توانمندیهای خود بیش از پیش پی میبرند، تصریح کرد: برگزاری این اردوها نقش موثری در پذیرش مسئولیتهای سنگینتر توسط جوانان در آینده دارد. این مقام مسئول با بیان اینکه اردوی جهادی باید به یک فرهنگ و سبک زندگی در آحاد مردم تبدیل شود، خاطرنشان کرد: ترویج این فرهنگ در یک منطقه موجب میشود که مردم به نقش مشارکت در پیشبرد اهداف بیشتر پی ببرند. علیرضا مهدوی از اعضای گروه جهادی در خصوص برگزاری این اردوها اظهار کرد: در واقع هدف ما از شرکت در این اردوها به نوعی خودسازی است. وی افزود: با حضور در این مناطق و انجام کارهایی هرچند کوچک به دور از روزمرگیهای شهری موجب میشود که نسبت به داشتههایمان شاکر باشیم. وی با بیان اینکه کمک به مردم روستاها و مناطق دورافتاده و حضور در بین مردمانی بیآلایش و یکرنگ حس بسیار خوبی است، افزود: شهیدان با خون خود این انقلاب را برای ما به امانت گذاشتند و امروز ما به عنوان وارثان انقلاب و شهیدان باید در راستای حفظ و حراست از انقلاب و کشور تلاش کنیم. مهدوی با اشاره به رضایت خاطر مردم روستا از فعالیتهای جوانان جهادگر، گفت: مشارکت و تلاش بسیجیان جهادگر در روستاها نقطه امیدی برای جوانان و مردمان این روستاها است. به گزارش فارس، هرگاه نام کار جهادی برده میشود قطعا حضور جوانان در آن بسیار چشمگیر است زیرا که نیروی جوانی ظرفیتی سرشار از شور است که میتواند با برنامهریزی صحیح به نحو شایستهای در اشاعه چنین برنامههای مهمی از آن استفاده کرد. به امید روزی که با تلاش و مشارکت همه مردم و جوانان در راستای توسعه مناطق محروم گامهای استوارتری برداشته و روزی شاهد رفع همه محرومیتها در کشور عزیزمان ایران باشیم زیرا که با وحدت و مشارکت میشود بسیاری از کارها را پیش برد. انتهای پیام/82022/ط40
94/07/05 - 16:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]