واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
اولین روز مهر در دبیرستان ماندگار البرز
مراسم نواختن زنگ مهر در دبیرستان ماندگار البرز با حضور رئیس شورای شهر، معاون اجرایی فرمانده نیروی زمینی ارتش و مسئولان آموزش و پرورش برگزار شد و این مراسم با حاشیههایی جالب همراه بود.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، دبیرستان ماندگار البرز از آموزشگاههای معتبر و قدیمی تهران و کشور است. قدمت آموزشی این دبیرستان به سال 1252 خورشیدی باز میگردد. سید مصطفی عمرانی زاده، معاون آموزشی دبیرستان ماندگار البرز به خبرنگار خبرگزاری فارس میگوید: دانشآموزان این دبیرستان از طریق آزمون و مصاحبه وارد این مدرسه میشوند و معلمان شاغل در دبیرستان البرز باید رزومه علمی قوی داشته و با مصاحبه انتخاب میشوند و در این مدرسه بزرگان بسیاری از جمله شهید مصطفی چمران درس خواندهاند. تهیه خبر از دبیرستانی که زمانی بسیاری از بزرگان کشور در آنجا درس خواندهاند حس دلنشینی دارد.
وارد مدرسه که میشوم، حضور نیروهای ارتشی متعجبم میکند، نگاهی به پلاکاردهای خیر مقدم میاندازم، سرتیپ دوم محمد فهمیده معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش به این مراسم دعوت شده است؛ شنیدن آهنگ یار دبستانی من و مشاهده صفوف منظم و شکیل دانشآموزان، دل افرادی که سالها از دنیای مدرسه و نیمکت فاصله گرفتهاند را میلرزاند و یاد و خاطره دوران مدرسه را در ذهنهایشان تداعی میکند. ساعت 8 صبح است، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، به صورت نمادین زنگ مدرسه را به صدا در آورد؛ سرتیپ فهمیده و زهرا پروازی مقدم رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه 6 نیز زنگ را به صدا در آوردند.
محمد محمدی، مدیر مدرسه البرز، سخنانش را با فرازی از دعای عرفه شروع میکند، از شهید چمران که فارغ التحصیل این مدرسه بوده میگوید و از افتخارات دبیرستان. محمدی تصریح میکند: در سال گذشته دانش آموزان این مدرسه 43 رتبه زیر 1000 کسب کردند، 29 نفر در رشتههای پزشکی، 127 نفر در مهندسی برق و مکانیک و 200 نفر در سایر استانها در دانشگاههای مطرح قبول شدند. سخنران بعدی سرتیپ دوم فهمیده است. معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش، پایه و اساس هر کشور را در وجود مدرسه و آموزش و پرورش میداند و از افتخارات ارتش در دوران دفاع مقدس میگوید. سخنران بعدی رئیس شورای شهر تهران است؛ چمران در بخشی ار سخنان خود با ذکر خاطرهای از کمبود مهمات در دوران دفاع مقدس و در عین حال شهامت و شجاعت رزمندگان اسلام، میگوید: اوایل جنگ در گرمای بالای 45 درجه خوزستان بین منطقه حمیدیه و سوسنگرد حضور داشتیم. جمعی از صنایع دفاع آمده و منتظر تحویل سلاح برای حمله به رژیم صدام بودند؛ اما ما به جز چند سلاح ژ3 سلاح دیگری نداشتیم. وی ادامه میدهد: آمدیم تهران و از کمبود سلاح گلایه کردیم، مسئولان وقت چند سلاح ام1، به ما دادند که کارایی چندانی نداشت، مجبور شدیم آن سلاح ها را ببریم و با شرمندگی تحویل نیروها بدهیم. یکی از رزمندگان زمانی که ناراحتی ما را برای کمبود سلاح دید، رو به رزمندگان کرد و گفت، ما آمدهایم با دشمن بجنگیم، اگر تفنگ نبود با چوب و اگر آن نیز نبود با سنگ با دشمن میجنگیم و از مرزها و ارزشها دفاع خواهیم کرد. چمران از دست نوشتههای برادر شهیدش مصطفی، چند جملهای را خواند و به تمام شهدای اسلام و دفاع مقدس درود فرستاد. نوبت به هنرمندی نیروهای لشگر 123 شهید آبشناسان ارتش میرسد، برنامههای رزمی، عملیات کوهستان و راپل و شلیک تیرهای مشقی و جنگی از جمله برنامههای نیروهای دلاور ارتشی است که دانشآموزان را به وجد میآورد.
نوبت به تقدیر از خانواده شهدا میرسد، اولین نفر برادر شهید چمران است، بعد خانواده شهدای دیگر و فرهنگیانی که در این مدرسه شاغل هستند و اجرای سرود زنده از دیگر برنامهها ست. مجری از مهمانان تشکر میکند و اعلام میکند که دانشآموزان برای قرائت برنامه پایانی که دعای عهد است قیام کنند. تمام افراد در حال ایستادن هستند، وقفه ای چند دقیقهای ایجاد میشود، مجری ضمن معذرت خواهی اعلام میکند که احمد عابدینی، معاون دیبر کل شورای عالی آموزش و پرورش برای ایراد سخنرانی به جایگاه بیاید. عابدینی در خصوص آغاز هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس مطالبی بیان میکند و میگوید: بین این دو رویداد وجه شباهاتی است، هر دو در خصوص مبارزه با دشمن است، دفاع با دشمن خارجی برای دفاع از میهن و همچنین مبارزه با جهل و بی سوادی و تاریکی و هر دو مقدس است. مراسم تمام میشود، مدیر اعلام میکند که دانشآموزان وارد کلاسها شوند و نگاهم به والدین میافتد که با نگرانی اما رضایت فرزندانشان را بدرقه میکنند.
انتهای پیام/
94/07/01 - 16:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]