تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836813321




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاکت نامه‌های رزمندگان از کجا می‌آمد؟ +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پاکت نامه‌های رزمندگان از کجا می‌آمد؟ +عکس
پیشکسوت عرصه چاپ گفت: چاپ پاکت نامه‌ها هشت سال و از حدود سال‌های 1359 و 1360 در اوایل جنگ شروع شد و تا آخرین روز جنگ حتی پس از آن نیز ادامه داشت، چرا که سربازان همچنان در جبهه بودند.



 
به گزارش سرویس فرهنگی فردا، به نقل از  سایت اخبار چاپ، احمد فروزیده  از پیشکسوتان عرصه چاپ که خود در دوران هشت ساله جنگ به جمع‌آوری و کمک به جبهه‌ها مشغول بوده می‌گوید: چاپ پاکت نامه‌ها هشت سال و از حدود سال‌های 1359 و 1360 در اوایل جنگ شروع شد و تا آخرین روز جنگ حتی پس از آن نیز ادامه داشت، چرا که سربازان همچنان در جبهه بودند. پس از صدور قطعنامه 598 چاپ پاکت نامه‌ها ظرف سه یا چهار ماه قطع شد. ایران برای نشان دادن حسن نیت پس از عملیات مرصاد همه سربازانش را مرخص کرد حتی سربازهایی که آماده به خدمت بودند معاف کرد.
 
فروزیده افزود: اقلام متفاوتی از سوی این صنف برای جبهه‌ها آماده می‌شد. در آن دوران در انجمن اسلامی صنف چاپخانه‌داران به همراه محمد کلاری، محمد بلالی، حسن عباسی، احمد آزادی، احمد زمانی، عیسی سلیمانی، جواد کهتری، حسین شیرزاد،‌ علی نیکوسخن، احمد و بهرام کاویانی، مصطفی تینای طهرانی، یحیی زمانی، محسن احسان‌مهر و عباس عموآقایی حدود 30 نفر بودیم که به فعالیت و جمع‌آوری کمک برای جبهه‌ها می‌پرداختیم.
 



وی با اشاره به اقلام چاپی در دوران جنگ، اظهار کرد: نامه و پاکت نامه‌ها، سربند، جزوه‌ها و دل‌نوشته‌هایی برای جبهه بخشی از کارهایی به‌شمار می‌آمد که برای آن دوران چاپ کردیم.
 
فروزیده درباره نامه‌ها و پاکت‌های چاپ شده در دوران جنگ از سوی چاپخانه‌داران تهرانی گفت: 110 میلیون نسخه پاکت نامه از سوی انجمن اسلامی صنف چاپ برای نوشتن و ارسال نامه رزمندگان به خانواده‌هایشان به چاپ رسید. پاکت نامه‌ها نیز تمبر خورده بودند و اداره پست پذیرفته بود که این پاکت‌ها نیاز به تمبر نداشته باشند. سربازان نامه‌هایشان را در این کاغذها و پاکت‌ها می‌نوشتند و به دلیل مسائل امنیتی از نوشتن اطلاعات و نشانی خودداری می‌کردند. تنها نشانی گیرنده روی پاکت نوشته و ارسال می‌شد.
 



این فعال عرصه چاپ افزود: سفارش‌دهنده این پاکت‌ها ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ بود که به اتحادیه انجمن‌های اسلامی بازار و اصناف اعلام نیاز می‌کرد و این اتحادیه نیز از انجمن اسلامی صنف چاپ می‌خواست تا این اقلام را به چاپ برساند. در نهایت انجمن پاکت‌های نامه را مستقیم برای ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ می‌فرستاد.
 
فروزیده با اشاره به نقش ارزشمند زنده‌یاد حسین شیرزاد بیان کرد: وی، مسئول پیگیری اقلام چاپی، چاپ و پخش کردن سفارش‌ها میان چاپخانه‌داران و سپس جمع‌آوری و تحویل آنها به ستاد پشتیبانی بود.
 



 
به گفته وی، هزینه کاغذ را نیز شیرزاد از طریق کمک‌های مردمی، انجمن اسلامی صنف چاپ یا اتحادیه تهیه می‌کرد و چاپخانه‌داران آنها را به صورت رایگان چاپ می‌کرد و به ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ تحویل می‌شد. در شرایط جنگ کاغذ به سختی پیدا می‌شد اما برای چاپ این نامه‌ها از کاغذ پارس هفت تپه خوزستان به صورت ویژه برای رزمنده‌ها در اختیار ما قرار می‌گرفت.  



این مدرس دانشگاه درباره چاپخانه‌هایی که در زمینه چاپ پاکت نامه‌ها فعال بودند، اظهار کرد: به طور مثال به خاطر دارم که چاپخانه طلوع آزادی یک بار 63 بند و یک بار 50بند پاکت نامه چاپ کرد، بهار یک نوبت 30 یا 50، 50 بند چاپ سپاس به همت غیاثی و طاهریان و چاپ فرشاد با مدیریت ایپکچی که اکثرا 40 تا 60 بند کاغذ را پاکت نامه چاپ می‌کردند. البته روال این است که کار هر دو سال یک‌بار به یک چاپخانه می‌افتاد  و با این که هزینه زیاد بود همگی به رایگان کارها را انجام می‌دادند.
 





یکشنبه, 05 مهر 1394 ساعت 12:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن