واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۰:۲۰ق.ظ)
استقبال بالا از دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه در حوزه نفت و گاز موج - رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به برگزاري دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه در حوزه نفت و گاز گفت: نخستين دوره اين همايش سال گذشته با موفقيت و استقبال بالا و بينظيري همراه بود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا کمالي، رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت، با اشاره به حضور پررنگ شرکتهاي اروپايي در دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز گفت: همکاري با شرکتها و دانشگاههاي اروپايي صاحب فناوريهاي پيشرفته دنيا با هدف بوميسازي دانشهاي فني در حوزه بالادست انجام ميشود.
وي افزود: با توجه به رويکرد وزارت نفت به سمت مطالعات بالادستي؛ بهويژه مطالعات مخازن، توسعه ميدانها، بهينهسازي توليد و بالا بردن ضريب بازيافت از مخازن، امسال محوريت همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه، ازدياد برداشت و تجهيزات وابسته به آن قرار داده شد.
رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: اين همايش فرصت بسيار مناسبي براي شکلگيري همکاري با شرکتهاي خارجي در حوزه بالادست به منظور بوميسازي دانشهاي فني مورد نياز صنعت نفت کشور است.
وي به واگذاري مطالعه پژوهش محور توسعه ميدانهاي فوق عظيم اهواز و يادآوران به پژوهشگاه صنعت نفت در سال گذشته اشاره و تصريح کرد: به دليل موقعيت استراتژيک و حساسيت زياد اين دو ميدان، پژوهشگاه امسال بر مطالعه اين ميدانها با هدف ازدياد برداشت تمرکز کرده است.
کمالي با بيان اينکه هدف از برگزاري اين همايش، تبادل علمي و تعامل مؤثر ميان پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي ايراني و خارجي است، افزود: در اين همايش علاوه بر مديران و کارشناسان شرکتهاي بهرهبردار و عملياتي کشور، مديران و کارشناسان شرکتهاي خارجي که صاحب فناوري و تجربه کافي در حوزه بالادست هستند نيز حضور دارند.
رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به اينکه شناسايي و رفع مشکلات و معضلات چالش برانگيز که شرکتهاي عملياتي با آن مواجه هستند در اولويت نخست پژوهشگاه قرار دارد، گفت: پژوهشگاه توانمندي و قابليتهاي اين شرکتهاي خارجي را ارزيابي ميکند تا براي انجام پروژهها و طرحهاي صنعت نفت کشور همراه اين مرکز باشند.
وي به استفاده از فناوريهاي ثابت شده دنيا براي بالا بردن سطح دانش فني و رفع مشکلات صنعت در انجام پروژههاي واگذار شده به پژوهشگاه صنعت نفت اشاره و تصريح کرد: همکاري با شرکتهاي خارجي در زمينه فناوريهايي انجام ميشود که پيش از اين نمونه عملي آن به نتيجه رسيده باشد و اين همکاريها در نهايت به منظور انتقال فناوريهاي مورد نياز به صنعت صورت گيرد.
کمالي به برگزاري نمايشگاه تجهيزات وابسته فناوريهاي ازدياد برداشت در حاشيه دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز اشاره و اظهار کرد: شرکتهاي داخلي و خارجي براي عرضه محصولات و تجهيزات ازدياد برداشت در اين نمايشگاه حضور دارند و اين نمايشگاه فرصت خوبي براي شناسايي دستگاهها و تجهيزات مورد نياز در صنعت است.
رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به حضور پررنگ شرکتهاي اروپايي در دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز يادآور شد: دانشگاهها، شرکتها و مراکز تحقيقاتي که در اين همايش حضور دارند همگي شناخته شده و صاحب فناوريهاي پيشرفته دنيا هستند.
وي به امکان امضاي تفاهمنامه ميان پژوهشگاه صنعت نفت و شرکتهاي خارجي دعوت شده به همايش اشاره و تصريح کرد: امضاي تفاهمنامه با شرکتهاي خارجي ميتواند سبب هموار کردن مسير براي انعقاد قرارداد با اين شرکتها شود.
کمالي به فضاي ايجاد شده پس از توافق هستهاي اشاره کرد و افزود: حرکتي بسيار فزايندهاي براي حضور شرکتهاي خارجي بهويژه شرکتهاي اروپايي براي شرکت در پروژههاي صنعت نفت ايران به وجود آمده است و ايران حق انتخاب دارد و بايد بهترينها را که داراي پيشرفتهترين فناوري هستند انتخاب کند.
رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به تخصص کارکنان اين مرکز گفت: پژوهشگاه پتانسيل توسعه فناوريهاي مورد نياز و انتقال آنها به صنعت به منظور کاهش وابستگي به کشورهاي ديگر را دارد.
دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه در صنعت نفت و گاز چهارشنبه ۸ مهر امسال با محوريت فناوريهاي ازدياد برداشت با همکاري وزارت نفت، وزارت امور خارجه، پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت شرکتهاي مطرح بينالمللي، مؤسسات و دانشگاههاي معتبر خارجي، نمايندگان اقتصادي و بازرگاني سفارتخانههاي خارجي، مؤسسات بينالمللي مقيم تهران و شرکتهاي سرمايهگذاري در مرکز همايشهاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]