تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834608418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخدر شيشه شعور انساني مصرف‌كننده را سلب مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مخدر شيشه شعور انساني مصرف‌كننده را سلب مي‌كند
نویسنده : پروفسور حسين باهر 
به باور من از دست دادن شعور انساني اولين و مهم‌ترين عاملي است كه يك فرد معتاد به مواد مخدر صنعتي و روانگردان بعد از استعمال اين مواد مبتلا به آن شده و در نهايت دست به جناياتي فجيع مي‌زند.
ابتدا بهتر است بدانيم كه اين قبيل از مخدرها درجه تحريك پذيري را بالا مي‌برند. وقتي اين درجه از تحريك‌پذيري در معتادي كه به تازگي اين مواد را استعمال و استفاده كرده است، بالا مي‌رود، فرد دچار يك سري توهم‌هاي عجيب و غريب ناشي از كشيدن اين موادها مي‌شود و آن وقت است كه او در عالمي از رؤيا به دنبال يك‌سري انتقام‌جويي‌ها مي‌گردد.
وقتي در آن حال خراب فردي به او نزديك مي‌شود و در برابر او قرار مي‌گيرد، اين فرد معتاد شيشه‌باز است كه در وهله اول تلاش مي‌كند تا او را از سر راه خود بردارد و به نوعي از او انتقام بگيرد. اينجاست كه در يك لحظه خشونتي افسار گسيخته بر معتاد غلبه و او را وادار به انجام يك جنايت مي‌كند. اين يك لحظه ريشه در پيامدهاي سوء‌مخدرهاي صنعتي دارد كه منجر به نابودي دو زندگي مي‌شود؛ يكي زندگي فرد معتاد و ديگري زندگي شخص قرباني.
به نظر من بهترين راه درمان اين معضل اجتماعي دور نگه داشتن مردم از معتادان و شيشه‌بازها است. نهادهاي متولي بايد با اطلاع‌رساني و بالا بردن آگاهي مردم و همچنين با ايجاد كار و مسئوليت براي زنان و جوانان دختر و پسر آنها را از آسيب‌هاي اعتياد و خطرهاي افراد معتاد دور كنند. مسئولان امر بايد مردم را متوجه اين امر كنند كه اگر از شيشه‌اي‌ها فاصله نگيرند چه عواقب ناگواري در انتظارشان خواهد بود.
به نظر من با اعراض از معرض قرار گرفتن سوژه‌هاست كه مي‌توان از آمار قربانيان اين‌چنين جنايت‌هايي كاست و از قرباني شدن برخي از اشخاص ديگر جلوگيري كرد. شايان ذكر است كه افراد جامعه بايد با احتياط از افرادي كه دچار توهم شيشه‌اي شده‌اند، فاصله بگيرند و با رفتار مؤدبانه‌اي كه از خود نشان مي‌دهند با آنها برخورد كنند.
با ايجاد شادي و نشاط در جامعه و همچنين انگيزه‌هاي فرح‌بخش غير موادي بين مردم است كه مي‌توان از اين امر جلوگيري كرد. گرفتار شدن افراد در منجلاب اعتياد و مخدر شيشه ريشه در بسياري از عوامل جامعه‌شناختي دارد. بيكاري عاملي است كه بسيار از آن ياد شده است. به نظر من تا زماني كه معضل بيكاري در جامعه و در ميان جوانان رفع نشود نمي‌توان لكه ننگ اعتياد را از دامن جامعه و جوانان پاك كرد. خب طبيعي است.
واضح و مبرهن است كه وقتي جوان جامعه كه مي‌تواند در برهه‌اي از زمان، مسير زندگي خود را به درستي تعيين و راه را براي پيشرفت خود در تحصيل و... هموار كند، با سد بيكاري رو به رو مي‌شود،  ناخودآگاه به سمت اعتياد سوق پيدا مي‌كند.
به نظر من براي نجات جامعه از بيماري اعتياد ابتدا بايد دسترسي به شيشه و ديگر مخدرهاي صنعتي را كاهش داد. دسترسي آسان به شيشه و استعمال آن در مكان‌هاي در دسترس‌تر است كه منجر به فقدان شعور و حلول غريزه خونخواري در فرد معتاد به شيشه مي‌شود و او را به سمت ارتكاب جرم‌هاي فجيع و قتل‌هاي شنيع راهنمايي مي‌كند.
مسئولان و ضابطين بايد با قاطعيت قانوني با عوامل توزيع‌كننده اين گونه از مواد برخوردي قاطع و سخت داشته باشند و آنها را به بدترين شكل ممكن مجازات كنند. بهتر است جلسه توزيع مواد مخدر صنعتي صورت گرفته و به افراد مصرف كنند مراتبي از ترك ياد داده شود. وقتي اين امر محقق شود، دست اجنبي و توليدكننده‌ها نيز از اين مملكت قطع مي‌شود.
* جامعه‌شناس و بنيان‌گذار مكتب رفتارشناسي


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن