تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868271439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکنجه و آزارجنسی 7 مرد افغان در باغ میوه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شکنجه و آزارجنسی 7 مرد افغان در باغ میوه




پنج پسر جوان و نوجوان با طراحی نقشه‌ای تبهکارانه ٧مرد افغان را به بهانه چیدن میوه‌های باغ به اسارتگاه خود کشاندند. این باند خشن پس از تجاوز به طعمه‌هایشان با خانواده‌های آنها در افغانستان تماس می‌گرفتند و در ازای آزادی فرزندانشان درخواست پول میلیونی می‌کردند.





روزنامه شهروند: پنج پسر جوان و نوجوان با طراحی نقشه‌ای تبهکارانه ٧مرد افغان را به بهانه چیدن میوه‌های باغ به اسارتگاه خود کشاندند. این باند خشن پس از تجاوز به طعمه‌هایشان با خانواده‌های آنها در افغانستان تماس می‌گرفتند و در ازای آزادی فرزندانشان درخواست پول میلیونی می‌کردند.

تله‌ای برای جویندگان کار

٧ مرد افغان از کابل، هرات و شهرهای کوچک و بزرگ افغانستان به ایران آمده بودند، هدف‌شان پیدا کردن کار بود و هرگز نمی‌دانستند در مقصد رویایی‌شان در دام بزرگ باندی آدم‌ربا گرفتار خواهند شد. اعضای این باند آدم‌ربا با شناسایی افغان‌های جویای کار نقشه هولناک‌شان را اجرایی می‌کردند. این سناریو که ابتدا با پیشنهاد کارگری در یک باغ در فردیس کرج از سوی آدم‌ربایان مطرح می‌شد، خیلی زود ابعاد هولناک‌تری پیدا کرد. ٧گروگان که به امید پیدا کردن کار سوار بر خودرو آدم‌ربایان می‌شدند تا در ازای چیدن میوه‌های باغ دستمزد دریافت کنند، باور نداشتند که با پای خودشان به اسارتگاه آدم‌ربایان قدم گذاشته‌اند.

اعضای این باند آدم‌ربایی که در مدت یک هفته ٧ مرد افغان را ربودند و به شکنجه‌گاه خود آورده بودند پس از تجاوز به گروگان‌هایشان آنها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دادند و با زور شماره تماس خانواده‌هایشان را از آنها می‌گرفتند. همین تماس کافی بود تا خانواده‌های افغان در آن سوی مرزهای ایران در جریان اسارت فرزندان‌شان در دام آدم‌ربایان قرار بگیرند. مردان آدم‌ربا نیز در صحبت‌های تلفنی‌شان از آنها درخواست‌های میلیونی داشتند.

رفت‌وآمدهای مشکوک در باغ میوه

٧ گروگان ٧ شبانه‌روز در باغ میوه مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفتند تا این‌که راز این اسارتگاه مخوف برملا شد. رفت‌وآمد‌های مشکوک به این باغ میوه کافی بود تا ظن همسایه‌ها برانگیخته شود. صدای ناله و فریاد گروگانگیران در باغ متروکه به هیچ کجا نمی‌رسید تا این‌که یکی از همسایه‌ها پلیس را در جریان رفت‌وآمد‌های ٥ مرد در یکی از باغ‌های اطراف خانه‌شان قرار داد.
با اعلام این خبر به کارآگاهان اداره آگاهی بلافاصله تحقیقات گسترده‌ای برای رازگشایی از رفت‌وآمدهای مرموز ٥ مرد به باغ میوه آغاز شد. وقتی ماموران این باغ را تحت نظر قرار دادند هرگز تصور نمی‌کردند این مکان اسارتگاه ٧ گروگانی باشد که در دام باند آدم‌ربایی افتاده بودند.

ماموران پلیس با محاصره این باغ میوه عملیات دستگیری ٥ مرد مظنوان را آغاز کردند و پس از وارد شدن به این مکان مخوف راز هولناک این باند خشن برملا شد. ٧ مرد افغان درحالی‌که دست‌ها و پاهایشان با طناب بسته شده بود در ساختمان قدیمی که در وسط باغ قرار داشت به اسارت گرفته شده بودند. آنها ماموران را در جریان به دام افتادن در تله اعضای این باند که به بهانه کار تک‌تک‌شان را به این مکان کشانده و پس از آزار و اذیت از خانواده‌هایشان درخواست پول‌های میلیونی کرده بودند، قرار دادند.

با دستگیری اعضای این باند ٥ نفره مشخص شد ٢ مرد سرکردگی این گروه خشن را برعهده داشته‌اند. صبح دیروز با انتقال اعضای این باند به شعبه هفتم دادسرای جنایی پایتخت متهمان به جرم‌شان اعتراف کردند و به بازپرس سعید احمد بیگی گفتند: «به پول نیز داشتیم و به همین خاطر نقشه‌ای طراحی کردیم تا افغان‌های جویای کار در تهران را گروگان بگیریم و در ازای آزادی‌شان درخواست پول کنیم.

به همین خاطر ٧ نفر را در این مدت شناسایی کردیم و پس از این‌که به آنها پیشنهاد دادیم تا برای چیدن میوه‌های باغ با ما همراه شوند تا در مقابل این کار دستمزد خوبی دریافت کنند، سناریوی خود را به اجرا گذاشتیم و با کشاندن‌شان به باغ میوه‌ای در فردیس کرج آنها را گروگان گرفتیم. پس از این ماجرا وسوسه شدیم و تصمیم گرفتیم تا علاوه‌بر شکنجه به آنها تجاوز کنیم. تا این‌که بعد از گذشت یک هفته و در ٢٨ شهریورماه مخفیگاه‌مان توسط ماموران پلیس محاصره شد و دستگیر شدیم.»

این باند مخوف درحالی در بن‌بست قانون قرار گرفتند که هنوز مشخص نیست در این مدت از خانواده‌های گروگان‌هایشان پول دریافت کرده‌اند یا خیر. با اعترافات تکان‌دهنده این متهمان با دستور قاضی سعید احمدبیگی تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم پرونده آغاز شد و متهمان روانه بازداشتگاه شدند.






تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن