واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۴۹ب.ظ)
مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان: بازگشايي مدارس لرستان با حضور 320 هزار دانشآموز، 30 هزار فرهنگي موج - خرم آباد - مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: مدارس استان لرستان شاهد بازگشايي مدارس با حضور 320 هزار دانشآموز، 30 هزار فرهنگي در قالب چهار هزار و 200 آموزشگاه و 15 هزار کلاس درس در 25 منطقه است.
به گزارش خبرگزاري موج، گودرز کريميفر، مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان، چهارشنبه، يکم مهر، در جشن آغاز سال تحصيلي که در مدرسه شاهد مهر خرمآباد برگزار شد، گفت: از آنجايي که آموزش و پرورش بزرگترين فصل مشترک حاکميت و ملت است، استان لرستان شاهد بازگشايي مدارس با حضور 320 هزار دانشآموز، 30 هزار فرهنگي در قالب چهار هزار و 200 آموزشگاه و 15 هزار کلاس درس در 25 منطقه و شهرستان مهري مطلوب و با نشاط در تعليم و تربيت در سراسر استان داشته باشيم.
وي با اشاره به اينکه آموزش و پرورش برنامههاي خودش را شش ماه پيش در قالب پنج کميته ساماندهي نيروي انساني، تعمير و تجهيز، تبليغ و توجيه، تأييد صلاحيت و ارزيابي انجام داده است، عنوان کرد: آموزش و پرورش صد درصد آماده است تا يک معلم بدون کلاس و دانشآموز بدون معلم نداشته باشيم.
کريميفر با اشاره به اينکه آموزش و پرورش از نظر سرانههاي مالي در تنگنا است، افزود: با اين حال سرانههاي آموزشي آخر شهريورماه به حساب مدارس واريز شده است بلکه بتوانند برنامههاي خودشان را در مدارس انجام دهند.
مدير کل آموزش و پرورش لرستان، ادامه داد: در سند تحول بنيادين ساختار آموزش و پرورش تغيير يافته و به 6.3.3 تبديل شده است، که به اين معناست که دوره ابتدايي شش پايه، متوسطه اول که همان راهنمايي سابق است سه پايه و متوسطه دوم که همان دبيرستان سابق است داراي سه پايه است.
وي تصريح کرد: براساس اسناد بالادستي و تغييراتي که در سند بنيادين آموزش و پرورش ايجاد شده است، پايه ششم به دوره ابتدايي اضافه شده و يک پايه از دوره دبيرستان کم شده است و کتب دانشآموزان از طريق کتابفروشيهاي مجاز و مدارس بين دانشآموزان توزيع شده است بهطوريکه امروز مدرسه و دانشآموزي را نميتونيم پيدا کنيم که فاقد کتابهاي تأليف جديد باشد.
کريميفر با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري فرمودند که آموزش و پرورش به تحول نياز دارد، تصريح کرد: اين تحول همان تحول در سند بنيادين است که امروز با تدبير وزارت آموزش و پرورش دنبال ميشود و خوشبختانه نقشه راهي که مقام معظم رهبري به آن اشاره داشتند بهخوبي در اسناد بالا دستي ديده شده است.
مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان، با اشاره به اينکه در سند تحول بنيادين معلم، دانشآموز و اوليا سهمي دارند و همه بايد به کمک بيايند، عنوان کرد: سه ميم محيط، منزل و مدرسه که مد نظر است آموزش و پرورش است بايد وظايف خود را در سند تحول بنيادين بشناسند تا بتوانيم دانشآموزاني خلاق، خودباور و خداباور که شعار سند تحول بنيادين آموزش و پرورش است تحويل جامعه دهيم.
وي با اشاره به مشارکت والدين در مدارس، اظهار کرد: يکي از سياستهاي آموزش و پرورش توسعه مشارکتهاي مردمي با همکاري انجمن اولياء و مربيان است، که اين انجمن فعال است و اوليا را در امر آموزش و تعليم و تربيت مشارکت ميدهد.
کريميفر ادامه داد: با توجه به ساختار جديد نظام آموزشي کميته تهيه توليد و توزيع کتابهاي درسي کتابها را تهيه و چاپ و سپس توزيع کرده است و معلمين دورههاي ضمن خدمت براي کار با شيوهها و ابزارهاي نوين آموزشي را گذراندهاند تا بتوانند با کتب جديد به دانشآموزان آموزش بدهند.
مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به اينکه نقش خانواده در تأليف جدي کتابها ديده شده است، اظهار کرد: در نظرسنجي که از اوليا انجام شد، به نظرات اوليا پرداخته شده است و نظرات کارشناسي آنها در تأليف و تهيه کتابهاي درسي مدنظر بوده است و ما بيشتر روي کيفيسازي و توليد محتواي آموزشي است و روي جشنوارهها و المپيادهاي آموزشي تمرکز کرديم.
وي افزود: در آموزش و پرورش و در سند نظام تحول بنيادين مصمم هستيم که يادگيريهاي کيفي، عميق و مطلوب را جايگزين يادگيريهاي حافظه محور و سطحي کنيم که بهخوبي در نظام آموزشي جديد در نظر گرفته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]