تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816679043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاریخ اولین عمل پیوند سر اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تاریخ اولین عمل پیوند سر اعلام شد
«سرجیو کاناورو» جراح ایتالیایی مدعی است تا سال ۲۰۱۷ میلادی اولین پیوند سر دنیا را انجام خواهد داد.
باشگاه خبرنگاران: پیوند عضو را می توان یکی از راه حل های جدید علم پزشکی برای نجات جان انسان ها دانست. قلب، کبد، قرنیه، کلیه و ... جزو اندام هایی هستند که پیوند زده می شوند. اما در اوایل سال جاری میلادی، خبر پیوند سر یک انسان به انسان دیگر (Head transplant) با حواشی بسیاری روبرو شده بود.
 
«سرجیو کاناورو» مدیر گروه مدولاسیون عصبی پیشرفته در تورین ایتالیا مدعی شده بود که اولین پیوند سر دنیا را انجام خواهد داد. وی معتقد است با استفاده از این روش می توان به نجات جان انسان ها پرداخت. اما این عمل بسیار خطرناک و ترسناک است و بیشتر شبیه به فیلم های علمی- تخیلی به نظر می رسد.
 
در سال ۱۹۷۰ میلادی، اولین پیوند سر میمون در حالی در کلیولند امریکا انجام شد که نخاع میمون هرگز به بدن جدید پیوند نخورد. به همین دلیل میمون فلج ماند و پس از ۹ روز، سیستم ایمنی اش پیوند را پس زد و محکوم به مرگ شد.
 
ادعای دکتر کاناورو در حالی است که یک مرد روسی که از یک بیماری کشنده رنج می برد با انجام این عمل توسط کاناوارو موافقت کرده است. وی از یک بیماری ژنتیکی سخت رنج می برد که رشد عضلانی وی از دوران کودکی متوقف شده است. بدین ترتیب «والری اسپریدونوف» اولین بیماری خواهد بود که پیوند سر را انجام خواهد داد. انجام این عمل جراحی در حالی است که بسیاری از پزشکان و جراحان بین المللی انجام پیوند سر را غیر اخلاقی می دانند.
 
اما سوالات بسیاری درباره این عمل جراحی وجود دارد. آیا بیمار زنده خواهد ماند؟ آیا برقراری ارتباط بین مغز و نخاع انجام خواهد شد و ... . دکتر کاناورو معتقد است، بررسی طرح ها و فرضیه های مختلف این جراحی به دو سال زمان نیاز دارد اما می توان به نتیجه آن خوش بین بود.
 
در این عمل جراحی، کاناورو با Ren Xiaoping جراح اعصاب دانشگاه پزشکی «هاربین» چین همکاری خواهد داشت. رن تجربیاتی در پیوند زدن سر موش ها دارد که او را از دنیای کاناورو دور نمی کند. موش ها پس از انجام عمل های ۱۰ ساعته از قدرت توانایی تنفس، نوشیدن و حتی دیدن برخوردار بودند اما تنها چند دقیقه پس از عمل جراحی زنده می ماندند.
 
این دو پزشک ایتالیایی و چینی دو سال آینده را به بررسی و مطالعه در این رابطه می پردازند، عمل جراحی که بیش از ۳۶ ساعت به طول خواهد انجامید و می تواند بزرگترین و مهم ترین جراحی قرن را رقم بزند. این عمل جراحی تا سال ۲۰۱۷ میلادی انجام خواهد شد.
 
مراحل جراحی به این شکل است که سر فرد گیرنده و بدن فرد دهنده در ابتدای جراحی سرد و تا مدت زمانی که سلول‌ ها می‌ توانند کمبود اکسیژن را تحمل کنند، افزایش می یابد. سپس بافت های اطراف گردن جدا شده و عروق خونی اصلی با استفاده از لوله‌ هایی ظریف به یکدیگر متصل می‌شوند. سپس نخاع فرد دهنده‌ پیوند قطع شده و سر او را روی بدن فرد گیرنده قرار می‌ دهند، پس از آن نخاع با ماده‌ای به نام «پلی اتیلن گلیکول» که مثل چسب عمل می‌ کند به نخاع بدن جدید متصل می شود.
 
در نهایت، عضلات بخیه شده و فرد حدود چهار هفته در اغمای مصنوعی نگه داشته می‌ شود تا در مدتی که بافت ها ترمیم می‌ شوند تکان نخورد. در این مدت اعصاب و نخاع با شوک‌ های الکتریکی منظم و خفیف تحریک می‌ شوند زیرا این کار باعث می‌ شود تا پیوندها و ارتباطات عصبی جدید بین سر و بدن تقویت شوند. اما بزرگترین مشکل را می توان در اتصال نخاع به مغز دانست.
 
این جراحی در حالی انجام خواهد شد که بسیاری از پزشکان و جراحی از این پروژه با عنوان یک «پیوندی خیالی» یاد می کنند. 




تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن