واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روایت هاشمی از زلزله سیاسی در سال 92
آیت الله هاشمی رفسنجانی در ديدار با دبیران و روسای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه های سراسر کشور، گفت: خیلی ها ایجاد زلزله سیاسی در انتخابات 92 را به نام نویسی من منسوب می کنند، ولی واقعیت این است که مردم با بلوغ سیاسی و شعور انقلابی آن حماسه سیاسی را خلق کردند.
خبرآنلاین: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام «برجام» را نقطه اصلی و سنگین امتحان مخالفان سیاسی دولت است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در ديدار با دبیران و روسای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه های سراسر کشور، افزود: آیندگان قضاوت خواهند کرد که دولت یازدهم چگونه با تدبیر و امید، سایه جنگ، تهدید و تحریم را از فضای کشور دور کرد.
وي مخالفان برجام در کشور را «تندروهای مخالف منافع ملی و مردم» دانست و گفت: اگر بخواهند نظر موافق و مخالف خود را تا انتخابات اسفند ماه، ادامه دهند، مردم می فهمند و با حضوری مشابه انتخابات 92 ، درس بزرگی به افراطی ها می دهند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، انتخابات اسفند را برای هر دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی بسیار مهم توصیف کرد و گفت: بسیاری از شخصیت های معتبر، با سواد و تجربه دیده را می شناسیم که آماده حضور در انتخابات هستند و مردم بیشتر از همه منتظر اسفند ماه هستند تا حماسه سیاسی را تکرار کنند.
وی با هشدار نسبت به هر اقدامی که باعث ناامیدی مردم در جهت عدم حضور در انتخابات می شود، گفت: عقلای قوم باید توجه داشته باشند که برگزاری انتخابات باشکوه برای کشور و انقلاب مهم است، چون انقلاب اتمام حجت خدا به مردم ایران است که باید همه چیز در شأن یک جامعه اهل بیتی باشد. هاشمی رفسنجانی به همه جناح های سیاسی توصیه کرد که از حرفی که مردم را برای حضور در انتخابات نا امید می کند، بپرهیزند، چون در حکومت های دموکراسی و مبتنی بر آرای مردم، انتخابات بهترین کار است.
اهم اظهارات وي را به نقل از روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام بخوانيد:
* در جامعه ما سیاسی شده، مردم و جوانان دیگر فریب حرف و شعارهای بدون عمل را نمی خورند.
* خیلی ها ایجاد زلزله سیاسی در انتخابات 92 را به نام نویسی من منسوب می کنند، ولی واقعیت این است که مردم با بلوغ سیاسی و شعور انقلابی آن حماسه سیاسی را خلق کردند.
* فضای جامعه در روزهای قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری حاکي از نگرانی یک جریان خاص از موج انقلابی مردم بود. مستند این ادعا، حرف های وزیر وقت اطلاعات در جلسه رسمی شورای نگهبان بود که با ابراز نگرانی از موجی که در جامعه ایجاد شده بود، می گفتند براساس نظرسنجی های ساعت به ساعت ما از سراسر کشور اقبال به فلانی، الان به 70 درصد رسیده و اگر مهار نشود، بعید نیست به 90 درصد برسد که تمام رشته های ما را پنبه می کند.
*از اقدام عقلانی طرفداران دکتر عارف درآن مقطع، متشکرم. عقل سیاسی و تشکیلاتی حکم می کند که وقتی مصالح عمومی و منافع ملی ایجاب می کند، احزاب و گروه ها باید از خواسته های جناحی خود بگذرند.
*در انتقاد باید همه شرایط را در نظر گرفت و من فکر می کنم دولت آقای روحانی با اشاره به موانع سیاسی و بهانه تراشی های مخالفان، در همین شکل قابل قبول بوده و حل پرونده هسته ای یکی از بهترین کارهاست.
* اگر چه اتفاق کعبه، انتقاد سیاسی ندارد و یک عدم توجه به امنیت زوّار از سوء مدیریت است، اما درقبله اول مسلمانان یعنی مسجد الاقصی، صهیونیست ها با برنامه، مسلمانان را تحت فشار قرار دادند و دنیای اسلام هم سکوت کرده است.
*خفقان در هرشرایطی باعث رنجش عمومی مردم است. دیدید که مردم ایران علیرغم خفقان شدید، با غسل شهادت به خیابان می آمدند و از کشته شدن نمی ترسیدند.
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]