واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: کارآفرینی با نقاشی/ شاگردان کمال الملک در نمایشگاه کارآفرینی زنان چه می کنند؟ جامعه > خانواده - مدیر هنرستان کمال الملک می گوید: شاید در یک نگاه به نظر بیاد که هنر جایگاهی در کسب و کار و تجارت ندارد . بسیاری از مواقع بانوان از یادگیری هنر سر باز می زنند به این گمان که پولی از آن در نمی آید. اما ما ثابت کردیم که اینگونه نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهارت آموزی و اشتغال آفرینی، ابزاری کارآمد برای توانمند سازی زنان است . یکی از رشته های هنری که به قولی یادگیری آن بسیارهزینه بر است، رشته نقاشی است. در گذشته افراد پردرآمد فرزندان خود را برای یادگیری این رشته به اروپا می فرستادند تا اینکه در ایران هم رشته نقاشی ازبعد از دوره قاجار جایگاه خود را پیدا کرد و کم کم دانشگاهی شد. نام نامی کمال الملک در تثبیت این رشته به عنوان یکی از هنرهای اصیل و ماندگارو بهره گیری ازآن بی تاثیر نبود. امروزه بسیاری از نقاشان در این حرفه درآمد های میلیونی کسب می کنند. در میدان اکسپو دومین نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار، گروهی از بانوان هنرمند با تمرکز و کاربر روی بوم های نقاشی شان رنگ ولعاب دیگری به نمایشگاه داده اند. هر آنچه در گوشه و کنار از تجارت و بازار و کسب و کار سخن است، اینجا صدای فواره ها به گوش می رسد و بوی رنگ روغن به مشام می خورد. عذرا خورشیدی مدیر هنرستان کمال الملک به همراه شاگردان برجسته هنرستان که عده ای از بانوان هنرمند و حرفه ای در هنر نقاشی هستند در این قسمت حضور دارند. انگیزه شرکت هنرجویان در نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار چیست؟
شاید در یک نگاه به نظر بیاد که هنر جایگاهی در کسب و کار و تجارت ندارد . بسیاری از مواقع بانوان از یادگیری هنر سر باز می زنند به این گمان که پولی از آن در نمی آید .اما ما شاهد هستیم که هنرجویان حرفه ای هنرستان کمال الملک در بسیاری از بازارها گوی سبقت را ربوده اند و درآمد عالی دارند . نمی خواهم هنرو قداست آن را با معقوله مالی درآمیخته کنم. اما نمی توان هنر را فراگرفت و از آن بهره ای نبرد.
نقاشی هایی که انجام می دهید برای فروش گذاشته خواهند شد؟
البته ، هم می خواهیم هنرستان کمال الملک با سابقه فعالیت نیم قرنی اش را معرفی کنیم . هم می خواهیم بانوان هنرمند را بیش از پیش با بازار کسب و کار آشنا کنیم . به هرحال خوب است که بانوان در هر رشته و هنری که علاقه مند هستند دوران یادگیری را پشت سر بگذارند و فنون کسب و کار و تجارت آن را هم فرا بگیرند تا بعد از سپری شدن سال ها سرخورده نباشند . همیشه دیده ایم که بوم های نقاشی بر دیوار نمایشگاه ها آویخته می شود، آیا این اقدام هنرستان بدعتی در این راستا نیست؟
بله. این نمایشگاه با این هدف راه اندازی شده است و همانطورکه مسئولان در آیین گشایش گفتند موفقیت توامان با نوآوری است. حتما این راه هم می تواند راه بهتری باشد. تجربه ای گرانبهاست که بدان ارزش می دهیم و سپاسگذارم که این فرصت به هنرمندان هم داده شد تا در عرصه کارآفرینی حضور بهم رسانند. تابلوهای نقاشی هم مانند فرش های دستباف و بسیاری از هنرهای دستی خریداری می شوند و در این رشته هم می توان سود آوری کرد. ۴۷۴۷
کلید واژه ها: کارآفرین - اشتغال زنان - حضور زنان در جامعه -
چهارشنبه 25 شهریور 1394 - 22:40:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]