تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827862287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«بچه‌هاي فلسطين» در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: «بچه‌هاي فلسطين» در ايران
ادبيات مقاومت هميشه داراي علاقه‌مندان خاص خود بوده است، اين گونه ادبي بيشتر تلاش دارد تا با نشان دادن زشتي استعمار و ظلم، نويد پيروزي مقاومت در برابر ظالم را ‌بدهد. ادبيات مقاومت در كشورهايي كه سابقه اشغال، جنگ يا استعمار را دارند سابقه طولاني دارد.
نویسنده : هادي عسگري 
ادبيات مقاومت هميشه داراي علاقه‌مندان خاص خود بوده است، اين گونه ادبي بيشتر تلاش دارد تا با نشان دادن زشتي استعمار و ظلم، نويد پيروزي مقاومت در برابر ظالم را ‌بدهد. ادبيات مقاومت در كشورهايي كه سابقه اشغال، جنگ يا استعمار را دارند سابقه طولاني دارد.
ادبيات مقاومت در فلسطين بر خلاف جريان سياسي كه تمايل به سازش با اسرائيل دارد، هميشه در حال مبارزه براي زنده نگهداشتن فرهنگ مقاومت و بيرون راندن متجاوزان از خاك فلسطين است. نويسندگان فلسطيني كه در حوزه ادبيات مقاومت قلم‌فرسايي مي‌كنند، بر خلاف ميل صهيونيست‌ها توانسته‌اند توجه جهاني را به خود معطوف نمايند. يكي از اين نويسندگان غسان كنفاني است. روزنامه‌نگار و نويسنده‌اي كه به رغم زندگي در خانواده‌اي مرفه، آثارش در خدمت دفاع از مظلومان فلسطيني بوده است. يكي از مجموعه داستان‌هاي اين نويسنده فلسطيني كه به فارسي ترجمه شده «بچه‌هاي فلسطين» نام دارد. اين كتاب توسط انتشارات روايت فتح منتشر شده و داراي 18 بخش است كه به غير از دو بخش آن، باقي داستان‌هاي كنفاني است. در بخش اول اين كتاب زندگينامه اين نويسنده فلسطيني درج شده است و خواننده متوجه مي‌شود كه كنفاني اولين كسي است كه «مقاومت» را وارد ادبيات فلسطين كرده است. كنفاني 12 ساله بود كه رژيم صهيونيستي شكل گرفت و از دوران كودكي جنايت‌هاي اسرائيل را به چشم ديده بود و همين عامل شروع ناراحتي و نفرت او از اشغالگران سرزمين مادري‌اش شد. توجه او به كودكان به‌خصوص كودكان فلسطين ساكن در اردوگاه‌هاي فلسطيني و علاقه‌اش به تدريس، او را به سمت معلمي پيش برد. حضور او در بين كودكان را مي‌توان عامل اثرگذاري در نوشته‌هايش دانست. يكي از وجوه مشترك داستان‌هاي كنفاني حضور و وجود كودك آن هم كودك اثرگذار در داستان‌هايش است. داستان‌هاي كنفاني از ديدگاه كودكان فلسطيني روايت مي‌شود. كتاب « بچه‌هاي فلسطين» داراي داستان‌هايي مانند هديه براي تعطيلات، نامه‌اي از رام‌الله، تفنگ‌ها در اردوگاه و ابوالحسن در كمين يك خودروي انگليسي است. اين نويسنده تلاش دارد تا بخش‌هايي از زندگي فلسطينيان و عقايد آنها درباره رژيم صهيونيستي را به رشته تحرير درآورد. به عنوان مثال در اين كتاب با فلسطيني‌هايي روبه‌رو مي‌شويم كه چندان تمايلي به مبارزه ندارند و اصولاً با واژه مقاومت بيگانه هستند يا كودكاني كه زندگي‌شان با اشغال سرزمين مادري‌شان همراه شده است.  خواننده كتاب مي‌تواند نظرات مترجم‌هايي كه كتاب كنفاني را به ديگر زبان‌ها ترجمه كرده‌اند در بخش انتهايي كتاب بخوانند.  يكي از داستان‌هاي اين كتاب «تفنگ و اردوگاه» است كه در اين داستان ماجراي «ام سعد» مادر يكي از فرزندان فلسطيني روايت مي‌شود. همسر اين مرد «ابوسعد» با افتخار در مورد همسرش مي‌گويد. صحبت‌هاي او در مورد همسرش كاملاً مفهوم دارد: «او پسراني به دنيا آورد كه مي‌خواهند به فدائيان بپيوندند، او فرزندان خود را براي قرباني شدن براي فلسطين به دنيا آورده است.» اين بخش از داستان در ظاهر بخشي از گفت‌وگو است ولي در واقع نويسنده با كياست و به طور ملموس و غير‌محسوس حرفش را گفته است.  كتاب بچه‌هاي فلسطين با ترجمه فاطمه باغستاني را انتشارات روايت فتح با 2200 نسخه منتشر كرده است. اين كتاب شامل 217 صفحه است و ترجمه شده است.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن