تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862632447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رزمایش روسیه با شرکت 95 هزار سرباز |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رزمایش روسیه با شرکت 95 هزار سرباز
روسیه از امروز (دوشنبه) بزرگترین رزمایش نظامی سال جاری خود تحت عنوان “Centre -2015" را با شرکت حدود 95 هزار سرباز شامل سربازان نیروهای زمینی، هوایی و دریایی این کشور و 7000 ادوات نظامی آغاز کرد.
کد خبر: ۵۳۱۷۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳ - 14 September 2015




روسیه از امروز (دوشنبه) بزرگترین رزمایش نظامی سال جاری خود تحت عنوان "Centre -2015" را با شرکت حدود 95 هزار سرباز شامل سربازان نیروهای زمینی، هوایی و دریایی این کشور و 7000 ادوات نظامی آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: این رزمایش که مدت‌ها پیش برگزاری آن اعلام شد گسترده‌ترین رزمایش سال 2015 است.

روسیه اخیرا بازرسی‌های ناگهانی از آمادگی نظامی خود را تشدید کرده تا قابلیت‌های ارتش خود در مناطق مختلف این کشور شامل شمالگان و خاور دور را بیازماید.

رزمایش Centre – 2015 در 20 منطقه متعلق به ناحیه نظامی مرکزی روسیه شامل مناطق اطراف رودخانه ولگا و رشته‌ کوه‌های اورال و سیبری و همچنین مناطق دور دست شمالی برگزار می‌شود.

همچنین در این رزمایش سربازان متعلق به چند کشور عضو یک سازمان تحت رهبری روسیه تحت عنوان "سازمان پیمان امنیت مشترک" که عمدتا متشکل از کشورهای متعلق به شوروی سابق است در این رزمایش شرکت خواهند کرد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: هدف از این رزمایش آزمودن آمادگی نظامی ارتش‌های کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت مشترک به منظور مدیریت گروه‌های ائتلافی سربازان به منظور مقابله با یک درگیری مسلحانه بین المللی است.

این وزارتخانه همچنین خاطرنشان کرد: سربازان در این رزمایش به شبیه سازی، مقابله و از بین بردن آرایش‌های مسلحانه غیرقانونی طی عملیات‌های ویژه مشترک خواهند پرداخت.

این رزمایش در حالی آغاز شده که رهبران کشورها به منظور شرکت در اجلاس سازمان پیمان امنیت مشترک به تاجیکستان سفر می‌کنند. این اجلاس از فردا (سه‌شنبه) کار خود را آغاز می‌کند.

وزارت دفاع روسیه همچنین گفت: در رزمایش مذکور که تا 20 سپتامبر ادامه پیدا خواهد کرد 20 کشتی نیروی دریایی و بالغ بر 170 هواپیمای نظامی شرکت خواهند کرد.

همچنین یک روزنامه روسیه اعلام کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور در یکی از روزهای برگزاری رزمایش ناظر برگزاری آن خواهد بود.

ولادیمیر زارودنیتسکی، فرمانده سربازان ناحیه نظامی مرکزی روسیه به خبرنگاران گفت: بخش‌های اصلی این رزمایش در مناطق رشته‌ کوه‌های اورال منطقه آلتای سیبری و منطقه آسراخان در جنوب و دریای خزر برگزار خواهند شد.

همچنین در بخش اروپایی روسیه نیز 12 هزار سرباز در رزمایش‌هایی در بردهای نظامی در مناطق اورال نزدیک به قزاقستان با استفاده از حدود 90 تانک و 20 سیستم پرتاب موشک و توپخانه شرکت خواهند کرد.

به گفته زارودنیتسکی سربازان قزاقستان نیز در این رزمایش حضور دارند و یک هیات نظامی از نیکاراگوئه نیز به عنوان ناظر در آن شرکت دارند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن