واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اقتصاد مقاومتی دستور کار پارس جنوبی است
وقتی کار شروع شد، در حدود 10 حوزه این کالاها طبقهبندی شدند. کالاها متفاوت هستند که با توجه به کاربردشان تکنولوژی بالایی دارند و در این 10 گروه کالایی، گروهی مشخص شد تا تولید آنها را مدیریت کنند. خیلی از این کالاها مهندسی معکوس شدند و به سازندگان داخل معرفی شده و این سازندگان هم سرگرم کار بر روی آن است.
کد خبر: ۵۳۱۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷ - 14 September 2015
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی میگوید مجموعه پارس جنوبی تلاش بسیاری برای حمایت از تولیدات داخل کرده است، گفت: در وزارتخانه نفت بیش از همه سازمانها و ادارات در حوزه اقتصاد مقاومتی کار و برنامهریزی شده است. در این حوزه هم از زمانی که وزیر محترم نفت دستور دادند کار به سمت عملیاتی شدن پیش رفت.
به گزارش تابناک بوشهر، مهدی یوسفی با بیان اینکه در دوران تحریمها به شدت به ساختار توسعهای نفت ضربه میزند تاکید کرد: یکی از راههای مقابله با چنین اتفاقات تلخی بدون شک تکیه بر توان داخلی است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک بوشهر که در این زمینه تاکنون چه اقداماتی صورت گرفته است، گفت: وقتی کار شروع شد، در حدود 10 حوزه این کالاها طبقهبندی شدند. کالاها متفاوت هستند که با توجه به کاربردشان تکنولوژی بالایی دارند و در این 10 گروه کالایی، گروهی مشخص شد تا تولید آنها را مدیریت کنند. خیلی از این کالاها مهندسی معکوس شدند و به سازندگان داخل معرفی شده و این سازندگان هم سرگرم کار بر روی آن است.
یوسفی با بیان اینکه باید توجه داشته باشید که صنعت ما یک صنعت وابستهای بوده است و به همین دلیل هم تحریمها به شدت اثر گذاشت، افزود: قاعدتا نباید کشوری که بیش از یکصدسال نفت دارد، با مشکلات اینچنینی مواجه شود و این نشانه کمکاری ما در سالهای گذشته است. اکنون ما در حال حاضر در برخی از این کالا به خودکفایی رسیدهایم اما همچنان باید ظرفیتسازی شود. ما در حوزه کالاهای برقی، ابزار دقیق، نرمافزار و دیگر موارد مورد نیاز صنعت باید تلاش بیشتری کنیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در پاسخ به این سوال که چه مشکلی در این زمینه وجود دارد که نمیتوان پیوندی میان صنعتگر و سازنده برقرار کرد، یادآور شد: در بازار عرضه و تقاضای نفت، هم تولید کننده وجود دارد و هم مصرف کننده، اما نکته اینجاست که متاسفانه این دو همدیگر را نمیشناسند. مشکل اساسی است، اتفاق بدی است که سازنده و مصرفکننده یکدیگر را نمیشناسند. ما در استان هم این مشکل را داریم که البته ما در استان هم این کار را انجام دادیم و تولیدکنندهها و مصرفکنندگان را به هم معرفی کردیم.
یوسفی در ادامه در پاسخ به این سوال که انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران (ستصا) که چندی پیش به منطقه سفر کردند چه دستاوری داشتهاند، گفت: با حضور اعضای ستصا به یک تفاهم رسیدیم که این حرکت اول ما بود، قرار است در مرحله بعد ما شرکتهای درگیر در پروژه را روبهروی سازندگان قرار دهیم که این برکات زیادی خواهد داشت.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه اعضای ستصا بار دیگر به منطقه سفر خواهند کرد و اینبار بهصورت چهره به چهره با مدیران، پیمانکاران و سازندگان حوزه نفت و گاز صحبت کرده تا نیازسنجیها دقیقتر شود یادآور شد: تلاش میشود تا در قالب اقتصاد مقاومتی منطقه ویژه اقتصادی پارس و همه تاسیسات موجود در آن به بهترین شکل ممکن ورود کنند و در این زمینه از همه امکانات موجود بهره خواهیم گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]