تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860996535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت پنهان دولت از برخی شرکت های هواپیمایی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حمایت پنهان دولت از برخی شرکت های هواپیمایی


مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور : با قاطعیت می گویم که تاخیر در پروازها هیچ ارتباطی به بدهی شرکت های هواپیمائی ندارد و به علت فضای محدود ترمینال های پرواز ، این کار شدنی نیست . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شرکت های هواپیمایی بابت طلبی که از دولت دارند بدهی خود را به شرکت فرودگاه های کشور نمی پردازند و شرکت فرودگاه های کشور هم برای تحت فشار گذاشتن شرکت های هواپیمایی در پروازها تاخیر اعمال می کند. برنامه تیتر امشب شبکه خبر این موضوع را برای بررسی انتخاب کرد.

در ابتدای این برنامه رحمت الله مه آبادی مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به شرح وظایف و فعالیت های این شرکت گفت: شرکت فرودگاه های کشور 54 فرودگاه کشور ، کل فضای سرزمینی،  115 راه هوائی و 1700 پرواز را مدیریت و پایش می کند و این شرکت کاملا هزینه فایده ای عمل می کند به طوری که بر اساس میزان درآمد خود می تواند هزینه کند.

مه آبادی با تاکید بر اینکه این شرکت اگر درآمدی داشته باشد باید 75 درصد آن را به دولت بپردازد اظهار داشت: این شرکت باید با درآمدهای خودش اداره شود پس ما چگونه می توانیم خدمات خوبی ارائه کنیم بدون اینکه درآمد مناسبی داشته باشیم؟!
 
مه
مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به اینکه این شرکت برای ارائه خدمات به مسافران باید از کمک های 30 دستگاه دیگر نیز استفاده کند افزود: ما از هیچ بودجه دولتی استفاده نمی کنیم و درآمدهای این شرکت فقط به ایرلاین ها متکی است .

مه آبادی در ادامه در پاسخ به این پرسش که شرکت فرودگاه های کشور به علت بدهکاری شرکت های هواپیمایی ، در پروازها تاخیر به وجود می آورد گفت: اسم این دولت تدبیر و امید است و ما اگر بخواهیم به خاطر مشکلات درونی خود، مردم را تحت فشار بگذاریم نه تدبیر به کار برده ایم و نه امید به مردم داده ایم.

وی افزود: روی بلیتی که برای مسافر صادر می شود دو عوارض گرفته می شود که یکی از آنها عوارض فرودگاهی به میزان پنج هزار تومان است که سهم این رقم برای ما حدود 120 میلیارد تومان است . این پول امانت مردم است اما شرکت های هواپیمایی این پول را به شرکت فرودگاه ها نمی پردازند.
 
سامای
  مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور این شرکت را برای وصول مطالبات جدی دانست و تصریح کرد: با وجود سازمان هواپیمایی در کشور اگر مشکلی هم وجود دارد نباید آن را به مشتری منعکس کنیم و نباید این مشکلات باعث شود که سطح سرویس دهی را در فرودگاه ها کاهش دهیم.

در بخش دیگری از این گفتگو مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت های هواپیمائی بدهی شرکت های هواپیمایی را به سال 91 مربوط دانست و گفت: هم اکنون ما 650 میلیارد تومان به دولت بدهکار هستیم و تعداد زیادی از شرکتها با شرایط سخت خدمت رسانی می کنند و هر چند اراده پرداخت دیون خود را دارند اما توان پرداخت این میزان بدهی را ندارند.

اسعدی سامانی درباره عوارض پنج هزار تومانی که هنگام صدور بلیت از مسافران گرفته می شود گفت: فروش بلیت در اختیار آژانس های مسافرتی است و آژانس ها یک ماه پس از فروش بلیت این پول را به شرکت های هواپیمائی می پردازند پس باید مکانیزم یا نرم افزاری طراحی شود که این پنج درصد به صورت مستقیم به حساب شرکت فرودگاه های کشور واریز شود.

 
 


یک شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن