تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802725356




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تشکیل اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی
اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی با هدف گفتمان‌سازی در حوزه مباحث نظری و روش‌های مورد عمل و پیشگیری از فعالیت‌های موازی در بانک دی تشکیل می‌شود.
کد خبر: ۵۳۱۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۸ - 13 September 2015


اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی با هدف گفتمان‌سازی در حوزه مباحث نظری و روش‌های مورد عمل و پیشگیری از فعالیت‌های موازی در بانک دی تشکیل می‌شود.


به گزارش اداره کل روابط عمومی بانک دی، بر اساس اعلام مرکز مطالعات و توسعه بانکداری اسلامی بانک دی، شورای فقهی بانک دی که از سال 93 فعالیت خود را آغاز کرده برنامه‌های مختلفی را در دستور کار دارد که از جمله آنها تشکیل اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی است.


شورای فقهی در حوزه بانکداری اسلامی در کشور از سال 1383 در قالب "شورای مشورتی بانکداری اسلامی" در پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی تشکیل شد و بعدها در اوایل سال 1388 تحت عنوان شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی اعلام موجودیت کرد.


شورای جدید با محوریت نظارت بر انطباق ابزارها، آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و عقود بانکی جاری و پیشنهادهای جدید واصله از سوی فعالان شبکه پولی و بانکی کشور با موازین شرعی فعالیت خود را ادامه داد.


در زمینه تجربه نظارت شرعی در چند سال اخیر، برخی از بانک‌ها، موسسات اعتباری و همچنین بورس اوراق بهادار به صورت خودجوش به تاسیس شورای مشابه اقدام کردند.


بانک دی نیز از ابتدای تاسیس فعالیت خود را مبتنی بر عملیات بانکداری بدون ربا بنا گذاشت و در مدت زمان کوتاه تشکیل خود و پس از استقرار مدیریت جدید همراستا با شکل گیری و ایجاد مرکز مطالعات و توسعه بانکداری اسلامی، شورای فقهی (کمیته) خود را از اواسط سال 93 با مدیریت مدیرعامل و مشارکت صاحب نظران این حوزه بویژه با هدایت علمی و فقهی حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسویان استاد و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) و مسئولان و مدیران گروه مالی دی راه اندازی کرد و تحقق همه جانبه عملیات بانکداری اسلامی را در دستور کار خود قرار داد.


این شورا در جلسات ابتدایی خود بر همسان سازی ادبیات نظری و گفتمان مشترک این حوزه را در تشکیلات خود و متعاقباً در سطح گروه مالی دی از طریق برگزاری جلسات تخصصی و تبیین مفاهیم کاربردی بانکداری اسلامی اعم از روش‌های رایج در اعطای تسهیلات و انعقاد قراردادها مبتنی بر شریعت اسلام تمرکز کرد.


تطبیق ابزارهای پولی و بانکی مورد استفاده در بانک دی با شریعت اسلامی و نهادینه سازی گام‌های مختلف بانکداری اسلامی در این بخش از دیگر تلاش‌های صورت گرفته توسط این شورا در دوران کوتاه عمر خود بوده است. همچنین می‌توان از مهمترین دستاوردهای شورای فقهی بانک دی به بررسی و تطبیق عقودی همچون عقد مرابحه، عقد سلف و دستورالعمل‌ها و ابزارهای تخصیص منابع همچون دستورالعمل مشارکت مدنی، کارت اعتباری تجدیدپذیر و کارت اعتباری تسهیلاتی بر اساس عقد مرابحه با موازین فقهی دین مبین اسلام اشاره کرد.


برگزاری نزدیک به 600 نفر ساعت جلسه آموزشی و مشورتی در 21 جلسه شورا در بانک دی شاخص مناسبی برای نمایش عزم جدی مدیریت ارشد این گروه مالی از آغاز شکل‌گیری آن تاکنون است.


از برنامه های آتی شورای فقهی بانک دی می‌توان به تشکیل اتاق فکر مشترک بانکداری اسلامی با هدف گفتمان‌سازی در حوزه مباحث نظری و روش‌های مورد عمل و پیشگیری از فعالیت‌های موازی در جهت ایجاد هم افزایی در رسیدن به آرمان مشترک، ایجاد کارگروه تخصصی بررسی و تطبیق شکلی، روشی و حقوقی محصولات و خدمات گروه مالی دی با موازین شریعت اسلام و بسترسازی تولید ابزارهای جدید بانکداری اسلامی با بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن