واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۲۲ب.ظ)
۴۸ تشکل دانشجويي خطاب به نمايندگان مجلس: اجازه ندهيد توافقي که در آن امکان بازگشت تحريمها وجود دارد به ملت تحميل شود موج- ۴۸ تشکل دانشجويي استان خوزستان با تأکيد بر اينکه نمايندگان مجلس، شرعي و قانوني نسبت به برجام مسئولاند، اعلام کردند: اجازه ندهيد توافقي که در آن امکان بازگشت تحريمها وجود دارد، بر ملت و آيندگان تحميل شود.
به گزارش خبرگزاري موج، 48 تشکل دانشجويي استان خوزستان در نامهاي خطاب به نمايندگان مجلس در خصوص بررسي برجام اعلام کردند: شما قانوناً و شرعاً وظيفه داريد و در برابر ملت سوگند ياد کرديد که از منافع ايران اسلامي مواظبت کنيد پس موظفيد که هماهنگ با کميسيون برجام و پشتيباني از اين کميسيون، برجام را با رعايتِ خطوطِ قرمز نظام اسلامي که از زبان ولي فقيه زمان بارها و بارها بر آنان تأکيد شده است، بررسي کنيد.
در ابتداي اين نامه آمده است: مطابق قانون اساسي امضاي هر توافقنامه بينالمللي يا هر سندي که براي نظام اسلامي تعهدآور باشد، بايد به تصويب مجلس شوراي اسلامي برسد. اما عدهاي در دولت و مجلس نهايت تلاش خود را انجام داده تا اين برجام براي کارشناسي و بررسي و نهايت تصويب يا رد به مجلس ارسال نشود! آقاي روحاني در کنفرانس خبري گفتند: «ما چيزي را امضا نکرديم! قرار شد دولتها تفاهمي داشته باشند تا نتيجه آن در قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل به تصويب برسد!»
اين تشکلهاي دانشجويي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در جمع اعضاي مجلس خبرگان مبني بر لزوم بررسي برجام در مجلس اعلام کردند: گذشتِ چندين ماه از توافق موسوم به برجام و عدم ارسال لايحه آن از طرف دولت به مجلس و عدم بررسي کافي و وقت کشي به سود جريانِ «توافق به هر قيمتي» ما دانشجويان دانشگاههاي استان خوزستان را بر آن داشت تا حسب تکليف، چند تذکر را خدمتتان عرض کرده که اميدواريم به اين تذکرات توجه کنيد.
در ادامه اين نامه آمده است: نمايندگان ملت نبايد اجازه دهند کسي مجلس را از رأس امور خارج کرده و به امور کم اهميت مشغول سازد. شما نمايندگان ميبايست براي دولت تعيين تکليف کنيد نه دولت براي شما. شما وکلاي ملتيد شما در خانه ملت مکلف به احقاق حق ملتيد. شما براي اين احقاق حق سوگند ياد کرديد. مجلس محل دفاع از حق مردم است محل تقسيم امتياز نيست. اگر دولت يا هر کس ديگر بخواهدشان مجلس را تنزل دهد بايد مانع شويد.
48 تشکل دانشجويي استان خوزستان با طرح اين سؤال که چرا دولت از بررسي برجام واهمه دارد؟ تصريح کردند: از موضع گيريهاي دولت در خصوص بررسي برجام مشخص ميشود واهمهاي پشت مواضعشان دارند که موجبات نگراني را فراهم ميکند. درصورتي که با عباراتي نظير فتح الفتوح، پيروزي سه بر دو، مايه افتخار و نمونههاي ديگر از شيريني اين هندوانه دربسته مي گويند ولي از فرو بردن چاقوي نقادي و واکاوي کارشناسان و نمايندگان بسيار هراسانند.
اين تشکلهاي دانشجويي خطاب به نمايندگان مجلس اعلام کردند: برجام را بررسي کنيد و نقاط ضعف و قوتش را مشخص کرده و راه نفوذ اقتصادي و سياسي دشمنان را ببنديد. برجام را براي مردم تشريح کرده و آنها را از نگراني خارج کنيد. هر چند کميسيون برجام نيز با حضور 15 نفر از نمايندگان محترم تشکيل شده است و تا حال بررسيهاي مفصلي را انجام داده و از تيم فعلي و سابق مذاکره نيز جهت توضيح و تبيين دعوت به عمل آورده است اما هنوز دولت محترم، برجام را در قالب طرح و لايحه براي رد يا تصويب به مجلس ارسال نکرده است و
در ادامه اين نامه آمده است: برخي از اعضاي هيات رئيسه همانند رئيس مجلس که در مصاحبه با يکي از شبکههاي راديويي آمريکا از پذيرفتني بودنِ برجام سخن گفت، باز همسو با دولت از ارسال متن برجام به صورت لايحه جلوگيري ميکنند! لازم است تا مجلس با تصويب طرحي، دولت را به ارسال لايحه برجام به مجلس ملزم کنند.
48 تشکل دانشجويي استان خوزستان معتقدند اينکه ما تا اينجا توانستيم 6 کشور تاثيرگذار را مجبور به مذاکره و تعظيم در برابر اراده ملت کنيم به پيروزي بزرگي دست يافتيم ولي اکتفا به همين امر و عدم دستيابي به حقوق حقه ملت، اين پيروزي را به شکست مبدل ميسازد و تمام زحماتي که در اين 37 سال گذشته کشيده شده را بر باد خواهد داد و اقتداري که دولتهاي مستکبر و زورگو را مجبور به مذاکره کرد را بي نتيجه خواهد گذاشت.
«اجازه ندهيد توافقي که در آن امکان بازگشت تحريمها وجود دارد بر ملت و آيندگان تحميل شود. براي ايراني که حضور پُر مضمون مردمش در تشييع شهداي غواص، يکي از به يادماندنيترين حوادث انقلاب را رقم ميزند، براي ايراني که امروز ديگر کشورها از مقاومتش الگو ميگيرند، براي ايراني که رهبرش در منطقه و حتي فراتر از منطقه بهعنوان راهبر محور مقاومت شناخته ميشود، هيچ اجباري براي پذيرش هيچ چيزي برخلاف «منافع و مصالح ملي» وجود ندارد».
در ادامه اين نامه آمده است: دولت قصد داشت خرمشهرهاي اقتصادي را با برداشتن تحريمها آزاد کند. آيا با امکان بازگشت تحريمها اين آزادي موقت و مشروط نخواهد بود؟ هرچند که بارها به آنها گفته شد کليد حل مشکلات در داخل کشور است و در دست جوانان و استعدادهاي اين مملکت، نه در لوزان و ژنو و نيويورک! ولي باز ملت به دولت اجازه داد تا در چهارچوب قانون بدنبال تحقق وعدههايش باشد و حتي در خارج از کشور بدنبال کليد گم شدهاش بگردد ولي اين اجازه را قطعاً نخواهد داد که با وجود امکان بازگشت تحريمها کشور را در معرض آسيب و زيان قرار دهد.
اين تشکلهاي دانشجويي تأکيد کردند: فراموش نکنيد که ملت بخاطر برداشتن تحريمها به دولت اجازه مذاکره دادند. رهبري عزيز صريحاً فرمودهاند «دليل قبول مذاکره، برچيده شدنِ چارچوب و لغو تحريمها بوده است». آيا عقلاني است با حفظ چارچوب تحريمها باز توافقي صورت گيرد؟ چرا برخي از اعضاي تيم مذاکره کننده صريحاً مي گويند «هدف ما از مذاکره، رفع تحريمها نبوده است».
48 تشکل دانشجويي استان خوزستان خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي اعلام کردند: اجازه ندهيد انتخابات اسفند ماه بر بررسي برجام سايه انداخته و شما را از آن غافل سازد. بررسي برجام در سابقه مجلس نهم ثبت خواهد شد و هرگونه اهمال و سستي از هيچ کس پذيرفته نيست. شما بايد چشم بيناي ملت باشيد و از حقوقشان حراست کنيد. حتي اگر تنها يک روز به پايان مجلس نهم باقي مانده باشد.
در ادامه اين نامه تصريح شده است: در اين چند ماه باقيمانده، مجلس نهم ميتواند با بررسي دقيق برجام، ابهامات و رخنههاي دشمن را شناسايي کرده و براي مردم تبيين کند و با تصويب برجامي که حقوق ملت را در بر دارد و يا رد برجامي که به ضرر ملت باشد براي خود افتخاري نزد ملت قدرشناس ايران کسب کنند.
اين تشکلهاي دانشجويي در نامه خود اظهار داشتند: اگر با سهل انگاري و يا احياناً عامدانه باعث تحميل سندي به ملت ايران شويد که نه حقوق هستهاي در آن رعايت شده و نه تحريمهاي ظالمانه در آن لغو شوند قطعاً سرنوشتي بدتر از برخي نمايندگان مجلس ششم خواهند داشت. در صورت سهل انگاري درباره برجام، آينده سياسي که ملت برايتان رقم خواهد زد از برخي نمايندگان مجلس ششم هم بدتر خواهد بود و اين سهل انگاري، ملاک احراز صلاحيتتان در تصدي مسئوليتها در آينده خواهد شد.
در پايان اين نامه آمده است: شما قانوناً و شرعاً وظيفه داريد و در برابر ملت سوگند ياد کرديد که از منافع ايران اسلامي مواظبت کنيد پس موظفيد که هماهنگ با کميسيون برجام و پشتيباني از اين کميسيون، برجام را با رعايتِ خطوطِ قرمز نظام اسلامي که از زبان ولي فقيه زمان بارها و بارها بر آنان تأکيد شده است، بررسي کنيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]