واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 150 میلیون مترمکعب از فاضلاب تبریز به دریاچه ارومیه سرازیر میشود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی گفت: تلاش میشود تا منبع آب ثابتی در حدود 150 میلیون متر مکعب به صورت سالانه از محل فاضلاب تصفیه شده و به دریاچه ارومیه سرازیر شود.
علیرضا ایمانلو با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی 550 هزار فقره انشعاب فاضلاب دارد، اظهار داشت: 57 درصد جمعیت استان را زیرپوشش داریم و در زمینه تامین آب شرب نیز در تابستان سالجاری جلسات متعددی با مدیریت بحران و مسئولان مرتبط تشکیل شد و توانستیم آب شرب لازم را در شهرهای مختلف تامین کنیم.
وی گفت: شناسایی افراد پرمصرف و نیز تعمیر کنتورهای خراب و حفر 35 چاه و مهندسی مجدد مورد توجه قرار گرفت که به افزایش تولید منجر شد و قطعی موقت در برخی زمانها به علت ایرادات خط زرینهرود و ترکیدگیهای ایجاد شده بود. ایمانلو یادآور شد: در زمینه افزایش پوشش شبکه فاضلاب در 5 ماهه سالجاری 120 کیلومتر کار شده و این در حالی بود که میزان تعیین شده 100 کیلومتر بود و در حال حاضر نیز 5 تصفیهخانه در شرف مناقصه و احداث است و پیشبینی میکنیم تصفیهخانه بناب در دهه فجر به بهرهبرداری برسد. وی بیان کرد: 900 کیلومتر از شبکه فاضلاب تبریز باقی مانده است و امسال نیز مقرر شده تا 150 کیلومتر را پوشش دهیم با توجه به اقدامات انجام شده و در حال حاضر 10 پیمانکار در حال کار هستند و جهشی صورت گرفته و تلاش داریم تا در 5 سال آینده فاضلاب تبریز به اتمام برسد. وی با اشاره به همکاری آب و فاضلاب آذربایجانشرقی برای احیای دریاچه ارومیه تبریز گفت: تلاش میشود تا منبع آب ثابتی در حدود 150 میلیون متر مکعب به صورت سالانه از محل فاضلاب تصفیه شده به دریاچه ارومیه سرازیر شود. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی تاکید کرد: در پنج ماهه سالجاری 50 کیلومتر شبکه فاضلاب تحویل شده و این در حالی است که مقرر بود 35 کیلومتر در مدت سال 94 شبکه فاضلاب در تبریز گسترش یابد. این مسئول با اشاره به تمرکز بر شهرهای حوزه دریاچه ارومیه برای هدایت فاضلاب تصفیه شده به این دریاچه گفت: در بناب و آذرشهر کارهای زیادی در حال انجام است و در شهرهای دیگر از جمله آذرشهر به دنبال فاینانس خارجی هستیم. وی با تاکید بر ضرورت تامین منابع مالی برای توسعه شبکه فاضلاب در تبریز و سایر شهرهای آذربایجانشرقی گفت: در زمینه تامین منابع مالی این پروژه بانک صنعت و معدن همکاری خواهد نمود و تفاهمنامهای توسط استانداری آذربایجانشرقی و این بانک امضا میشود. مدیر عامل آب و فاضلاب آذربایجانشرقی گفت: در حال حاضر فاضلاب از مهرانهرود تبریز حذف شده و تنها برخی آبهای سطحی از طرف باسمنج و لیقوان در این رودخانه جاری است. وی یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب اصلیترین متولی توسعه شبکه فاضلاب و جمعآوری آن است و در این مسیر شهرداری تبریز همراهی و همکاری خوبی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]