واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۴۰ب.ظ)
روند کاهشي ازدواج از سال 90 در کشور/ آمار وحشتناک طلاق در شمال تهران موج - مدير کل آمار و اطلاعات جمعيتي سازمان ثبت احوال کشور گفت: در شمال و جنوب شهر تهران نيز وضعيت آمار طلاق با يکديگر متفاوت است به گونهاي که نسبت طلاق به ازاي هر 100 ازدواج در شميرانات 57 و ري 23 درصد است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدعلي محزون، مدير کل آمار و اطلاعات جمعيتي سازمان ثبت احوال کشور، به ارائه آمار طلاق و ازدواج در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: طبق آمارها از سال 90 شاهد روند کاهشي ازدواج در کشور هستيم به گونهاي که بيشترين ازدواج در سال 90، 891 هزار مورد بوده و آخرين آمار نشان از ثبت 724 هزار ازدواج در سال 93 دارد.
وي در ادامه با اشاره به وضعيت سن ازدواج در کشور، گفت: سن ازدواج نيز دچار تحولاتي شده به گونهاي که ميانگين سن ازدواج در کشور براي آقايان 28 و براي خانمها 23.5 است و روند افزايشي دارد. اين آمار در کلانشهرها نيز تفاوت قابلتوجهي دارد؛ بر اين اساس ميانگين سن ازدواج براي آقايان 31 و براي خانمها 27 سال است که از ميانگين کشوري بسيار بالاتر است.
مدير کل آمار و اطلاعات سازمان ثبتاحوال کشور تصريح کرد: همچنين در کرج نيز ميانگين سن ازدواج براي آقايان 30 و براي خانمها 26 سال است در کلانشهر شيراز نيز ميانگين سن ازدواج به همين صورت است. اين در حالي است که وضعيت سن ازدواج در نقاط شمالي، مرکزي و جنوبي کلانشهري مانند تهران نيز با يکديگر متفاوت است.
وي گفت: در شميرانات که به عنوان نمادي از شمال شهر تهران است، ميانگين سن ازدواج براي آقايان 32 و براي خانمها 30 سال، در مرکز شهر نيز آقايان 31 و خانمها 27 سال و در شهرستان ري آقايان 28 سال و خانمها 24 سال است که به گفته کارشناس اين برنامه ميتوان گفت دليل بالا رفتن سن ازدواج تنها مسائل اقتصادي نيست و عوامل ديگري در آن اثرگذار است.
محزون با اشاره به آمار طلاق نيز گفت: از ابتداي دهه 70 به بعد روند افزايش در طلاق اتفاق افتاده به گونهاي که در ابتداي اين دهه آمار طلاق حدود 30 هزار مورد بوده، در اواسط دهه 80 اين آمار از مرز 100 هزار عبور کرده است و نهايتا آمار سالانه که مربوط به سال 93 است، رکورد 163 هزار مورد طلاق را نشان ميدهد.
وي با اشاره به اين که از يکسو شاهد افزايش طلاق و از سوي ديگر شاهد کاهش ازدواج هستيم، خاطرنشان کرد: در کل کشور بر اساس آخرين آمار سالانه 22.6 درصد نسبت ثبت طلاق به ازاي هر 100 ازدواج است. در اوايل دهه 70 اين آمار 6.3 درصد، اوايل دهه 80 به 8.3 رسيده و اواسط دهه 80 از مرز 10 درصد عبور کرده و تا سال 93 از مرز 10 درصد عبور کرده است.
مدير کل آمار و اطلاعات جمعيتي سازمان ثبتاحوال کشور افزود: در کلانشهري مانند؛ تهران، کرج و مشهد اين آمار بسيار بالاتر از ميانگين کشور و بالغ بر 34 درصد و در اصفهان 30 درصد است اين آمار نشان ميدهد در کلانشهرها وضعيت طلاق بيشتر از ميانگين کشوري است.
وي ادامه داد: در شمال و جنوب شهر تهران نيز وضعيت آمار طلاق با يکديگر متفاوت است به گونهاي که نسبت طلاق به ازاي هر 100 ازدواج در شميرانات 57 و ري 23 درصد است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]