تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821196169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرص های پیشگیری از بارداری و این عوارض مضر


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
images.jpg45685


اکثر خانم ها بخاطر جلوگیری از بارداری به مصرف قرص های ضدبارداری روی می آورنداگر از عوارض آن ها بریا بدنشان اطلاع داشتند هرگز این کار را نمی کنند!
دکتر فاطمه سروی متخصص زنان  با اشاره به قرص‌های ضدبارداری افزود: قرص ضدبارداری دارای دو نوع هورمون استروژن و پروژسترون هستند و برای اینکه فواید درمانی این قرص‌ها دیده شوند بیشتر از خاصیت هورمون استروژن آن استفاده می‌شود که مهمترین آن همان جلوگیری از بارداری است.

وی بیان کرد: خانم‌هایی که حاملگی‌ برایشان ضرر دارد و یا به هر دلیلی تمایل به جلوگیری از باردار شدن دارند، این دارو را می‌توانند استفاده کنند و حدودا 80 درصد افراد تا 12 ماه بعد از قطع کردن قرص‌های جلوگیری در صورتی که زمینه‌های مناسب را داشته باشند، باردار می‌شوند.

متخصص زنان گفت: بیشترین مشکل ما این است که خانواده‌ها مانع خوردن قرص‌های ضدبارداری دخترانشان که کیست‌های تخمدانی دارند می‌شوند، چون فکر می‌کنند روی باروری آنها در آینده اثری منفی می‌گذارد، سپس کارشان به جدایی می‌کشد و عوارض زیاد جدایی را باید تحمل کنند.

دکتر فاطمه سروی در ادامه تصریح کرد: اگر شخص هیچ مشکل زمینه‌ای و پایه‌ای نداشته باشد، استفاده این قرص‌ها روی باروری‌شان اثر نمی‌گذارد و اختلالی ایجاد نمی‌کند. مثلا خانمی که در سن 40 سالگی شروع به خوردن این قرص‌ها می‌کند و چند سال بعد با قطع قرص‌های جلوگیری می‌بیند که باردار نمی‌شود، دلیلش سن خود شخص است نه خوردن قرص‌های ضدبارداری.

وی عنوان کرد: خانم‌هایی که این قرص‌ها را مصرف می‌کنند، میزان خونریزی‌های قاعدگی آنها کم می‌شود و کمتر از دیگران به پوکی استخوان و کم‌خونی مبتلا می‌شوند. استفاده از قرص‌های جلوگیری برای دخترخانم‌ها با قاعدگی‌های دردناک منجر به کاهش دردهایشان می‌شود و تا حد زیادی از به وجود آمدن کیست‌های خوش‌خیم تخمدان جلوگیری می‌کند.

دکتر سروی خاطرنشان کرد: مصرف این قرص‌ها برای بانوانی که سابقه لخته شدن خون در خود و یا خانواده درجه اول‌شان دارند، مشکلات کبدی حاد مانند نارسایی‌ها یا توده‌های خاص داخل کبد دارند و مستعد کیست‌های خوش‌خیم سینه هستند (چون این قرص‌ها خود باعث بروز این کیست‌ها می‌شود) اصلا توصیه نمی‌شود. همچنین خانم‌ها به شرطی‌ که دیابت و فشار خون نداشته باشند و چاق (BMI، یعنی نسبت قد به وزن به توان دو در آنها بالاتر از 30 باشد) نباشند تا 40 سالگی می‌توانند این قرص‌ها را مصرف کنند و استفاده این قرص‌ها برای افراد با سنین بالاتر به دلیل استروژن شخص را مستعد لخته شدن در اندام‌ها و عروق می‌کند باید تحت نظر پزشک باشد تا کنترل‌های لازم انجام گیرد.


20 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن