تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869209959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر ایرانی به‌ طور میانگین چند حساب بانکی دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
هر ایرانی به‌ طور میانگین چند حساب بانکی دارد؟
هر ایرانی به‌ طور میانگین چند حساب بانکی دارد؟ هر ایرانی به‌ طور میانگین ۵ حساب بانکی دارد. این تعداد حساب بانکی که مشخص نیست به چه کار می‌آید، گاه برای عده‌ای زمینه سوء استفاده را فراهم کرده‌ است.


به گزارش فرهنگ نیوز، چند روز پیش رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی فردی خبر داد که با افتتاح حدود سه هزار حساب قرض‌الحسنه و دریافت حدود سه هزار کارت بانکی، پول را بین حساب‌های مختلف جا به جا کرده و از این طریق در مدت کوتاهی ۴۰ میلیارد ریال فساد مالی انجام داده است.بر اساس آخرین آمار اخذ شده از بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان تیر ماه سال جاری، کل حساب‌های بانکی بالغ بر ۴۱۰ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۲۱۶ حساب است که این تعداد شامل حساب‌های متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی است.

از این تعداد ۳۷۲ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۶۰ حساب دارای شماره ملی یا شناسه ملی و یا شماره فراگیر اتباع خارجی هستند و تعداد حساب‌های بانکی فاقد شماره ملی، شناسه ملی یا شماره فراگیر اتباع خارجی ۳۸ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۱۵۶ حساب است.

این اطلاعات نشان می‌دهد هر نفر ایرانی یا خارجی ساکن ایران به‌ طور میانگین بیش از ۵ حساب بانکی دارد، حساب‌هایی که بعضا بی‌استفاده بوده و یا برای سودجویی افتتاح شده‌اند.

مدیرعامل سابق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در همین ارتباط به خبرنگار آنا گفت: تا پیش از این هیچ محدودیت و پارامتری برای تعداد حساب‌های افراد وجود نداشت و هر فردی در هر بانکی به‌صورت نا محدود امکان افتتاح حساب داشت. ضمن اینکه بانک‌ها به‌ دنبال جذب حداکثری سرمایه‌ها بودند و به‌همین دلیل منعی برای افتتاح حساب نداشتند.

غلامرضا مصطفی‌پور با بیان اینکه به دلیل لجام‌ گسیختگی ایجاد شده در حساب‌ها، در قانون مبارزه با پول‌شویی مقرر شد بانک‌ها فقط از طریق شماره ملی اقدام به‌ افتتاح حساب کنند، گفت: اما این قانون هم نتوانست محدودیتی در تعداد افتتاح حساب‌ها ایجاد کند.

این مدیر سابق بانکی افزود: اخیر مقرر شده است افتتاح حساب‌ها محدودتر شده و هر فرد با شماره ملی خود از هر نوع حساب بانکی تنها یک حساب داشته باشد. البته این افتتاح حساب باز هم مربوط به هر بانک است و افراد همچنان می‌توانند در بانک‌های مختلف افتتاح حساب کنند.

مصطفی‌پور افتتاح حساب‌های متعدد را توجیه‌ناپذیر دانست و اظهار کرد: افرادی که عملکرد بانکی متعادل و معقولی دارند، نیاز به تعدد حساب ندارند در حالی که افراد متخلف و سودجو به‌دنبال افتتاح حساب‌های مختلف هستند.

وی درباره تخلفات انجام شده در پی تعدد حساب‌های بانکی نیز گفت: به‌ طور مثال سقف دریافت پول از بانک در روز ۱۵ میلیون تومان است، اما بعضی افراد برای پول‌شویی تعداد حساب‌های زیادی دارند تا بتوانند در یک روز بیش از سقف مجاز، پول برداشت کنند.

به گفته او، برخی با افتتاح حساب‌های مختلف، تسهیلات متعددی را دریافت کرده و در نظام بانکی اختلال ایجاد می‌کنند.

مدیرعامل اسبق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تاکید کرد: به دلیل الکترونیکی بودن معاملات بانکی کشورهای پیشرفته و امکان رصد معاملات بانکی، معمولا افراد در دنیا یک حساب دارند، در حالی که در کشور ما برخلاف این جریان است و هر فرد برای هر کاری یک حساب بانکی دارد. 

منبع: آنا


94/6/19 - 10:06 - 2015-9-10 10:06:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن