واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۳۸ق.ظ)
عسگراولادي در گفتگو با موج: سرکشي به حساب هاي بانکي عواقبي بدتر از فرار مالياتي دارد موج - عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران گفت: زماني که مسئولين به خود اجازه بازرسي از حسابهاي بانکي مردم را بدهند، مردم در مقاومت با اين رويه، نقدينگي خود را از بانکها خارج ميکنند.
اسدالله عسگراولادي، عضو اتاق بازرگاني ايران با انتقاد از قانون جديد مالياتي، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: معتقد هستيم، در لايحه جديد مالياتي که در مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيد، با اعضاي بخش خصوصي، مشورت لازم به عمل نيامد گرچه از اعضاي اتاق بازرگاني در جلسه آن کميسيون حضور داشتند اما اين لايحه، نظر بنگاه داران بخش خصوصي را تامين نکرده است.
وي ادامه داد: اعضاي بخش خصوصي کشور با پرداخت ماليات مشکلي ندارند چون پرداخت ماليات را حق ميدانند، اما بايد بهصراحت گفته شود در لايحهاي که تمامي جوانب اخذ ماليات در آن انديشيده نشده است، طبيعتاً همان افرادي که مرتباً قوانين مالياتي را دور ميزنند، اين بار نيز سر تعظيم برابر اين قانون فرود نميآورند، بنابراين تنها بازخورد قانون جديد سلب اعتماد عمومي از مسئولين امور مالياتي است پس بايد تاکيد کنيم که اين قانون توانايي مقابله با فرار مالياتي را ندارد.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران، به خالي شدن منابع مردمي از بانکها نيز اشارهاي داشت و تصريح کرد: زماني که مسئولين مالياتي اين اجازه را به خود بدهند که در امور خصوصي مردم سرکش بکشند، طبيعي است که مردم اين تصميم اشتباه را نميپذيرند و اذيت ميشوند، با همين تصميم اشتباه، تمام نقدينگي مردم از بانکها خارج ميشود.
وي افزود: بنابراين براي حل يک مشکل، نمايندگان مجلس لايحهاي را به تصويب رساندن که بهمراتب مشکلات عديدهاي را براي بخش خصوصي کشور و نظام مالي کشور به همراه دارد.
رئيس اتاق بازرگاني مشترک ايران و چين همچنين به سرازير شدن نقدينگي مردم در بانکها به سمت ديگر بازارها نيز گفت: مسئولين مالياتي مطمئن باشند که سرکش کشيدن بهحساب مردم عواقب بدتري نسبت به فرار مالياتي در کشور دارد؛ امروز ميتوان بهحساب هاي مردم سرکش کشيد، اگر فردا روزي نقدينگي مردم به زير تشکهاي خانه رفت، آن موقع چاره کار چيست.
رئيس اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه با اشاره به عواقب اين لايحه، تاکيد کرد: اجرايي شدن اين قانون از ابتداي سال آينده ميتواند بلاي جان نقدينگي موجود در بانکها باشد زيرا امروز پول مردم بهعنوان مهمترين پشتوانه بانکي براي سپري کردن امور بانکي محسوب ميشود که بايد در آيندهاي نهچندان دور و با اجرايي شدن اين قانون، انتظار انتقال نقدينگيها به زير تشک، تبديل نقدينگي به جواهرات، سکه و ارز، انتقال پول به خارج از کشور و متوقف کردن حرکت بانک براي ارائه تسهيلات به واحدهاي توليدي را داشت.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران با اشاره به اينکه پس از اجراي اين قانون، تنها محيط امن، فضاي خانه است، اضافه کرد: بايد براي جلوگيري از فرار مالياتي، راهکارهاي مؤثري پيدا کرد زيرا نميتوان با يک قانون ضعيف، باعث ذخيره اموال مانند جواهرات و طلا و ارز شد زيرا اين اتفاق گنجينههاي خانگي را قويتر ميکند و امنيت اقتصادي را در معرض خطر قرار ميدهد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اميدواريم سازمان مربوط و مجلس شوراي اسلامي قبل از اجرايي شدن اين قانون، به سمت اصلاح و تقويت ساختار لايحه جديد مالياتي حرکت کنند زيرا معايب اين لايحه بسيار بيشتر از مزاياي آن است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]