واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: مدیرکل کمیته امداد استان تهران:
تهرانیها روزانه ۸ تومان صدقه میدهند
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه هر تهرانی روزانه هشت تومان صدقه پرداخت میکند، گفت: ۷۷ درصد مددجویان تحت پوشش را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه هر تهرانی روزانه هشت تومان صدقه پرداخت میکند، گفت: ۷۷ درصد مددجویان تحت پوشش را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
محسن ولیئی در نشست خبری روز چهارشنبه افزود: در حال حاضر ۷۰ هزار خانوار تهرانی تحت پوشش کمیته امداد هستند که شامل ۱۳۲ هزار نفر میشوند و همچنین ۲۶۶ هزار خانوار نیز از کمکهای موردی بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به اینکه یک تا ۰.۱ درصد از جمعیت استان تهران تحت پوشش کمیته امداد هستند، اظهار داشت: ۴۲۷۸ خانوار در طرح شهید رجایی، تحت پوشش امداد هستند.
ولیئی با اشاره به اینکه ۳۰هزار فرصت شغلی تاکنون ایجاد شده است، گفت: در سال جاری ۲۰۰۰ میلیارد تومان بانک متعهد شدهاند که برای ایجاد فرصت شغلی مددجویان کمک کنند که از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان به استان تهران اختصاص پیدا میکند.
به گفته مدیرکل کمیته امداد استان تهران، در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان، تفاهمنامههایی با سازمان فنی و حرفهای، حمل و نقل، پایانهها، صنایع دستی و گردشگری و همچنین جهاد کشاورزی به امضا رسیده که قرار است در راستای آموزش و اشتغال این افراد اقدام شود.
ولیئی در مورد تسهیلاتی که در ازای اشتغال هر مددجو به مراکز کاریابی ارائه میشود، گفت: چنانچه هر یک از مددجویان از طریق مراکز کاریابی بتوانند در یک کارگاه دولتی و یا خصوصی مشغول به کار شوند، کمیته امداد ۴۶۰ هزار تومان به ازای هر نفر به مرکز کاریابی پرداخت میکند که البته مشروط به آن است که سه ماه مستمر در کارگاه فعالیت کرده باشد.
وی تعامل با کارفرمایان را از دیگر اقدامات اشتغالزایی امداد برشمرد و اظهار داشت: هر کارفرمایی که مددجوی امداد را استخدام کند، کمیته امداد در سال اول صد درصد حق بیمه فرد و در سال دوم ۵۰ درصد حق بیمه آن را پرداخت میکند که اعتبار این طرح نیز تامین شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه طی چهار ماهه اول امسال، ۳۲۲۵ نفر در دورههای آموزشی و فنی و حرفهای شرکت کردهاند، گفت: کمیته امداد برای آموزش این افراد بیش از ۱۴۱ میلیون تومان هزینه کرده است.
ولیئی از ایجاد ۱۲۸۰ فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: بدین منظور بیش از ۱۶ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
وی به طرحهای مختلف اشتغالزایی برای مددجویان اشاره کرد و افزود: یکی از این طرحها، کارانگیزی است که تا سقف چهار میلیون تومان وام پرداخت میشود و طرح دیگر، توانافزایی است که در این طرح نیز تا سقف هشت میلیون تومان به مددجویان اعطا میشود و همچنین در سال جاری وامهای خودکفایی تا ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
به گفته مدیرکل کمیته امداد استان تهران، نیازمندانی که تحت پوشش نیستند نیز با اولویت زنان سرپرست خانوار میتوانند از تسهیلات بانکی تا سقف ۱۵ میلیون تومان وام قرضالحسنه با کارمزد چهار درصد برخوردار شوند.
ولیئی در مورد مددجویانی که برای افراد دیگر شغل ایجاد کردهاند، گفت: برای این دسته از مددجویان کارآفرینی تا سقف ۷۵ میلیون تومان وام قرضالحسنه پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه ۷۷۵ طرح خوداشتغالی با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در چهار ماهه امسال برای مددجویان ایجاد و پرداخت شده است، گفت: در استان تهران پروندههای اشتغالزایی تا پایان سال تکمیل شده و با پرداخت منابع بانکی، وامها به مرور در اختیارشان قرار میگیرد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران ادامه داد: در حال حاضر ۵۳ هزار و ۵۹۱ خانوار زن سرپرست، تحت پوشش امداد هستند که این افراد ۷۷ درصد از خانوارهای تحت پوشش امداد را تشکیل میدهند که ۴۶ درصد زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر، ۲۵ درصد به علت طلاق، ۱۶ درصد دارای سرپرست از کار افتاده و ۱۲ درصد به علت زندانی شدن سرپرست، تحت پوشش امداد قرار گرفتهاند.
ولیئی تاکید کرد: در سال گذشته ۱۸۵ میلیارد تومان به طور مستقیم به مددجویان کمک شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد تولیدکننده فقر نیست، گفت: هنگامی که آسیبهای اجتماعی، طلاق، بیکاری و اعتیاد افزایش پیدا کند، مطمئن باشید که متقاضیان امداد نیز بیشتر میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر پشت نوبتی برای دریافت مستمری و پوشش مستقیم نداریم، گفت: پشت نوبتی برای دریافت کمکهای موردی وجود دارد و سالانه ۱۰ درصد از مددجویان از طرحهای حمایت، خارج و همین تعداد نیازمند، شناسایی و تحت پوشش قرار میگیرند.
ولیئی به تعداد ایتام تحت پوشش امداد تهران اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۸۳۳۸ یتیم تحت پوشش هستند که برای این افراد ۵۶ هزار و ۹۵۷ حامی وجود دارد و همچنین ۱۵هزار خانوار نیز دارای کودک نیازمند دارای سرپرست هستند که در طرح محسنین ۴۹ هزار حامی از آنها حمایت میکنند و ماهیانه حداقل ۲۰ هزار تومان به حساب بانکی کودکان واریز میشود.
به گفته وی، بر اساس بررسیهای انجام شده، ۵۰ درصد از حامیان کشور در تهران زندگی میکنند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از راهاندازی مرکز فوریتهای امدادی برای پیگیری سریع مشکلات مددجویان خبر داد و گفت: شمارهتلفن (۷۳۵۵) مختص تهران است و پل ارتباطی میان امداد با مردم استان بوده و مردم در راستای مشاوره، اطلاعرسانی، مشارکتهای مردمی، نذورات، صدقات، انتقادات و پیشنهادات و ... میتوانند با آن تماس بگیرند و به سرعت به درخواست و یا انتقاد آنها پاسخ داده میشود.
ولیئی با اشاره به اینکه در هشت ماه گذشته ۲.۵ میلیارد تومان مردم از طریق تلفن به کمیته امداد کمک کردهاند، گفت: صد درصد کمکهای صدقات در اختیار مردم نیازمند قرار میگیرد.
وی به تعداد صندوقهای صدقات اشاره کرد و گفت: در کل کشور هفت میلیون و ۵۰۰ هزار صندوق صدقات وجود دارد که از این تعداد در استان تهران نیز ۴۳هزار صندوق در معابر، ۱۰ هزار و ۷۰۰ صندوق در اماکن و ۶۵۰هزار صندوق در منازل مردم وجود دارد و همچنین ۲۰۰ صندوق الکترونیکی به صورت آزمایشی کار خود را آغاز کرده است.
به گفته مدیرکل کمیته امداد استان تهران، سال گذشته در تهران ۳۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مردم در تهران از طریق صدقات به نیازمندان کمک کردند که سرانه هر تهرانی در سال، مبنای ۱۳ میلیون نفر جمعیت تهران حدود سه هزار تومان و در ماه ۲۵۰ تومان و روزانه هشت تومان بوده است.
ولیئی گفت: چنانچه هر تهرانی روزانه ۲۰۰ تومان صدقه بدهد، کمک حاصل از این صدقات در سال ۹۴۹ میلیارد تومان خواهد شد که میتواند کمک موثری در رفع مشکلات نیازمندان باشد.
وی به برگزاری جشن عاطفهها اشاره کرد و افزود: هر سال با آغاز بازگشایی مدارس، جشن عاطفهها برای تامین مایحتاج و پوشاک تحصیلی دانشآموزان برگزار میشود اما امسال این جشن در دو زمان مختلف برگزار میشود؛ به طوری که در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریورماه با همکاری بسیج در اماکن و میادین اصلی و همچنین مصلاهای نماز جمعه این جشن برگزار خواهد شد و تاریخ بعدی آن هشتم مهرماه است که با همکاری آموزش و پرورش و صدا و سیما در مدارس سطح کشور برگزار خواهد شد.
به گفته مدیرکل کمیته امداد استان تهران، ۴۴۳۳ پایگاه در سطح استان تهران فعال خواهد بود که از این تعداد ۱۰۷ پایگاه ثابت، ۶۷ پایگاه سیار، ۳۰۱۶ پایگاه در مدارس، ۳۶۳ پایگاه در مساجد، ۹۷ مرکز نیکوکاری و ۳۸۳ پایگاه توسط بسیج سازندگی راهاندازی خواهد شد.
ولیئی یادآور شد: پایگاههای اصلی شهر تهران، امامزاده صالح(ع)، میدان شهرری، پارک دانشجو و مسجدالنبی خواهد بود و همچنین سال گذشته مردم تهران ۲۱۶۴ میلیارد تومان به جشن عاطفهها کمک کردهاند.
وی از پوشش ۱۳ هزار و ۸۰۰ دانشآموز و ۳۷۰۰ دانشجو خبر داد و گفت: شهریه دانشجویان تحت پوشش از طریق اعتبارات داخلی و همچنین کمک دولت پرداخت میشود و برای ایجاد اشتغال دانشآموزان، از سال دوم دبیرستان آنها را به رشتههای هنرستان و فنی و حرفهای سوق میدهیم تا بتوانند جذب بازار کار شوند و همچنین در رشتههای دانشگاهی نیز بیشتر هدفمان، تحصیل در رشتههای فنی و حرفهای و دانشگاه علمی کاربردی است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه موافق طرح تفکیک وظایف کمیته امداد و بهزیستی هستیم، گفت: بر اساس این طرح، بحثهای حمایتی و معلولان به بهزیستی واگذار میشود و زنان سرپرست خانوار و سالمندان نیز به امداد واگذار خواهد شد که امیدواریم در فرصت باقیمانده این طرح در مجلس به تصویب برسد.
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]