واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۴۴ب.ظ)
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور: اعتياد بعد از تصادفات رانندگي بيشترين آمار مرگ و مير را در کشور دارد موج-همايش تجليل از بهبود يافتگان و فعالين اجتماعي مبارزه با مواد مخدر استان اردبيل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين همايش که با حضور مردم، مسوولان، خانوادههاي شاهد و ايثارگر و فعالين عرصه مبارزه با موادمخدر در مجتمع فرهنگي هنري فدک اردبيل برگزار شد، قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: مرگ و مير ناشي از اعتياد در کشور با سه هزار فوت در سال بعد از تصادفات رانندگي بيشترين آمار مرگ و مير را به خود اختصاص داده است.
عليرضا جزيني افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر کشور متشکل از 24 سازمان به رياست رئيس جمهوري و در راستاي اجراي سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري در خصوص مبارزه با مواد مخدر مبتني بر پنج استراتژي پيشگيري، درمان، کاهش آسيبهاي اجتماعي، صيانت و توانمندسازي و مقابله فعاليت ميکند.
وي استراتژي پيشگيرانه را در مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و اظهار داشت: کشور سالانه بيش از 100 هزار ميليارد ريال از مواد مخدر متضرر ميشود و لازم است حوزه پيشگيرانه بيش از پيش مورد توجه همگان قرار گيرد.
وي با اعلام اينکه تهديدات دشمن در خصوص موادمخدر منحصر به ايران اسلامي نيست ادامه داد: در 170 کشور در جهان 246 ميليون نفر مصرف کننده مواد مخدر هستند و 27 ميليون نفر از اين تعداد به عنوان معتاد شناخته ميشوند و نيمي از آنها تزريقي هستند.
اين مسوول اظهار داشت: در مبارزه با مواد مخدر مقوله اقتصاد نبايد ناديده گرفته شود زيرا از 10 ميليون نفر قاچاقچي موادمخدر در دنيا که سالانه 500 ميليارد دلار درآمد دارند، سه ميليارد دلار اين درآمد مربوط به قاچاقچيان داخل کشور ماست و قطعاً بر اين سود زياد چشم نخواهند بست.
قائم مقام وزير کشور در ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در برنامه ششم توسعه کشور بر اساس سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري بايد سالانه 25 درصد از شيوع اعتياد کاسته شود و در اين راستا کارگروه مربوطه تشکيل شده و به زودي برنامههاي آن تدوين و ابلاغ خواهد شد.
جزيني اقدام پيشگيرانه از اعتياد را مبتني بر مشارکت اجتماعي و اعتماد مردم دانست و افزود: در اين راستا شمار سازمانهاي مردم نهاد از 1300 مورد در سال 92 به دوهزار 882 سازمان در سالجاري افزايش يافته است.
او باز يافتن سلامتي را به بهبود يافتگان اعتياد تبريک گفت و اظهار کرد: به منظور توجه به بازتواني بهبوديافتگان، حرفه آموزي و اشتغالزايي آنان در دستور کار قرار گرفته است و کارآفرينان ميتوانند با مراجعه به شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر کشور از تسهيلات مربوطه براي اشتغال بهبود يافتگان بهره مند شوند.
مجيد خدابخش، استاندار اردبيل نيز در اين همايش با اشاره به اينکه 20 جلسه از ده جلسه شوراي فرهنگي استان با حضور متخصصان امر به مبارزه با مواد مخدر اختصاص يافته است طرح موضوع در حلقههاي صالحين بسيج و ورود هنرمندان عرصههاي مختلف هنري به مبارزه با مواد مخدر را از دستاوردهاي اين جلسات اعلام کرد.
وي گفت: بر اساس فهم مشترک حاصل از جلسات شوراي فرهنگي استان، ريشه و دليل گرايش جوانان به اعتياد هنوز مشخص نشده است.
خدابخش افزود: موضوع مواد مخدر به عنوان سومين تجارت پرسود دنيا به عنوان ابزار تخريب و تخدير افکار کشورهاي آزاديخواه در دستور کار نظام سلطه قرار دارد.
استاندار اردبيل ادامه داد: در راستاي مبارزه با مواد مخدر لازم است با تحريک احساسات مردم، مشارکت اجتماعي در دستور کار همگان قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]